• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızım okumaya ve kitaplarına çok meraklı
oğlumun kitaplarda hiç göz yok maalesef
kızım her gün günün değişik saatlerinde istediği bir kitabı alıp geliyor, anne oku diyor
ben kitabı okumuyorum, oradaki resimleri anlatıyorum onun anlayacağı bir dilde
bugün de kızım geldi yanıma, anlattıklarımı öğrenmiş
o bana anlatıyor
bu kurba, vırak diyor, bu uğur böceği....
öğrettiklerinin karşılığını almak ne kadar güzel bir duygu Allahım

hasta olan arkadaşlarım, geçmiş olsun, ihmal etmeyin, doktor işini ötelemeyin

migren olayına gelince, kendi fikrimi söyleyeyim
migren minosetle ve iki saat uyuyunca geçmez arkadaşım
bende de migren var, berbat bir ağrıdır
o ağrının tam anlamıyla gitmesi 4,5 günü buluyor
sen de mutlaka bir doktora görün canım

sağlıklı günler hepimize

kizlar ikinciyi dusunen vardi kim oldugunu hatirlayamadim. nasip olursa bzde dusunuyoruz artik:)

Hayırlısı olsun canım. İkinci bebeği ben istiyordum. Ama henüz olmadı. Bekliyoruz aylardır…:)

Ben zaman zaman uzaklaşıyorum bu fikirden. Eşime vazgeçelim diyorum ama O kabul etmiyor. “takma kafana her şey hallolur” diyor. Bu arada geçen hafta ev aldık biz. Bayağı bi kredi çektik, borçlandık. İkinci çocuk olursa annemin bakacağını hiç sanmıyorum. Kayınvalidem de İstanbul’a gelip bakamaz. İkinci çocuk olursa naparız bilmiyorum ama yine de vazgeçmedik.

kızım okumaya ve kitaplarına çok meraklı
oğlumun kitaplarda hiç göz yok maalesef
kızım her gün günün değişik saatlerinde istediği bir kitabı alıp geliyor, anne oku diyor
ben kitabı okumuyorum, oradaki resimleri anlatıyorum onun anlayacağı bir dilde
bugün de kızım geldi yanıma, anlattıklarımı öğrenmiş
o bana anlatıyor
bu kurba, vırak diyor, bu uğur böceği....
öğrettiklerinin karşılığını almak ne kadar güzel bir duygu Allahım
Seninkilerin maşallahı var cnm allah bağışlasın

Hayırlısı olsun canım. İkinci bebeği ben istiyordum. Ama henüz olmadı. Bekliyoruz aylardır…:)

Ben zaman zaman uzaklaşıyorum bu fikirden. Eşime vazgeçelim diyorum ama O kabul etmiyor. “takma kafana her şey hallolur” diyor. Bu arada geçen hafta ev aldık biz. Bayağı bi kredi çektik, borçlandık. İkinci çocuk olursa annemin bakacağını hiç sanmıyorum. Kayınvalidem de İstanbul’a gelip bakamaz. İkinci çocuk olursa naparız bilmiyorum ama yine de vazgeçmedik.

Eviniz hayırlı olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin.umarım hayırlı zamanda ikinci yavruna da kavuşursun.o zamana da kızını kreşe verirsin belki devlette çalışıyorum demişsin sanırım devlet memurlarına kreş imkanı sağlanıyordu yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama?

kızım koltuktan kafa üstü düştü akşam akşam ya
nasıl korkuyor insan
uyutmayayım dedim, ama fazla dayanamadı, uyudu
içim de hiç rahat değil,
yanımda yatıracağım bu gece
ufffffffff

Kötü bir şey yoktur inş.canım için rahat etmez bilirim ama Rabbim korusun...
bugün de yine kk.dan tanıştığım bir arkadaşımın kızı dudağını tv ünitesinin kenarına çarpmış patlamış dudak 3 dikiş :(

canım ben geliyorum ama kimseleri göremeyince ben de yazmıyorum, muhabbet edemiyorum
ben de geç saatlerde gelebiliyorum oğlum 01:15'te uyudu bu akşam nasıl bir enerjidir nasıl yorulmaz anlayamıyorum canım ya!
sabah 10:30 kalkı saat 15:00te uyudu kalkışı 16:30 civarıydı.

[QUOTE ="papatya50, post: 38048126, member: 256309"]kızım koltuktan kafa üstü düştü akşam akşam ya
nasıl korkuyor insan
içim de hiç rahat değil,
ufffffffff
[/QUOTE]
Geçmiş olsun şimdi nasıl

kızım koltuktan kafa üstü düştü akşam akşam ya
nasıl korkuyor insan
içim de hiç rahat değil,
ufffffffff

canım geçmiş olsun nasıl oldu, bişey olmamıştır derin de sürekli kötü düşüyo vuruyo her seferinde ödüm kopuyo ama geçiyo inşallah bişey olmuyodur yavrularımıza,büyüdükçe daha bi tehlikeli şeyle yapıyolar... alnında morluklarla geziyo bizimki de,babasının kucağında kapıdan geçerken rahat durmayıp büyük bi hızla tam köşeden vurdu bugün 3.gün hala mor...

kızlar ben uslu marka ahşap meyve ve taşıtlar puzzle aldık
şimdi hepsinin ne olduğunu öğrendiler ve hepsini tek tek yerlerine takabiliyorlar
minibüsten, helikoptere her şeyi öğrendiler
çok faydasını gördük, çok da güzel vakit geçiriyorlar, başına oturunca yarım saat oyalanıyorlar
Bzdede var cnm oglumda ogrendi isimlerini soyluor

hayirlisi ins cnm belki hayirli zamn degil ondan gelmedi daha. bzde yeni basladik.oglum bi bucuk yil sonra geldi o yuzden ne zmn olur kismet artik

canım geçmiş olsun nasıl oldu, bişey olmamıştır derin de sürekli kötü düşüyo vuruyo her seferinde ödüm kopuyo ama geçiyo inşallah bişey olmuyodur yavrularımıza,büyüdükçe daha bi tehlikeli şeyle yapıyolar... alnında morluklarla geziyo bizimki de,babasının kucağında kapıdan geçerken rahat durmayıp büyük bi hızla tam köşeden vurdu bugün 3.gün hala mor...
cnm yaa gecmis olsun. bi rahat durmuolar ki sonra mor mor geziolar iste:(

sağ olun kızlar,şükür bir şey olmadı
biz ne kadar dikkat edersek edelim
rabbim koruyor onları

biz bugün misafirlikteydik, beş yaş civarı 3 çocuk vardı,
bizimkileri almadılar tabi aralarına
bir de 1 yaşında bir çocuk vardı
bizimkiler de onunla oynamadı
yine kendi başarına takıldılar ama üzmediler beni canlarım
artık misafirliğe gidebiliyoruz, çok mutlu oldum
zira bir 2 yldır neredeyse kimseye gitmiyoorduk
rahatsız ederiz, rahat edemeyiz diye

biz hala gidemiyoruz canım anneanne babaanne haricinde...
geçenlerde bi gitmiştik fena geçmedi ama uyutamamıştım ve o akşam çok hırçınlık yapmıştı... bi de velermalum pek süsü,tv üniteleri alçak ünite önüne sehpayı çek etraftaki bibloları örtüleri topla öyle oturabilmiştik yani ben büyük ölçüde peşindeydim yine...
yine geçenlerde bi mevlüte gitme teşebbüsünde bulunduk biraz dah küçük bebkler de vardı,derin sürekli yine süs eşyalarına dadandı engelledikçe bağrındı hemen babasını çağırıp vermiştim...
bu aralar evde de çok sıkılıyo,vakit geçmiyo,hırçınlaşıyo... yani beraber sıkılıyoruz ...

Uzun zamandan beri sinemaya gitmek istiyordum çünkü 3 senedir gitmiyorduk hamilelik,doğum vs. derken bu akşam hamzayı abimlere bıraktım ve ani bir kararla gittik ilk seansta Hadi İnşallah diye bir komedi filmi vardı girdik izledik..film orta halli iyiydi ama eşimle eski günlerdeki gibi olmak ne iyi geldi bir bilseniz :) dödnüğümüzde oğlum kapıda karşıladı bizi ve atladı bana hemen memeee memme diye :)

Papatyacım çocuklara kullandığın mustela şampuanın ismi neydi tam olarak bir de hangi siteden almıştın?
ben bu kez kesin karar verdim ondan alacağım çünkü havaların da soğumasıyla bizim egzamalar yine ortalıktalar..

Back