• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ben hala yatiyorum kalkamiyorum. Kalkarsam kanama olcakmis gibi hissediyorum. Dun bir iki damla pembe akinti geldi yine. Bir de dus yapip ciktigim anda sitmalaniyorum.. Bugun bulantim kesildi yine. Kesilince korkuyorum:( 9. Haftada belirti azalirmi

canim her kanamada doktoruna haber ver, hamileligi boyunca kanamasi olan bi arkadasim vardi, masallah saglikla aldi bebegini kucagina, hic korma Allah'in izniyle
kızlarrrr günaydın mı desem tünaydın mı :52: ben daha şimdi uyandım bu uykuyla başım fena dertte:43: sizler iyisinizdir inşallah:16:

ay ben de oyle, uyuya uyaya gecem gunduzum karisti, neyse sabir bikac hafta daha insallah

sağol cnm aynen olağanüstü bir şey bir bedende 2 kalp çok garip duygular yaşatıyor insana rabbime binlerce kez şükür:nazar::nazar::nazar:

gozun aydin canim, cok sevindim:)

TSEMAVİ CANIM BEN 7 DE KALKTIM.KAHVALTI YAPTIM İKİ ODA TEMİZLEDİM.YAVRUMU DOYURDUM.HALA TEMİZLİK YAPIYORUM BİZDE BEBEK VARKEN 12 DE KALKMAK MÜMKÜNMÜ SENCE????KEŞKEEEEEEEEEE ama MALESEF...AKŞAMA İFTARA DAVETİM VAR DAHA YEMEK YAPACAĞIM CAM SİLİYORUM ŞEKERİM....

hay masssallah subhanAllah, ne guzel ya, guldur guldur yetisiyo herseye arkadasim, Allah nazarlardan korusun

canımm benimmm değerim çok düşük çıktı 1002 yani 2-3 hafta arası ama bebek 6 haftalık doktordan bundan şüphelendi zatenn tek umudum geç yumurtlama olması dedii

sen doktorlara bakmaaaaa, biz cooooook gorduk oyle moral bozan gereksizleri burda, sen olumlu dusun, dualarini eksik etme bebisinden, insallah hersey yolunda, gec dollenmedir Allah'in izniyle

Kizlar selam biraz beslenme sekillerinizden bahsetsenize. gun icinde neler yiyyosunuz doktor tavsiyelerini falan yazalim.bilmedigimiz bir seyler ogreniriz. ben cok zayif hamile kaldigim icin endiseleniyorum biraz 40 kiloydum ilk ogrendigimde simdi 42 gosteriyo ama malum sislikler de var. her seyi yemeye calisiyorum midem izin verdikce kilo almaya degilde gerekli vitaminleri almaya calisiyorum. ceviz pekmez sebze et sut vs....

masallah gayet guzel, hamilelige ozel bi beslenme sekli yok zaten, her zamanki gibi saglikli beslenmek yeterli, zaten ilk uc ay bebek bizim yediklerimizle beslenmiyo, (cok sukur Rabbime ki oyle, yoksa benimki en zayif bebek olurdu herhalde:53:) ikinci trimestirde zaten otomatik aciliyo istah, bebegin talebi artiyo vucutta ona gore ayarliyo kendisini, istesen de tutamiyosun, yiyosun bol bol, dogal yiyecekler yemek ve bol bol su en dogrusu bence, ama insallah hamilelik vitamini alicam ben bu kez, cok halsizim belki bi faydasi olur

slm arkadaşlar bende ilk adet 3haziran son adet 11 haziran teste hamile olduğum çıktı daha doktora gitmedim eşimin sigortasının işlemesini bekliyorum. eşim işe girdi ben hamile olduğumu öğrendim:1: nette yaptığım testte 15 mart gibi geliyor sanırım doğumu. ama miğdem çok bulanıyor. 2. çocuğum olacak ilki kızdı 2009 aralık annelerine üyeyim. onlarla görüşüyorum. ileriki zamanlarda inşallah çocuklarımızı kucaklarımıza alırsak tanışmak nasip olur inşalllah.

cocuk rizkiyla gelir demis Peygamberimiz (SAW) ne guzel bir ornek seninki, masallah canim, hayirli ugurlu olsun:49:

canim her kanamada doktoruna haber ver, hamileligi boyunca kanamasi olan bi arkadasim vardi, masallah saglikla aldi bebegini kucagina, hic korma Allah'in izniyle

ay ben de oyle, uyuya uyaya gecem gunduzum karisti, neyse sabir bikac hafta daha insallah

gozun aydin canim, cok sevindim:)

hay masssallah subhanAllah, ne guzel ya, guldur guldur yetisiyo herseye arkadasim, Allah nazarlardan korusun

sen doktorlara bakmaaaaa, biz cooooook gorduk oyle moral bozan gereksizleri burda, sen olumlu dusun, dualarini eksik etme bebisinden, insallah hersey yolunda, gec dollenmedir Allah'in izniyle

inşallh cnm hayırlısı bakalım değerim çok düşük inş. yükselir..

evet sen daha iyi biliyorsun doktordan sağ ol canım desteğin için allah razı olsun senden.4 günde oluşmuş hemen bu seferde kese bozuk gibi görünüyor dedi ama hiç takmadım kafama.ne kötü korkuttu ama beni.o korku yeter artık bana.herşey için tşk ediyorum

gulum sen niye hala gidiyosun bu doktora anlamiyorum, simdi de kese bozuk demis, senin karakterin bozuk deseydin, degistir sunu hayatim, doktor mu yok:19:

selam kızlar nasılsınız.

pazartesi doktora gittiğimde alttan çok zayıf kalp atışı görmüştü bugün yine gittim benim doktor yokmuş başka bayan doktora göründüm.yine alttan baktı göremedi ayrıntılı ultrason istedi ordada erkek doktor varmış pazartesi salı gideceğiz.

bu doktor sinirimi bozdu oysaki benim her zamanki gittiğim doktor daha yoğun diye buna gitmeyi düşünüyordum bugünde böyle olunca bu kadına iyiki gitmemişim dedim.diğer doktorum küçük bir ümit için bile çaba gösteriyo kestirip atmıyor.kalbi durmuş olabilir dedi.

kafama takılan diyelimki bebeğim yaşamıyo kalbi durdu kese büyümeye devam ediyormu.kanama lekenme oluyormu.bi anormallik yaşanıyormu?
bende hiç lekelenme olmadı.normal belirtileri yaşıyorum.
doktorun hesabına göre bugün 6+2 yim alttan bakılmasından fenalık geldi içimden diyorum 2 hafta sonra falan gideyim doktorlar yüzünden moralim bozuluyor?

selam kızlar nasılsınız.

pazartesi doktora gittiğimde alttan çok zayıf kalp atışı görmüştü bugün yine gittim benim doktor yokmuş başka bayan doktora göründüm.yine alttan baktı göremedi ayrıntılı ultrason istedi ordada erkek doktor varmış pazartesi salı gideceğiz.

bu doktor sinirimi bozdu oysaki benim her zamanki gittiğim doktor daha yoğun diye buna gitmeyi düşünüyordum bugünde böyle olunca bu kadına iyiki gitmemişim dedim.diğer doktorum küçük bir ümit için bile çaba gösteriyo kestirip atmıyor.kalbi durmuş olabilir dedi.

kafama takılan diyelimki bebeğim yaşamıyo kalbi durdu kese büyümeye devam ediyormu.kanama lekenme oluyormu.bi anormallik yaşanıyormu?
bende hiç lekelenme olmadı.normal belirtileri yaşıyorum.
doktorun hesabına göre bugün 6+2 yim alttan bakılmasından fenalık geldi içimden diyorum 2 hafta sonra falan gideyim doktorlar yüzünden moralim bozuluyor?

canim ben de senden haber bekliyodum, alttan bakti kalp atisi mi goremedi, senin doktorunun ultrasonografi cihazi daha gelismis olabilir bu doktora gore, o nedenle gorememistir belki, alttan bakmak konusunda hic endiselenme, benimde ilk kizimda dis gebelik suphesi vardi, 5.haftadan 8. haftaya kadar her hafta alttan bakmislardi, bebek icin hicbir sorun yaratmaz Allah'in izniyle, bu arada benimde 6.haftada ne bebek ne de kalp atisi gorundu, insallah hersey yolunda canim, sen gonlunu ferah tut

Kizlarrr meraba herkeze...esimle dun cok kotu kavga ettik. Sanki hiç hamile değilmişim gibi normal zamanki gibi tartisti benimle ağlatti beni. Sebep telefonumun sarjinin bitmesi ve kapanmasi ama sadece 30 dk kaldi kapali. Sonra hemen ofiste bir sarj bulup takmistim. Eve geldiginde suratima bile bakmadi. Opmeme bile musade etmedi. Cok zoruma gidiyor.simdide cikti gitti nereye gitti bilmiyorum. O kadar kotuyumki anlatamam. Normal zaman olsa takmam ama bu aralar duygusallik tavan yapmis durumda. Akil verin bana ben ne yapicam bu adamla.

Son düzenleme:
Merana kizlar. Size bı sorum olacak. Yatarken 2 yaşındaki oğlum geldi tam rahîmimin üzerine bastı. Simdi hafif kasıklarımda ve rahmimde ağrı var. Ya acaba bisey olur mü ? Annem olmaz merak etme diyor ama. Beni bı korku sardı .acaba psikolojik bı ağrımı zaten ara ara hep ağrım oluyordu ama bugun yoktu hiç. Bu sebepten Dr. Gidilmez dımı. Daha 5-6 aylık da değil. Küçücük rahim.:31:

canim ben de senden haber bekliyodum, alttan bakti kalp atisi mi goremedi, senin doktorunun ultrasonografi cihazi daha gelismis olabilir bu doktora gore, o nedenle gorememistir belki, alttan bakmak konusunda hic endiselenme, benimde ilk kizimda dis gebelik suphesi vardi, 5.haftadan 8. haftaya kadar her hafta alttan bakmislardi, bebek icin hicbir sorun yaratmaz Allah'in izniyle, bu arada benimde 6.haftada ne bebek ne de kalp atisi gorundu, insallah hersey yolunda canim, sen gonlunu ferah tut

yok canım aynı cihazlardan kullanıyorlar.şimdi eşimle konuştum salı sabah gidicez doktorum göremezse dopplerden baktırıcam.kalp atışı kesin varsa görünmüş olur.her hafta aynı stres oluyor yok kese düzgünmü,bebek varmı,kalp atışı varmı diye stres oldum vallahi.

alttan bakınca zararı olur diye korkuyorum.hayırlısı inşallah:26:

Merana kizlar. Size bı sorum olacak. Yatarken 2 yaşındaki oğlum geldi tam rahîmimin üzerine bastı. Simdi hafif kasıklarımda ve rahmimde ağrı var. Ya acaba bisey olur mü ? Annem olmaz merak etme diyor ama. Beni bı korku sardı .acaba psikolojik bı ağrımı zaten ara ara hep ağrım oluyordu ama bugun yoktu hiç. Bu sebepten Dr. Gidilmez dımı. Daha 5-6 aylık da değil. Küçücük rahim.:31:

meleklerimiz Allah a emanet..sen hiç korkma zaten daha minicik..etkilenmemiştir.Allah korusun.olumsuz düşünme..benim doktorum diyor ki eğer o çocuk Allah ın izniyle doğacaksa istersen tarlada çalış sırtında odun taşı yine doğar diyor.sen tasalanma:)))))

yok canım aynı cihazlardan kullanıyorlar.şimdi eşimle konuştum salı sabah gidicez doktorum göremezse dopplerden baktırıcam.kalp atışı kesin varsa görünmüş olur.her hafta aynı stres oluyor yok kese düzgünmü,bebek varmı,kalp atışı varmı diye stres oldum vallahi.

alttan bakınca zararı olur diye korkuyorum.hayırlısı inşallah:26:

ah tabi canim cok iyi anliyorum, bi netice alamayinca insan iyice geriliyo tabi, benimde dedigim gibi ilk kizimda yasamistim haftalarca git gel, 5.haftada kese goremediler alttan ultrasonla, 6. haftada kese gorduler bebek yok kalp atisi yok, 8. haftaya kadar beklettiler emin olmak icin en son, 8. haftada yine alttan ultrasonla hem bebegi gormus hemde kalp atisini duymustuk, kisiden kisiye degisiyo bebegi gormek kalp atisini duymak, bazilarinda 6.haftada bile goruluyo bebek, ama bende oyle olmuyor, zayifimdir da yani, gobegim filan yoktur hic, ama yine de gorulmez duyulmaz bebisler 7+lara kadar, insallah seninde oyledir, bikac gun daha sabir insallah, benimde sali gunu randevum, insallah ikimizde guzel haberler vericez burdan, cok sukur diycez, bak goruceksin Rabbimin izniyle:34:

meleklerimiz Allah a emanet..sen hiç korkma zaten daha minicik..etkilenmemiştir.Allah korusun.olumsuz düşünme..benim doktorum diyor ki eğer o çocuk Allah ın izniyle doğacaksa istersen tarlada çalış sırtında odun taşı yine doğar diyor.sen tasalanma:)))))

Sagol tatlim ya ne kadar rahatlatıcı seyler dedin.:16::16:insan endişeleniyor iste oğlum asırı derece hareketli bı cocuk kendime dikkat ediyorum ama oluyor iste böyle kazalar. Dediğin gibi Allah izin verirse hiç bisey olmaz:16::16:

ümraniye de hospitaliuma gidiyordum,2 kez gittim hiç memnun kalmadım,eşimin arkadaşının tavsiyesiyle üsküdarda mihrimah sultan tıp merkezinde zeynep hanım var ona gidiyorum çok memnunum :) sen hangisine gittin?

ben gebzede çalışıyorum,işime yakın diye bide daha önce o hastanede ameliyat oldum diye anadolu sağlık merkezine gidiyorum,benim doktorumun adıda Zeynep :) memnunum ama acaba başka doktorunda fikrini alsam mı diye düşünüyorum,sonra diyorum acaba daha çok kafam karışır mı..

canim hic korkma, bana da cok oluyor o bende de iki yaramaz var, gece yanima geliyolar yatiyolar aramizda, artik tekmeler, dirsekler sabaha kadar, gecende bi uyandim karnimda bir agri, anam bi baktimki topugunu dayamis kasigima donmus sirtini kucugum uyuyor horul horul:1: hicbisey olmaz Allah'in izniyle, hele de bu kadar erken donemde, bebek milimetre simdi, rahat ol insallah:34:

ah tabi canim cok iyi anliyorum, bi netice alamayinca insan iyice geriliyo tabi, benimde dedigim gibi ilk kizimda yasamistim haftalarca git gel, 5.haftada kese goremediler alttan ultrasonla, 6. haftada kese gorduler bebek yok kalp atisi yok, 8. haftaya kadar beklettiler emin olmak icin en son, 8. haftada yine alttan ultrasonla hem bebegi gormus hemde kalp atisini duymustuk, kisiden kisiye degisiyo bebegi gormek kalp atisini duymak, bazilarinda 6.haftada bile goruluyo bebek, ama bende oyle olmuyor, zayifimdir da yani, gobegim filan yoktur hic, ama yine de gorulmez duyulmaz bebisler 7+lara kadar, insallah seninde oyledir, bikac gun daha sabir insallah, benimde sali gunu randevum, insallah ikimizde guzel haberler vericez burdan, cok sukur diycez, bak goruceksin Rabbimin izniyle:34:

bu dönemlerde zaten hassasız birde bu kötü olasılıklar dengemizi bozuyor inşallah güzel haberler duyarız :26:
bende 54 kiloyum boyum 163 çok kiloluda değilim.hayırlısı inşallah bu günleride atlatıp kucağımıza alırız inşallah :26::16:

aynen katiliyorum doktoruna arkadasim, bizde biraz tevekkul eksik, Rabbim sen affet, amin.

canim hic korkma, bana da cok oluyor o bende de iki yaramaz var, gece yanima geliyolar yatiyolar aramizda, artik tekmeler, dirsekler sabaha kadar, gecende bi uyandim karnimda bir agri, anam bi baktimki topugunu dayamis kasigima donmus sirtini kucugum uyuyor horul horul:1: hicbisey olmaz Allah'in izniyle, hele de bu kadar erken donemde, bebek milimetre simdi, rahat ol insallah:34:

Benim oğlumda cok yaramaz . Onceden sallarken tekme atardı karnıma simdi atmıyor cok şükür ama Masallah tekmeleri cok kuvvetli:)) Allah'a emanetiz herseyimizle gercekten?

Back