hosgeldin, tebrik ederim. saglikli bir hamilelik gecirip bebisini saglikla kucagina alman dilegiyle.
çok teşekkürederim. sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. bu arada benim adım nurcan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin, tebrik ederim. saglikli bir hamilelik gecirip bebisini saglikla kucagina alman dilegiyle.
Ben hala yatiyorum kalkamiyorum. Kalkarsam kanama olcakmis gibi hissediyorum. Dun bir iki damla pembe akinti geldi yine. Bir de dus yapip ciktigim anda sitmalaniyorum.. Bugun bulantim kesildi yine. Kesilince korkuyorum 9. Haftada belirti azalirmi
kızlarrrr günaydın mı desem tünaydın mı ben daha şimdi uyandım bu uykuyla başım fena dertte sizler iyisinizdir inşallah
sağol cnm aynen olağanüstü bir şey bir bedende 2 kalp çok garip duygular yaşatıyor insana rabbime binlerce kez şükür
TSEMAVİ CANIM BEN 7 DE KALKTIM.KAHVALTI YAPTIM İKİ ODA TEMİZLEDİM.YAVRUMU DOYURDUM.HALA TEMİZLİK YAPIYORUM BİZDE BEBEK VARKEN 12 DE KALKMAK MÜMKÜNMÜ SENCE????KEŞKEEEEEEEEEE ama MALESEF...AKŞAMA İFTARA DAVETİM VAR DAHA YEMEK YAPACAĞIM CAM SİLİYORUM ŞEKERİM....
canımm benimmm değerim çok düşük çıktı 1002 yani 2-3 hafta arası ama bebek 6 haftalık doktordan bundan şüphelendi zatenn tek umudum geç yumurtlama olması dedii
Kizlar selam biraz beslenme sekillerinizden bahsetsenize. gun icinde neler yiyyosunuz doktor tavsiyelerini falan yazalim.bilmedigimiz bir seyler ogreniriz. ben cok zayif hamile kaldigim icin endiseleniyorum biraz 40 kiloydum ilk ogrendigimde simdi 42 gosteriyo ama malum sislikler de var. her seyi yemeye calisiyorum midem izin verdikce kilo almaya degilde gerekli vitaminleri almaya calisiyorum. ceviz pekmez sebze et sut vs....
slm arkadaşlar bende ilk adet 3haziran son adet 11 haziran teste hamile olduğum çıktı daha doktora gitmedim eşimin sigortasının işlemesini bekliyorum. eşim işe girdi ben hamile olduğumu öğrendim nette yaptığım testte 15 mart gibi geliyor sanırım doğumu. ama miğdem çok bulanıyor. 2. çocuğum olacak ilki kızdı 2009 aralık annelerine üyeyim. onlarla görüşüyorum. ileriki zamanlarda inşallah çocuklarımızı kucaklarımıza alırsak tanışmak nasip olur inşalllah.
canim her kanamada doktoruna haber ver, hamileligi boyunca kanamasi olan bi arkadasim vardi, masallah saglikla aldi bebegini kucagina, hic korma Allah'in izniyle
ay ben de oyle, uyuya uyaya gecem gunduzum karisti, neyse sabir bikac hafta daha insallah
gozun aydin canim, cok sevindim:)
hay masssallah subhanAllah, ne guzel ya, guldur guldur yetisiyo herseye arkadasim, Allah nazarlardan korusun
sen doktorlara bakmaaaaa, biz cooooook gorduk oyle moral bozan gereksizleri burda, sen olumlu dusun, dualarini eksik etme bebisinden, insallah hersey yolunda, gec dollenmedir Allah'in izniyle
evet sen daha iyi biliyorsun doktordan sağ ol canım desteğin için allah razı olsun senden.4 günde oluşmuş hemen bu seferde kese bozuk gibi görünüyor dedi ama hiç takmadım kafama.ne kötü korkuttu ama beni.o korku yeter artık bana.herşey için tşk ediyorum
arkadaslar adet agrısı gibi kötü bi ağrı var şimdi karnımda, kasıklarımda off yaaa
belirti yok dedim dedim
selam kızlar nasılsınız.
pazartesi doktora gittiğimde alttan çok zayıf kalp atışı görmüştü bugün yine gittim benim doktor yokmuş başka bayan doktora göründüm.yine alttan baktı göremedi ayrıntılı ultrason istedi ordada erkek doktor varmış pazartesi salı gideceğiz.
bu doktor sinirimi bozdu oysaki benim her zamanki gittiğim doktor daha yoğun diye buna gitmeyi düşünüyordum bugünde böyle olunca bu kadına iyiki gitmemişim dedim.diğer doktorum küçük bir ümit için bile çaba gösteriyo kestirip atmıyor.kalbi durmuş olabilir dedi.
kafama takılan diyelimki bebeğim yaşamıyo kalbi durdu kese büyümeye devam ediyormu.kanama lekenme oluyormu.bi anormallik yaşanıyormu?
bende hiç lekelenme olmadı.normal belirtileri yaşıyorum.
doktorun hesabına göre bugün 6+2 yim alttan bakılmasından fenalık geldi içimden diyorum 2 hafta sonra falan gideyim doktorlar yüzünden moralim bozuluyor?
canim ben de senden haber bekliyodum, alttan bakti kalp atisi mi goremedi, senin doktorunun ultrasonografi cihazi daha gelismis olabilir bu doktora gore, o nedenle gorememistir belki, alttan bakmak konusunda hic endiselenme, benimde ilk kizimda dis gebelik suphesi vardi, 5.haftadan 8. haftaya kadar her hafta alttan bakmislardi, bebek icin hicbir sorun yaratmaz Allah'in izniyle, bu arada benimde 6.haftada ne bebek ne de kalp atisi gorundu, insallah hersey yolunda canim, sen gonlunu ferah tut
Merana kizlar. Size bı sorum olacak. Yatarken 2 yaşındaki oğlum geldi tam rahîmimin üzerine bastı. Simdi hafif kasıklarımda ve rahmimde ağrı var. Ya acaba bisey olur mü ? Annem olmaz merak etme diyor ama. Beni bı korku sardı .acaba psikolojik bı ağrımı zaten ara ara hep ağrım oluyordu ama bugun yoktu hiç. Bu sebepten Dr. Gidilmez dımı. Daha 5-6 aylık da değil. Küçücük rahim.
yok canım aynı cihazlardan kullanıyorlar.şimdi eşimle konuştum salı sabah gidicez doktorum göremezse dopplerden baktırıcam.kalp atışı kesin varsa görünmüş olur.her hafta aynı stres oluyor yok kese düzgünmü,bebek varmı,kalp atışı varmı diye stres oldum vallahi.
alttan bakınca zararı olur diye korkuyorum.hayırlısı inşallah:26:
meleklerimiz Allah a emanet..sen hiç korkma zaten daha minicik..etkilenmemiştir.Allah korusun.olumsuz düşünme..benim doktorum diyor ki eğer o çocuk Allah ın izniyle doğacaksa istersen tarlada çalış sırtında odun taşı yine doğar diyor.sen tasalanma:)))))
ümraniye de hospitaliuma gidiyordum,2 kez gittim hiç memnun kalmadım,eşimin arkadaşının tavsiyesiyle üsküdarda mihrimah sultan tıp merkezinde zeynep hanım var ona gidiyorum çok memnunum :) sen hangisine gittin?
Merana kizlar. Size bı sorum olacak. Yatarken 2 yaşındaki oğlum geldi tam rahîmimin üzerine bastı. Simdi hafif kasıklarımda ve rahmimde ağrı var. Ya acaba bisey olur mü ? Annem olmaz merak etme diyor ama. Beni bı korku sardı .acaba psikolojik bı ağrımı zaten ara ara hep ağrım oluyordu ama bugun yoktu hiç. Bu sebepten Dr. Gidilmez dımı. Daha 5-6 aylık da değil. Küçücük rahim.
ah tabi canim cok iyi anliyorum, bi netice alamayinca insan iyice geriliyo tabi, benimde dedigim gibi ilk kizimda yasamistim haftalarca git gel, 5.haftada kese goremediler alttan ultrasonla, 6. haftada kese gorduler bebek yok kalp atisi yok, 8. haftaya kadar beklettiler emin olmak icin en son, 8. haftada yine alttan ultrasonla hem bebegi gormus hemde kalp atisini duymustuk, kisiden kisiye degisiyo bebegi gormek kalp atisini duymak, bazilarinda 6.haftada bile goruluyo bebek, ama bende oyle olmuyor, zayifimdir da yani, gobegim filan yoktur hic, ama yine de gorulmez duyulmaz bebisler 7+lara kadar, insallah seninde oyledir, bikac gun daha sabir insallah, benimde sali gunu randevum, insallah ikimizde guzel haberler vericez burdan, cok sukur diycez, bak goruceksin Rabbimin izniyle
meleklerimiz Allah a emanet..sen hiç korkma zaten daha minicik..etkilenmemiştir.Allah korusun.olumsuz düşünme..benim doktorum diyor ki eğer o çocuk Allah ın izniyle doğacaksa istersen tarlada çalış sırtında odun taşı yine doğar diyor.sen tasalanma:)))))
canim hic korkma, bana da cok oluyor o bende de iki yaramaz var, gece yanima geliyolar yatiyolar aramizda, artik tekmeler, dirsekler sabaha kadar, gecende bi uyandim karnimda bir agri, anam bi baktimki topugunu dayamis kasigima donmus sirtini kucugum uyuyor horul horul hicbisey olmaz Allah'in izniyle, hele de bu kadar erken donemde, bebek milimetre simdi, rahat ol insallah