• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kizlar bende bugün karin ve alt taraf agirisindan rahat edemedim fazla
dayanamadim hastaneye gittik az önce esimle cünkü daha bebegimin icimde olup olmadigindanda emin degildim
kadin doktorunda daha yeni oldugu icin görememislerdi
ALLAHima cok sukurler olsunki keseyi gorduk ,dr.hersey cok guzel cok normal dedi
karnimin agrisida buyuk tuvaletimi yapamadigim icinmis bol bol su ic dedi gunde 2litre söyledi

kizlar ama icim icime sigmiyor keseyi gordukya cok sukurler olsun RABBIMe ,10 gun sonrada kalp atislarini duyarsiniz dedi
darisi tum arkadaslarima insALLAH

çok sevindim canım hem için rahatlamış oldu evhamlarından kurtuldun :nazar:

ağrıyı ben de dert etmemeye çalışıyorum tuvalete çıkamadığımızdan olduğu mantıklı zaten aynı gaz sancısına benziyor

hepsi geçicek inş:emir_bebek:

evimi baştan aşağı süpürdüm sildim camları eşim sildi bende tozları aldım masamı kurdum yemeklerimi yaptım kuzumu yıkadım geldimmmm...nasılsınız bakalım??
kendini fazla yıpratıyorsun sankii canım benimmm çok hamaratsın özeniyorum sanaaa :32::32::32: :29::29::29: :21::21::21::21::21::21:
Kizlar iyiaksamlar.bende 6 haftalik hamileyim yatis pozisyonlarinda bi degisikliginiz oldumu?ben yuz ustuneeeeee yatmayi cok severimde :))) biraz bahsedermisiniz
yüzüstü yatabilirsin canım bebek daha çok küçük we aşağıda zararı olacağını sanmıyorum sana birde öneri karnının altına yumuşak bir yastık koy yan dön sanki yüzüstü yatmış rahatlığı werecek sana :13::13:
Bende 5+4 de gitmiştim benim tekrar gitmeme daha çok var ağustosun 7 sinde gideceğimkalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum
neyse sen benden daha önce duyacağın için tecrübeli olacaksın :)))
hayırlı haberlerini bekliyoruzz busecimm :16:
kizlar bende bugün karin ve alt taraf agirisindan rahat edemedim fazla
dayanamadim hastaneye gittik az önce esimle cünkü daha bebegimin icimde olup olmadigindanda emin degildim
kadin doktorunda daha yeni oldugu icin görememislerdi
ALLAHima cok sukurler olsunki keseyi gorduk ,dr.hersey cok guzel cok normal dedi
karnimin agrisida buyuk tuvaletimi yapamadigim icinmis bol bol su ic dedi gunde 2litre söyledi

kizlar ama icim icime sigmiyor keseyi gordukya cok sukurler olsun RABBIMe ,10 gun sonrada kalp atislarini duyarsiniz dedi
darisi tum arkadaslarima insALLAH
çooook sewindim cnmmm darısı ben,m başımaaaa :16::16::16::16:
biz az sonra pıtırımla Emre Aydın konserine gideceğiz inş.:emir_bebek:

3 kişilik ilk konserimiz :):nazar:

ayy ne mutlu sizeee iyi eğlencelerrr size :16::16::16:

Son düzenleme:
sayın anne adayları bakın yavrularımız bize neler dıyor :))

MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari;))

sayın anne adayları bakın yavrularımız bize neler dıyor :))

MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari;))
moralim bozuktu okuyunca neşelendim birazzz :9::9::9::9:

budaa yeni doğmuş dil cıkartan şimarık tatlı seyy:1:

$318086_243026365799161_1380226783_n.jpg

ya ne oldu canım neden öyle sölysun ne oldu?

canım doktora gittim dün vajinal muayene yaptı çok çok ufak bir kese gördü satıma göre anormal bir durum geldi beta hcg 1002 çıktı 6 haftalık olması geriyor 2-3 hafta aralığında çıktı sorunluı bir gebelikte olabilir dedi

canım doktora gittim dün vajinal muayene yaptı çok çok ufak bir kese gördü satıma göre anormal bir durum geldi beta hcg 1002 çıktı 6 haftalık olması geriyor 2-3 hafta aralığında çıktı sorunluı bir gebelikte olabilir dedi

annesi hemen üzülme benimde normalde 7. haftayı bitrmem lazım ama 5. haftadayım gec döllenme olmustur dedı dr haklıda cnkı dger gebeligimde öle olmustu gayet de yolundaydı hersey takma kafana canım gec döllenme olmustur buyuk bı ıhtımal dr senı telaşlandrmasın baska dr a git sende ben gayet nrmal karsıladım için rahat olsun kardeşim örnek karsında senın...

annesi hemen üzülme benimde normalde 7. haftayı bitrmem lazım ama 5. haftadayım gec döllenme olmustur dedı dr haklıda cnkı dger gebeligimde öle olmustu gayet de yolundaydı hersey takma kafana canım gec döllenme olmustur buyuk bı ıhtımal dr senı telaşlandrmasın baska dr a git sende ben gayet nrmal karsıladım için rahat olsun kardeşim örnek karsında senın...

2. gebeliğinmi cnm senin ilkidemi geç döllenme olduu ??

evet canım ilk i öldü canım kalbi durdu maalesef ömrü yokms yavrumun evet oda gec döllenme oldu canım kalbı durana kadar hersey gayet güzeldi gelişimi falan yani olabılyr öle bende nrmalde 35 gnden fazla adet olunca gec döllenme olması da gayet normal oluyr canım dert etme yavrun gayet iyi insallah

evet canım ilk i öldü canım kalbi durdu maalesef ömrü yokms yavrumun evet oda gec döllenme oldu canım kalbı durana kadar hersey gayet güzeldi gelişimi falan yani olabılyr öle bende nrmalde 35 gnden fazla adet olunca gec döllenme olması da gayet normal oluyr canım dert etme yavrun gayet iyi insallah

Allh onun ömrünü bu yawruna wersin cnm benimmm inşallahh :16::16:

ah tabi canim cok iyi anliyorum, bi netice alamayinca insan iyice geriliyo tabi, benimde dedigim gibi ilk kizimda yasamistim haftalarca git gel, 5.haftada kese goremediler alttan ultrasonla, 6. haftada kese gorduler bebek yok kalp atisi yok, 8. haftaya kadar beklettiler emin olmak icin en son, 8. haftada yine alttan ultrasonla hem bebegi gormus hemde kalp atisini duymustuk, kisiden kisiye degisiyo bebegi gormek kalp atisini duymak, bazilarinda 6.haftada bile goruluyo bebek, ama bende oyle olmuyor, zayifimdir da yani, gobegim filan yoktur hic, ama yine de gorulmez duyulmaz bebisler 7+lara kadar, insallah seninde oyledir, bikac gun daha sabir insallah, benimde sali gunu randevum, insallah ikimizde guzel haberler vericez burdan, cok sukur diycez, bak goruceksin Rabbimin izniyle:34:

bende kızımda kızımda çok yaşadım git gel . bu nedenle doktor olayını pek acele etmiyorum ( bir sebebiminde eşimin sigortasından yararlanmak için bekliyorum). yinede acele etmiyorum bi kanamam veya farklı bir ağrım olmadığı sürece allah korur muhakkak bebeklerimizi.

canim hic korkma, bana da cok oluyor o bende de iki yaramaz var, gece yanima geliyolar yatiyolar aramizda, artik tekmeler, dirsekler sabaha kadar, gecende bi uyandim karnimda bir agri, anam bi baktimki topugunu dayamis kasigima donmus sirtini kucugum uyuyor horul horul:1: hicbisey olmaz Allah'in izniyle, hele de bu kadar erken donemde, bebek milimetre simdi, rahat ol insallah:34:

benimde kızım bazen üzerime atlamaya çalışıyor. bazen kurtarıyorum kendimi bazen sıyırıyor. bugünde belime atladı kerata.

Merhaba kızlar ben uzundur tatildeydim Yazamadım aramıza yeni katılanlar olmuş hayırlısı olsun Rabbim kucaklarınız almayı nasip etsin sizin ve hepimizin. TAtilden yeni döndük bugün doktorda randevumuz vardı ikizlerimin kalp atışlarını dinledik icim rahatladı ikiside sağlıklı cok sükür ancak doktor yüksek ihtimalle benim şubatt doğum yapacağımı söyledi ikizler 3 hafta erken gelirmiş. Şimdi benim şubat annelerinemi geçmem gerekiyor :44: burda kalsam olmazmı? :49:
benim kızım 2 hafta evvel geldi, arkadaşımın kızı tam gününü doldurdu hatta geçiyordu bile . belli olmuyor yani.

Kizlar iyiaksamlar.bende 6 haftalik hamileyim yatis pozisyonlarinda bi degisikliginiz oldumu?ben yuz ustuneeeeee yatmayi cok severimde :))) biraz bahsedermisiniz
ilk aylar rahat yatabilirsin. son aylara doğru zaten kendin yüz üstü veya sağa doğru yatamıyorsun. bebeğine göre pozisyonunu alıyorsun. amannnn ilk aylar yatınki son aylar zaten çekeceksiniz. uykunuzun kıymetini bilin.
bu aralar hele acayippppp uyuyorum. sürekli midemde bulanıyor sulu yemek yapamıyorum. soğan et adını bile duymak istemiyorum. midem kalkıyorrrrr. ilk kızımda hele daha fenaydım. bunda daha hafif atlatıyorum sanki inşallah ağırlaşmam:43:

kizlar selamlar,:3::3::3:nasilsiniz bakem.ben bu gun cok yoruldum.3 kilometre yurudum.evde butun gunu ayaktaydim.simdi feci halde belim ve kasiklarim agriyor.insallah minigime bisey olmaz:14::14::14::14:

gulum sen niye hala gidiyosun bu doktora anlamiyorum, simdi de kese bozuk demis, senin karakterin bozuk deseydin, degistir sunu hayatim, doktor mu yok:19:

değiştirdim zaten son kez gideyim ne diyecek bakalım demiştim zaten 2 hafta sonra başka dr gidicem yine saçmalıyor çünkü.canım zaten 2 dr var özelde diğerleri devlet hastanesinde onlar da aynı bende diğerine gidicem artık.

slm kızlar nasılsınız benm mide bulantılarım iştahımı kesti canım bişey istemiyo :50::50::50::50:
aranızda böle olan var mı ?

Son düzenleme:
QUOTE=rhyildiz;25716975]değiştirdim zaten son kez gideyim ne diyecek bakalım demiştim zaten 2 hafta sonra başka dr gidicem yine saçmalıyor çünkü.canım zaten 2 dr var özelde diğerleri devlet hastanesinde onlar da aynı bende diğerine gidicem artık.[/QUOTE]

digeri daha iyidir insallah, bebegi gormus, kalp atisini duymus hala kese bozuk diyo, deli midir nedir, cesit sey:41:

slm kızlar nasılsınız benm mide bulantılarım iştahımı kesti canım bişey istemiyo :50::50::50::50:
aranızda böle olan var mı ?

olmaz mii, en basta ben:40: ama 9.haftayla biraz rahatliyo insan, ben dun yemek pisirebildim mesela, bugun de cok zorlanmadan bitirdim aksam yemegimi, insallah geciyo hafif hafif:49:

Back