aynen katiliyorum doktoruna arkadasim, bizde biraz tevekkul eksik, Rabbim sen affet, amin.
aynen canım herşey bizim elimiizdeymiş gibi düşünme gafletinde bulunuyoruz bazen maalesef Allah affetsin bizleri....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen katiliyorum doktoruna arkadasim, bizde biraz tevekkul eksik, Rabbim sen affet, amin.
ayy bende öyle bir durumdayım şu an yaaa kese bilee çok ufak bişiy gözüküyo dahaaa geç döllenme falanmı olurdu cnm seninde ben geç döllenmedden şüpheleniyorumm yada kız bebekler böyle nazlımıah tabi canim cok iyi anliyorum, bi netice alamayinca insan iyice geriliyo tabi, benimde dedigim gibi ilk kizimda yasamistim haftalarca git gel, 5.haftada kese goremediler alttan ultrasonla, 6. haftada kese gorduler bebek yok kalp atisi yok, 8. haftaya kadar beklettiler emin olmak icin en son, 8. haftada yine alttan ultrasonla hem bebegi gormus hemde kalp atisini duymustuk, kisiden kisiye degisiyo bebegi gormek kalp atisini duymak, bazilarinda 6.haftada bile goruluyo bebek, ama bende oyle olmuyor, zayifimdir da yani, gobegim filan yoktur hic, ama yine de gorulmez duyulmaz bebisler 7+lara kadar, insallah seninde oyledir, bikac gun daha sabir insallah, benimde sali gunu randevum, insallah ikimizde guzel haberler vericez burdan, cok sukur diycez, bak goruceksin Rabbimin izniyle
bu dönemlerde zaten hassasız birde bu kötü olasılıklar dengemizi bozuyor inşallah güzel haberler duyarız :26:
bende 54 kiloyum boyum 163 çok kiloluda değilim.hayırlısı inşallah bu günleride atlatıp kucağımıza alırız inşallah :26:
ayy bende öyle bir durumdayım şu an yaaa kese bilee çok ufak bişiy gözüküyo dahaaa geç döllenme falanmı olurdu cnm seninde ben geç döllenmedden şüpheleniyorumm yada kız bebekler böyle nazlımı
üzülmee canımm benimm yaaaaa inşllah bir an önce hayırlı haberlerini alırsın daha çok küçük demekkii
Merhaba kızlar ben uzundur tatildeydim Yazamadım aramıza yeni katılanlar olmuş hayırlısı olsun Rabbim kucaklarınız almayı nasip etsin sizin ve hepimizin. TAtilden yeni döndük bugün doktorda randevumuz vardı ikizlerimin kalp atışlarını dinledik icim rahatladı ikiside sağlıklı cok sükür ancak doktor yüksek ihtimalle benim şubatt doğum yapacağımı söyledi ikizler 3 hafta erken gelirmiş. Şimdi benim şubat annelerinemi geçmem gerekiyor :44: burda kalsam olmazmı?
dinlen bence fırsatın varsa. eşim bugünlerde çok hassas bana. ne desem yapıyo.sabah zor uyandım. kahvaltıyı o hazırladı. valla hep nazlancam karar verdim. ayrıca kardeşmin düğününe gidemeyeceğim. ailem çok üzüldü. canım babam ben gelip getireyim seni arabayla dedi. ama olmaz yani 17 saat. ne yapalım. yavrucuğum gitme diyor bana...
yok canım aynı cihazlardan kullanıyorlar.şimdi eşimle konuştum salı sabah gidicez doktorum göremezse dopplerden baktırıcam.kalp atışı kesin varsa görünmüş olur.her hafta aynı stres oluyor yok kese düzgünmü,bebek varmı,kalp atışı varmı diye stres oldum vallahi.
alttan bakınca zararı olur diye korkuyorum.hayırlısı inşallah:26:
evimi baştan aşağı süpürdüm sildim camları eşim sildi bende tozları aldım masamı kurdum yemeklerimi yaptım kuzumu yıkadım geldimmmm...nasılsınız bakalım??
ayni tarihlerdeyiz. benim de kese goruldu ama kalp atisini daha duyamadik. pzt randevumuz var insallah duyucaz. 5 haftalikken gitmisitim daha ebbek gorunmuyo dediginde odum patladi bos gebelikmi diye ama su an hissediyorum bidir bidr buyuyo o icerde:))))) insalhh duyucaz pitir pitir attigini
Kizlar iyiaksamlar.bende 6 haftalik hamileyim yatis pozisyonlarinda bi degisikliginiz oldumu?ben yuz ustuneeeeee yatmayi cok severimde :))) biraz bahsedermisiniz
bende yüz üstü yatmayı çok severim :)) bir yerde okumuştum 3 ay istediğimiz pozisyonda yatabilirmişiz sonra sol tarafa yatmak daha sağlıklıymış
Merhaba kızlar ben uzundur tatildeydim Yazamadım aramıza yeni katılanlar olmuş hayırlısı olsun Rabbim kucaklarınız almayı nasip etsin sizin ve hepimizin. TAtilden yeni döndük bugün doktorda randevumuz vardı ikizlerimin kalp atışlarını dinledik icim rahatladı ikiside sağlıklı cok sükür ancak doktor yüksek ihtimalle benim şubatt doğum yapacağımı söyledi ikizler 3 hafta erken gelirmiş. Şimdi benim şubat annelerinemi geçmem gerekiyor :44: burda kalsam olmazmı?
benim kocişde demeden yapıyor herşeyi,gece tuvalete kalktığımda hemen dikiliyo bişey yok dimi diye,su der demez kalkıp su getiriyor.o dağınık,tembel adam gitti,bulaşık yıkayan,yemek hazırlayan mikemmel bi kociş geldi :)) sevdim ben bu hamileliği :))
evimi baştan aşağı süpürdüm sildim camları eşim sildi bende tozları aldım masamı kurdum yemeklerimi yaptım kuzumu yıkadım geldimmmm...nasılsınız bakalım??
Kizlar iyiaksamlar.bende 6 haftalik hamileyim yatis pozisyonlarinda bi degisikliginiz oldumu?ben yuz ustuneeeeee yatmayi cok severimde :))) biraz bahsedermisiniz
kizlar bende bugün karin ve alt taraf agirisindan rahat edemedim fazla
dayanamadim hastaneye gittik az önce esimle cünkü daha bebegimin icimde olup olmadigindanda emin degildim
kadin doktorunda daha yeni oldugu icin görememislerdi
ALLAHima cok sukurler olsunki keseyi gorduk ,dr.hersey cok guzel cok normal dedi
karnimin agrisida buyuk tuvaletimi yapamadigim icinmis bol bol su ic dedi gunde 2litre söyledi
kizlar ama icim icime sigmiyor keseyi gordukya cok sukurler olsun RABBIMe ,10 gun sonrada kalp atislarini duyarsiniz dedi
darisi tum arkadaslarima insALLAH