• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herhalde simdide kime benziycek nasil olcak..........sorularidir:1::1::1::1:ondan sonrada uyuyamiyorsun zaten.ya uyursam bebegime birsey olursa diye gece boyunca basinda nobet tutuyor insan:1::1::1:bundan sonra uykusuz gunler geliyor insallah:21::21::21:

kızmı olacak erkek mi sağlıklı olacak mı testler iyi sonuç olacak mı ay böyle mi uyusam daha iyi olur yoksa böyle mi :18:....... derken uyku atta gitti :9: :9: :9: :9:

arkadaslar merhaba kısmet olursa bende mart annesı olucam ıkı aylık hamıleyım bıde onbır aylık bebısım var sıcaklar zorluyo ıstah yok zorla yıyorum ama sukur ılk bebegımde mutfaga gıremıodum sımdı ondan ıyıyım bıraz dusuk tehlıkem var ama rabbım korur ınsallah

selam canim seninde bebegin kucukmus.benimki 20 aylik.

kızmı olacak erkek mi sağlıklı olacak mı testler iyi sonuç olacak mı ay böyle mi uyusam daha iyi olur yoksa böyle mi :18:....... derken uyku atta gitti :9: :9: :9: :9:

bilmezmiyim:1::1::1:bende bir gorsem rahatlarim:18::18::18:

arkadaslar merhaba kısmet olursa bende mart annesı olucam ıkı aylık hamıleyım bıde onbır aylık bebısım var sıcaklar zorluyo ıstah yok zorla yıyorum ama sukur ılk bebegımde mutfaga gıremıodum sımdı ondan ıyıyım bıraz dusuk tehlıkem var ama rabbım korur ınsallah

hoşgeldin bebeişler gitgide küçülüyorr....11 aylık çok minik.allah yardımcın olsun...kafana takma geçer hepsiii............

hoşgeldin bebeişler gitgide küçülüyorr....11 aylık çok minik.allah yardımcın olsun...kafana takma geçer hepsiii............

saol ılk bebegım cok zor olmustu tedavıler falan cevap vermemıstı allahım verdı ıkıncıde gec olur dıe dusunuoduk ama sukur rabbım verdı allah olmayan herkese versın kımseye aratmasın

aaaa kızlar ananesi bebişimize:emir_bebek: 11li sarı renkli çok şeker aslan civcivi kovalıyo resminde bi hastane çıkışı almış gelmiş şimdi çok tatlı yaaa bitdiricik ufacıcık bişi :1:

selam evet kucuk daha gecen sene ramazanda hamıleydım bu sene ramazanda yıne hamıleyım:9:

ay cok iyi.:46::46:bende istedim beraber buyurler:16::16::16:ben 2010 senesi hamileydim.2011 emzirme.simdi yine hamileyim.ama tutuyorum oruclarimi.cok sukur:46::46::46:

saol ılk bebegım cok zor olmustu tedavıler falan cevap vermemıstı allahım verdı ıkıncıde gec olur dıe dusunuoduk ama sukur rabbım verdı allah olmayan herkese versın kımseye aratmasın

aynen canim benim kizim 3 seneye oldu.bizde hemen istedik.cok sukur bu iki aya geldi.:46::46::46:

kızlar öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun :)) ben 2012 mart annesiyim, artık yavaş yavaş alışveriş başlamıştır aranızda e bebekten alışveriş yapanlar vardır alışveriş yaptıkça daha fazla puan kazanmak için bebeveyn kulubüne katılmak isteyen olursa size davet gönderebilirim. bende bir mart annesi tarafından davet edildim ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir:) Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurmayı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

hosgeldin canim:46::46::46:cok sevindim iyi olmana:16::16::16:bende katildim buraya:21::21:insallah kismet olur bebeyimi gormek rahatlarim o zaman.hamilelik gunlugunu imza alanima eklemek istiyorum.ama gormeden eklemiyim diyorum...eklesemmi sence:1::1::1:

Hoşbulduk canım :16::16::16: sende hoşgeldin burada olmana cok sevindim zaten:16::16::16: tatlim ben keseyi görünce hamilelik takvimini imza alanıma eklemiştim. Sen bilirsin canım. Ama insan cok özeniyor ve hosuna gidiyor dımı :21::1::21:

Bu arada sen nasılsın bakalım. Benim niyeyse karnım ve göbeğim büyüdü . Zaten surekli gazli:9: acaba herkesin görüşler sismi:1::1:

aaaa kızlar ananesi bebişimize:emir_bebek: 11li sarı renkli çok şeker aslan civcivi kovalıyo resminde bi hastane çıkışı almış gelmiş şimdi çok tatlı yaaa bitdiricik ufacıcık bişi :1:

hayirli olsun canim benim:16::16::16::16:

Hoşbulduk canım :16::16::16: sende hoşgeldin burada olmana cok sevindim zaten:16::16::16: tatlim ben keseyi görünce hamilelik takvimini imza alanıma eklemiştim. Sen bilirsin canım. Ama insan cok özeniyor ve hosuna gidiyor dımı :21::1::21:

Bu arada sen nasılsın bakalım. Benim niyeyse karnım ve göbeğim büyüdü . Zaten surekli gazli:9: acaba herkesin görüşler sismi:1::1:

bende pazartesi gidicem randyevu almaya kismetse.herhalde ayin 10 falan bakar ultrasonda..:18::18:belki erkende ola bilir.cunki vajinal ultrason yapiyorlar.benim karnim cok qazli.affedersin surekli tuvalete kosuyorum.:17::17::17:kasiklarim agriyor ara sira.:14::14::14:

Allah giydirmeyi nasip etsin canım . Oğlumda ananesi battaniye almıştı ilk olarak zaten sonra herseyini yine ananesi aldı sagolsun:nazar: oğluma genellikle sari ve yeşil tonlarında kıyafetler almıştım ilk zamanlar icin cinsiyet konusunda ne olur ne olmaz diye. Simdi hastane çıkışı duruyor yıkadım kaldırdım. Allah nasip ederse oglumun minik kardeşinde aynısını giydirmeyi düşünüyorum :emir_bebek::1::16:

allah razı olsun bitanem ayyy çok küçükkk benim bu kadar bi bebişim mi olcak şimdi bişi olcak diye tutmaya korkarım ben onu:43:

insallah:16::16::16:benimde kizim dogdugu zaman kucagima alamiyordum.bir haftaya ogrendim.yikadim bile.yapacaksi sende insallah merak etme:34::34:

bende pazartesi gidicem randyevu almaya kismetse.herhalde ayin 10 falan bakar ultrasonda..:18::18:belki erkende ola bilir.cunki vajinal ultrason yapiyorlar.benim karnim cok qazli.affedersin surekli tuvalete kosuyorum.:17::17::17:kasiklarim agriyor ara sira.:14::14::14:

Tatlim benim gec döllenme aslında iki kanama var sanırım ikinci tarihi alacağım çünkü onun sonrasında yumurtlarım. Bende ilk gittiğimde altı haftalikti kese bile gözükmedi. 5 gun sonra gittiğimde gözüktü. İki hafta sonrada kalp atışını duyduk. O zamn 7+5 ti ama ultrasonda 6+5 cikti. Tabi Dr.da beni 10 gun sonra yine çağırdı. Aslına bakarsan endişeleniyorum. Acaba gelişim geriliği mı var diye . Umarım sadece gec dollenmistir.:nazar:

Bu arada ben gazman gibiyim:1::1::1: Normalde karnım yoktur belim inceciktir ama karnım cikti cok şaşırdım :53:

Tatlim benim gec döllenme aslında iki kanama var sanırım ikinci tarihi alacağım çünkü onun sonrasında yumurtlarım. Bende ilk gittiğimde altı haftalikti kese bile gözükmedi. 5 gun sonra gittiğimde gözüktü. İki hafta sonrada kalp atışını duyduk. O zamn 7+5 ti ama ultrasonda 6+5 cikti. Tabi Dr.da beni 10 gun sonra yine çağırdı. Aslına bakarsan endişeleniyorum. Acaba gelişim geriliği mı var diye . Umarım sadece gec dollenmistir.:nazar:

Bu arada ben gazman gibiyim:1::1::1: Normalde karnım yoktur belim inceciktir ama karnım cikti cok şaşırdım :53:

canim korkma.kizimda aynisi oldu:34::34:bende cok korkmustum.qaz dolmus karnina:52::52::52::52:

Back