• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Tatlim benim gec döllenme aslında iki kanama var sanırım ikinci tarihi alacağım çünkü onun sonrasında yumurtlarım. Bende ilk gittiğimde altı haftalikti kese bile gözükmedi. 5 gun sonra gittiğimde gözüktü. İki hafta sonrada kalp atışını duyduk. O zamn 7+5 ti ama ultrasonda 6+5 cikti. Tabi Dr.da beni 10 gun sonra yine çağırdı. Aslına bakarsan endişeleniyorum. Acaba gelişim geriliği mı var diye . Umarım sadece gec dollenmistir.:nazar:

Bu arada ben gazman gibiyim:1::1::1: Normalde karnım yoktur belim inceciktir ama karnım cikti cok şaşırdım :53:

canim korkma.kizimda aynisi oldu:34::34:bende cok korkmustum.qaz dolmus karnina:52::52::52::52:

Allah giydirmeyi nasip etsin canım . Oğlumda ananesi battaniye almıştı ilk olarak zaten sonra herseyini yine ananesi aldı sagolsun:nazar: oğluma genellikle sari ve yeşil tonlarında kıyafetler almıştım ilk zamanlar icin cinsiyet konusunda ne olur ne olmaz diye. Simdi hastane çıkışı duruyor yıkadım kaldırdım. Allah nasip ederse oglumun minik kardeşinde aynısını giydirmeyi düşünüyorum :emir_bebek::1::16:
inşallah hayırlısıyla dünyaya gelirde kardeşiyle aynı takımı giyer cinsiyet belli olmayınca sarı yeşil beyaz kırmızı alınıyo genelde ayyy benimde herşey alasım var şimdiden:52:

Bu arada topiğimiz için 41 yasin okuyacağız.şifa ben sürmeli birde bir arkadaş daha vardı 4 kişi olduk sağlıkla kavuşalım diye.okumak isteyen olursa sürmeliye özelden yazsında başlayalım bir an önce....

abla bende okurum. ramazan bitene kadar 41 tane yasin mi okumam gerekiyor ?

arkadaslar adet agrısı gibi kötü bi ağrı var şimdi karnımda, kasıklarımda off yaaa

belirti yok dedim dedim :1:

arkadaslar adet agrısı gibi kötü bi ağrı var şimdi karnımda, kasıklarımda off yaaa

belirti yok dedim dedim :1:

dinlen bence fırsatın varsa. eşim bugünlerde çok hassas bana. ne desem yapıyo.sabah zor uyandım. kahvaltıyı o hazırladı. valla hep nazlancam karar verdim. ayrıca kardeşmin düğününe gidemeyeceğim. ailem çok üzüldü. canım babam ben gelip getireyim seni arabayla dedi. ama olmaz yani 17 saat. ne yapalım. yavrucuğum gitme diyor bana...

tesekkurler:16::16::16:ben daha dun sabah ogrendim hamileligimi.:18::18::18:cok heyecanlandim.kismet olursa 2 bebegim olucak:16::16::16:

HAYIRLISI OLSUNNN

Begümcüm anne ol sonra ikincisine hamile kal enerjin olmasada olmak zorunda kalıyor bebem...evladın var senin eline bakan ne yapacaksın.birde ramazan davetlerimi almam lazım olmuyor yoksa.....geçer canım 4 ay bitince hepsi biter geçer....

doğru söylüyosun tatlım.haklısın.evlat için

kizlar sizde ne zaman basladi uykusuzluk.ben dun gece hic uyuyanadim:50::50::50:ya boyle devam ederse:14::14::14:

uykusuzlukmu tam aksine yastıktan başımı zor kaldırıyorum

Merhaba kizlaaar . Nasılsiniz .:16::16::16:

Benim bulantılar azalıyor . Kasiklarimdaki kasilmalar bile gecti. Dahamda rahatlamaya başladım. Bide su tansiyon düşmese :31:

benimde bulantılarım azaldı.herhalde 9. haftaya girdik diye azaldı

dinlen bence fırsatın varsa. eşim bugünlerde çok hassas bana. ne desem yapıyo.sabah zor uyandım. kahvaltıyı o hazırladı. valla hep nazlancam karar verdim. ayrıca kardeşmin düğününe gidemeyeceğim. ailem çok üzüldü. canım babam ben gelip getireyim seni arabayla dedi. ama olmaz yani 17 saat. ne yapalım. yavrucuğum gitme diyor bana...

Nazlan tatlim Nazlan :1: benim kociste nazıma dayanamıyor :1: hamileliği birazda bu yüzden cok sevdim :1:Normaldede nazliyim zaten :1:

Tatlim 17 saat gercekten cok uzak. Ben hamile iken 5.5 saatlik yolu bile uçakla gitmiştim .eeeee bebisler şimdiden istediklerini yaptırıyorlar bize :1:

Kizlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi :16:

evet daha 9. haftadayım çok sabırsızım 9 ay nasıl geçcek bilmiyorum artık kızlarrr ben azcık 1-2saat uyuyup geleyim duramıcam yoksa:25:

Uyu tatlim uyu da bebis büyüsün :16:

HAYIRLISI OLSUNNN

doğru söylüyosun tatlım.haklısın.evlat için

uykusuzlukmu tam aksine yastıktan başımı zor kaldırıyorum

benimde bulantılarım azaldı.herhalde 9. haftaya girdik diye azaldı

Bende öyle düşünüyorum canım oğlumda 4 ay boyunca çekmiştim :23:

bende birazdan çıkıyorum kızlar.herkese hayırlı sağlıklı güzel hafta sonları diliyorum.
hafta başına görüşmek üzere sağlıka kalır

Kizlar selam biraz beslenme sekillerinizden bahsetsenize. gun icinde neler yiyyosunuz doktor tavsiyelerini falan yazalim.bilmedigimiz bir seyler ogreniriz. ben cok zayif hamile kaldigim icin endiseleniyorum biraz 40 kiloydum ilk ogrendigimde simdi 42 gosteriyo ama malum sislikler de var. her seyi yemeye calisiyorum midem izin verdikce kilo almaya degilde gerekli vitaminleri almaya calisiyorum. ceviz pekmez sebze et sut vs....

iş yerindeyim canım oturuyorum sürekli arada da bi turluyorum.ayy ne güzel yaa.benimki daha bilmiyor hamiş oldugumu o bananaz yapıyor boyuna deli oluyorum valla.evet biliyorum gitmiyceğini kudum ama yorum yazmamıstım herkes fikir verdi zaten diye.cok zor valla senin durumunda kardeşim evlenecek ben gidemiycem Allahım cok üzülürdüm ama bi taraftan da minnacık yawrum.sen dogru olanı yaptın.bizde bayramda gidicez.6-7 saatlik yol.güya bu sefer giderken sakin yollarda ben kullanacaktım ama artık kullanamam da Allah korusun.

Kizlar selam biraz beslenme sekillerinizden bahsetsenize. gun icinde neler yiyyosunuz doktor tavsiyelerini falan yazalim.bilmedigimiz bir seyler ogreniriz. ben cok zayif hamile kaldigim icin endiseleniyorum biraz 40 kiloydum ilk ogrendigimde simdi 42 gosteriyo ama malum sislikler de var. her seyi yemeye calisiyorum midem izin verdikce kilo almaya degilde gerekli vitaminleri almaya calisiyorum. ceviz pekmez sebze et sut vs....

bende cok istiyorum bu tür paylasımlar olsun.ben sabahları 1 bardak süt, 2 yemek kasıgı pekmez,ballı yogurt,buldugum meyvelerden atıyorum

Sana çok dedim değilmi gereksiz üzülme diye ama yok illa üzüleceksin o öküz doktor utandımı pislik.....ona sen öğretseydin keşke yolk sacı olan gebelik asla boş gebelik olmaz diye..yuh ya ben biliyorum o bilmiyor.çok sevindim canım gözün aydın.....

evet sen daha iyi biliyorsun doktordan sağ ol canım desteğin için allah razı olsun senden.4 günde oluşmuş hemen bu seferde kese bozuk gibi görünüyor dedi ama hiç takmadım kafama.ne kötü korkuttu ama beni.o korku yeter artık bana.herşey için tşk ediyorum

slm arkadaşlar bende ilk adet 3haziran son adet 11 haziran teste hamile olduğum çıktı daha doktora gitmedim eşimin sigortasının işlemesini bekliyorum. eşim işe girdi ben hamile olduğumu öğrendim:1: nette yaptığım testte 15 mart gibi geliyor sanırım doğumu. ama miğdem çok bulanıyor. 2. çocuğum olacak ilki kızdı 2009 aralık annelerine üyeyim. onlarla görüşüyorum. ileriki zamanlarda inşallah çocuklarımızı kucaklarımıza alırsak tanışmak nasip olur inşalllah.

slm arkadaşlar bende ilk adet 3haziran son adet 11 haziran teste hamile olduğum çıktı daha doktora gitmedim eşimin sigortasının işlemesini bekliyorum. eşim işe girdi ben hamile olduğumu öğrendim:1: nette yaptığım testte 15 mart gibi geliyor sanırım doğumu. ama miğdem çok bulanıyor. 2. çocuğum olacak ilki kızdı 2009 aralık annelerine üyeyim. onlarla görüşüyorum. ileriki zamanlarda inşallah çocuklarımızı kucaklarımıza alırsak tanışmak nasip olur inşalllah.

hosgeldin, tebrik ederim. saglikli bir hamilelik gecirip bebisini saglikla kucagina alman dilegiyle.

Back