- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
herkese merhaba kızlar benide aranıza alırmısın kısmet olursa bende mart annesi olucam
aa çok güzelltebrik ederiiim SAT neydi beklediğin adet tarihin neydi? ve nasıl öğrendin hamile olduğunu
merhaba hanimlar
ben normalde hap kullaniyordum 2 aydir ama bu ay yumurtlama doneminde bir sivi geldi ayni gun beraber olmustuk esimle
ben siviyi sonradan farkettim. Doktora sordum oda 3/1000 ihtimal vaar dedi. duzenli kullanmama ragmen hamile kalmis olabilirmiyim bilmiyorum
sat 4haziran supheli iliskiden 1 hafta gecti yani bu gunlerde gebelik varsa rahme ulasmistir diye dusunuyorum.
eger gebelik varsa mart annesi olucam. Ama keisn sonuc 1 hafta sonra belli olucak adetime 1 hafta var
ilac almayi kestim varsa bebek zarar olmasin diye,
mide yanmasi ve uyku oluyor bende acaba ondan dolayimi? cok merak ediyorum.
Canım hoşgeldin aramıza..Tebrik ederim. İnşallah huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçirir ve vakti geldiğinde bebişini kucağına sağlıkla alırsın. Benim içinde dua etmeyi unutma olurmu?? seni listemize aldım.. İlk sayfamızda görebilirsin.herkese merhaba kızlar benide aranıza alırmısın kısmet olursa bende mart annesi olucam
Aynen canım bende gün sayıyorum.. döllenmeden sonra rahime yerleşme 5-6 gün sürüyormuş ve o günden sonra kanda bhcg artmaya başlıyormuş. bugün bayağı bi araştırdım. Bakalım nasip kısmet. 6.günü kanda 0.04 çıkan değerim 1 hafta sonra ne çıkacak.. İnşallah bebeklerimiz yerleşmiştir ve bizleri hiiiiiiiç bırakmazlar.tunaydın kızlar nasılsınız ben sukur ıyıyımmm gun sayıyorummmm :)))
sızler neler yaptınız
merhaba kızlar benim sat 26 mayıs en son pazartesi hem kontrol oldum hem kan testi yaptırdım benim beta hcg pazartesi 207 di. miniğimin kesesi henüz olmamıştı , yapım aşamasında demişti doktor, 2 temmuzda kontrole gideceğiz inşallah kesesini görürüm miniğimin. ya bende hiç belirti yok, kusma,bulantı,göğüslerde acı hassasiyet falan, o biraz kafamı karıştırıyor. birde acayipp korkuyorum birşey olacak miniğime diye, allah korusunbir kesesini görüp kalp atışını duysam içim rahatlayacak
merhaba canım Rabbim OL dediyse milyonda bir ihtimal bile olsa olur. Benimde sat 3 haziran.. beraber bekliycez desene:)) Belirtiler için daha çok erken... Hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkındamerhaba hanimlar
ben normalde hap kullaniyordum 2 aydir ama bu ay yumurtlama doneminde bir sivi geldi ayni gun beraber olmustuk esimle
ben siviyi sonradan farkettim. Doktora sordum oda 3/1000 ihtimal vaar dedi. duzenli kullanmama ragmen hamile kalmis olabilirmiyim bilmiyorum
sat 4haziran supheli iliskiden 1 hafta gecti yani bu gunlerde gebelik varsa rahme ulasmistir diye dusunuyorum.
eger gebelik varsa mart annesi olucam. Ama keisn sonuc 1 hafta sonra belli olucak adetime 1 hafta var
ilac almayi kestim varsa bebek zarar olmasin diye,
mide yanmasi ve uyku oluyor bende acaba ondan dolayimi? cok merak ediyorum.
canım tebrık ederımm bı hamısımız daha geldı :))
bende dayanamayacagım pazartesı kan testı yaptırıcammmm
canım bencede kan testı yaptırrr cıkar buyuk ıhtımallll
derıncım canım mınıgıne allahın ıznı ıle bısey olmaz hayırlısıyla kucagına bıle alırsınnn
canım tebrık ederımm bı hamısımız daha geldı :))
bende dayanamayacagım pazartesı kan testı yaptırıcammmm
canım bencede kan testı yaptırrr cıkar buyuk ıhtımallll
derıncım canım mınıgıne allahın ıznı ıle bısey olmaz hayırlısıyla kucagına bıle alırsınnn
Kızlar kan tahlilinde hamile olmak için kan degeri en düşük kaç olması gerekiyor
Canım hoşgeldin aramıza..Tebrik ederim. İnşallah huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçirir ve vakti geldiğinde bebişini kucağına sağlıkla alırsın. Benim içinde dua etmeyi unutma olurmu?? seni listemize aldım.. İlk sayfamızda görebilirsin.
tşk ederim cnm iyi dileklerin içinbütün dualarım sizlerle umarım en kısa zamanda sizlerde o güzel haberi bizlerle paylaşırsınız
gozun aydin diyeyim ilk once. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.canım istersen öğrenebilirsin adetime 10 gün kala öğrendim ben kan testiyle.
2 gün aralıklarla 2 kere test yaptırdım. ben sat 26 mayıs , 26-28 haziran arası regl olmam gerekiyor. ben geçen hafta cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu
Günaydın güzel anne adayları nasilsinizzzz
Biz iyiyiz kahvaltımızı yaptım oğlum oynamaya dışarı çıktı bende sizlere bakayım dedinmi
Bu arada şafak 10((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?