- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
kızlar ben çok kötüyüm yaa gözümü açamıyorum 2 gündür progestan coraspirin vitamin ve claxene iğne kullanıyorum bunların etkisi olabilir
neden kullanıyorsun ki bunları??kızlar ben çok kötüyüm yaa gözümü açamıyorum 2 gündür progestan coraspirin vitamin ve claxene iğne kullanıyorum bunların etkisi olabilir
neden kullanıyorsun ki bunları??
Arkadaşlar bişey kafama takıldı.. şimdi gebelikte tetanoz aşısı oluyoruz ya. benim gittiğim hastane gebelikte 1 doz ve sonrasında 2 yıl 1er doz olarak vermişti.geçen yıl iğnemi vurundum nisan ayındaydı. Bu nisan ayında unutmuşum.. şimdi üstünden 2 ay geçti. bu hafta gitsem hem kan testi yaptırsam hemde vurulmasında bi sakınca yoksa iğnemi vurunsam olurmu acaba... ovulasyondan sonraki 6.gün değer 0 dı. şimdi salı günü filan gidersem regle 3 gün kalmış olacağı için kanda varsa çıkar diye düşünüyorum. İçimden bi his bebeğin seninle diyor, ama diğer yandan değerin 0 dı diyor((
Allah'ım hayırlısını ver
Arkadaşlar bişey kafama takıldı.. şimdi gebelikte tetanoz aşısı oluyoruz ya. benim gittiğim hastane gebelikte 1 doz ve sonrasında 2 yıl 1er doz olarak vermişti.geçen yıl iğnemi vurundum nisan ayındaydı. Bu nisan ayında unutmuşum.. şimdi üstünden 2 ay geçti. bu hafta gitsem hem kan testi yaptırsam hemde vurulmasında bi sakınca yoksa iğnemi vurunsam olurmu acaba... ovulasyondan sonraki 6.gün değer 0 dı. şimdi salı günü filan gidersem regle 3 gün kalmış olacağı için kanda varsa çıkar diye düşünüyorum. İçimden bi his bebeğin seninle diyor, ama diğer yandan değerin 0 dı diyor((
Allah'ım hayırlısını ver
evet canım bende hatırladım seni.. ilk kez senden duydum canım bunları. ilk dozlar zaten okuldayken vurunuyoruz. toplam 5 doz ömür boyu koruma sağlıyormuş. hamilelikte vurunduğum 3.doz olarak kabul edildi. 6 aylıktım o zaman. Erken doğumu bırak, kızım çoook nazlanmıştı benim.. 40+5 te Mecburi sezeryanla doğdu.Merhaba, seni kürtajdan sonra hamile kalanlar topiğinden hatırlıyorum. İnşallah gönlündeki olur. Benim de 2 temmuz malum tarih. Yarın kanda baktıracağım. Tetanozla ilgili benim kafam karışık. Bazı arkadaşların doktorları tetanoz ağır bir iğne olduğu için erken doğuma neden olabiliyor demiş. Ama düşüğe neden olur mu bilmem. Ama bunu diyen doktorsayısı az. Sen yine de doktora sor. Sanıyorum ki sağlık ocakları böyle ayrıntıları bilmez. Şimdi hijyenik ortamlarda oluyor doğumlar ben yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü 2 düşüğüm bir de 25 haftalık derken doğumum var. Bir de zorluklarla elde ettiğim 6.5 yaşında oğlum var. Hayırlısı hakkımızda canım...
her gebelikte olmak zorundamiyiz? ben 2,5 yil once olmustum. sanirim tamamlamistim.
Bu arada boyle beklemekte ne kotuymus. Bende heveslendim ama sadece ufacik suphe iste.
Benimde bir tarafim bebek yok umitlenme diyor ama diger tarafim acaba diyor,
bana kalsa korunmam ama esim suan istemiyor
Canım ben ateş ölçerek takip ediyorum ovulasyonumu 2 aydır. 14.gün yumurtlamışım, 15.gün ateşim yükseldi çünkü. 20.günde kan tahlili yaptırmıştım. :26::26::26:Polyanacim canım ben oğlumda korktuğum için tetenoz aşısı olmadım doktorumda sorun olmaz dedi o yüzden pek bı bilgim yok canım
Canım yumurtlama gunün bittikten sonra mı 6. Gunünde yaptırdın kan testini yoksa yumurtlama gunünün başlangıcının 6. Gunundemi
Artık yaptırıyor canım büyük ihtimal cikar hayırlı haberini bekliyoruz tatlı
PoLyanacim yani 14. Gün yumurtlamin ilk gunumuydu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?