2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz erken oldu ama Eyüp Ün Dişi Çekildi abi dişinin gelmesini bekliycez düşme sonucu Kökü kırılmış üst damaktan ikinci bi diş geliyordu doktorumuz pedodonti uzm. Çiğdem elbek Çubukçu Bursa'daki annelerim diş için biyer araştırmayın boşuna %100 memnuniyet garantili Biz iyiz şimdilik sizler napıyonuz hadi nerdesiniz

Inatla kk'dan vazgeçmiyorum ya ne diyiimm siz yazmayın zaten deli gibi yazarım kendi kendime

Oo maşallah topiğimize hakkında Hayırlısı cnm sağlıkla kucağına al

Enes'i kene soktu bugün çok korktum bi hafta gün aşırı kan vericek kontrol olucakmış inşallah kötü bişey olmaz

slm anneler bende uzun zamandır giremiyorum bende 2012 mart annesiydım şimdi 2015 subat annesi oldum mart annesi olcaktım aslında yine ama bu oğlusum erken geldi 36 haftalık doğum yaptım 6,5 aylık oldu bile oğluşlarımla akşamı nasıl ediyom anlamıyorum bile büyük oğlusuda sünnet ettirdik günler hızla geçiyo valla
Kk ya bidaha gelicem aklima gelmezdi..simdilik 2016 subat annesi olucam insallah bu ara oraya takiliyorum..yigitsefam 3.5 oldu nerdeyse ona kardes gelicek insallah..

Dünden beri yüzlerce sayfa mızı okudum benim 42.haftada doğuruşumdan bedriyenin sabırsızlanmaları Bursalıların buluşması ankaradakilerin buluşmasına özenmem yedirenkatölye cnm bitmeyen i. Yolu Enf.eksiyonu zor doğum hikayeleri aldığımız ciciler Mutlu haberler vs. Ne güzeldi arkadaşlığımız

OnDeryaa cok vefalisin yaa..i
Bir topigi bukadar sahiplenen eminim dostlarinida delice sahiplenir..bende vefaliyimdir ama vefasizlik gorursem pesini birakirim sanirim sende o yok..en azindan kimsenin ugramadigi su topige azimle girip yaziyor okuyorsun ..

Ben unutmuyorum o güzel günleri yad ediyorum. Hemde ibret alıyorum ne kötü zamanlardan geçmişim neler yaşamışım ayrıca Mutlu haberleri paylaşmışım okuyup tekrar seviniyorum. İşte bunlar hep boşluktan , yalnızlıktan oluyo.
Yaptığın iltifattı teşekkür ediyorum ama maalesef hiç gerçek dostum olduğuna inanmıyorum. Şöyle ömürlük Bi dost: sağlık ve huzurdan sonra hayatta en çok istediğim şey. Ama burda ki gibi gerçek hayatta rahat değilim sessiz sakinim ondan sanırım hep yalnızım. Yine çenem düştü ama dedim ya işte bunlar hep Yalnızlıktan...

Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hey gidi günler... Vaktimizin çok olduğu, bilgisayar başına oturup bolca yazdığımız günler...
Şuan büyük kızım 3.sınıftan, küçük mart kuzusu anasınıfından mezun oluyor...
Hepsinin hayatı hayırla sağlıkla huzur ve başarı dolu geçsin inşallah

Merhaba uzerinden 10 yil gecmis ama acaba hatirliyorsaniz eger bu cikan bakteri nasil tedavi edildi tamamen gectimi hastaneden gecen bi bakteri yaziyor nette kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…