• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
ben çok değil nerdeyse sayılı yiyorum karbonhidrat ve şeker sıfır bende insülin direncim olduğu için diyetle destekliyorum mecburen , benim yürüme amacım insülin direncimi dengeleyebilmek fazla kilom yok şükür henüz kilo da almadım veriyorum :)
Hmm o zaman çok iyi isteyerek veriyorsan kilo ☺️

İnanılmaz bir kabizlik ve şişkinlik var bu durum hangi ayda geçer kızlar yaa sizde aynı durumda mısınız . Karnımda balon var adeta
kabızlığı gidermek için bol lifli gıdalar tüketmelisin canım yiyebiliyorsan sabah kahvaltında avokado ye hem sağlıklı bir yap kaynağı hem de bağırsakları yumuşatır bol su içmeyi ihmal etme

Evet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldir 🥲 bir de adet olcak gibi çok ağrım oluyor kızlar bu durum normalimdir . Yaşıyormusunuz sizde korkuyorum
gebelik belirtisi ile adet belirtisi benzerdir endişelenme kan verince rahatlarsın :)

sanırım 6 haftadayım . Lucrin kulladığım için ( gecici menopoz iğnesi ) son regl tarihimi bilmiyorum
canım benim doktorum benim hesabıma göre hesapladı sat ı bende biliyosun iğne olmuştum sat yoktu bende ama transfer gününden geriye 19 gün saydığımda 30 Ocak oluyordu doktor da öyle hesaplamış bana transfer için ilaçları 30 Ocakta yaptığı kontrol sonrasında başlamıştı o tarihi esas almış yani tam tuttu anlayacağın sana doktorun söylemedi mi böyle bir bilgi

Günaydın herkese, çok takip edemedim ama kalp atışı duyanlar var mı, duyduysanız kaçta duymuştunuz? haftasonu kontrolüm var çok heyecanlıyım.

ben çok değil nerdeyse sayılı yiyorum karbonhidrat ve şeker sıfır bende insülin direncim olduğu için diyetle destekliyorum mecburen , benim yürüme amacım insülin direncimi dengeleyebilmek fazla kilom yok şükür henüz kilo da almadım veriyorum :)
Ben de yürümeye çalışıyorum. karbonhidrat ve şekeri de azalttım hamilelikle birlikte. Ama biraz kendiliğinden gelişti proteini artırınca canım istemedi galiba. Ve kilom tam üst sınırda başlamıştım iki buçuk kilo verdim baya motive ediyor bu beni. İnş böyle devam eder. Ne kadar yürüyorsun?

Kızlar bu güneş kremini kullanıyordum. Gebelikte sıkıntı olur mu acaba? Kullanmaya devam edeyim mi?
Mineral filtreli spf kullanmamiz gerekiyormus,oyleyse olur bence ama bu markanin urunleri cok temiz icerikli degil diye biliyorum canim ☺️

Günaydın kızlar benim dünden beri kasık ağrım var

Back
X