• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohoo daha çok var 1 hafta var ama bende kasık ağrıları oldu merakıma yenik düştüm test yaptırdım hemen iyi oldu babalr gününe yetişti :1:

Kasık ağrısı bende de var.. Hala da var... Bi de bende mide bulantısı var.... Ben en son 26 Mayısta adet oldum... 26 günde bir adet oluyorum benimde 22 Haziranda filan adet olmam lazım... Ama bu ay erken yumurtladım.... Bi kaç gün sonra tekrar test yapıcam... İnş bu sefer kopkoyu çizgi çıkar...Ama hamiş olduğumu çok hissediyorum...

Aynen katılıyorum sana. benim ağustos 2009 doğumlu bi kızım var Allah bağışlasın :nazar::nazar::nazar: bizde arayı çok uzatmadan yapalım dedik ama düşük oldu malesef:(( benimde ilki sezeryan. bebeğini güle güle büyüt, inşallah istediğiniz zaman ikinci bebeğiniz bekletmeden gelir hayırlısıyla

teşekkür ederimmm...Allahım seninkinide bağışlasın..inşallah darısı sizinde başınıza...Allahım kimseyi bu mükemmel duygudan mahrum bırakmasınnn bizede ikinci kez yaşatsınn inşalllaahhhhhhhhhhhhhhh :34:

oo pollyannacığım topik açmışsın inşallah uğur getirsin bu topik sana ilk müjdeyi sen ver bize:16: ardından da bizlere nasip olsun annelik duygusunu yaşamak hayırlısıyla :49:

kızlar gunaydınnnnn nasılsınız hamıslerımız varmıs aramızda hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallahhhh

arzumcum ve derıncımm hayırlı olsun kızlarrrrr yuce rabbım annelık duygusunu yasamak ısteyen herkeze yasatsınnnn ınsallahhh ılk oglumda yasadım ınsalalh ıkıncısıde olurda yasarım gene :))

bende temmuzun 5 nı beklıyorum adet tarıhımmm
son adet tarıhım 7 hazırandı bakalımmm ne olacak hayırlısı olur ınsallahhh

oglum ve esım cok ıstıyooo beklıyoruz sabırsızlıklaaaa :)) oglum da mart 22 2007 dogumlu bu bebsımde mart ayı olsun ıstıyorummmm

Son düzenleme:
kızlar gunaydınnnnn nasılsınız hamıslerımız varmıs aramızda hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallahhhh

arzumcum ve derıncımm hayırlı olsun kızlarrrrr yuce rabbım annelık duygusunu yasamak ısteyen herkeze yasatsınnnn ınsallahhh ılk oglumda yasadım ınsalalh ıkıncısıde olurda yasarım gene :))

bende temmuzun 5 nı beklıyorum adet tarıhımmm
son adet tarıhım 7 hazırandı bakalımmm ne olacak hayırlısı olur ınsallahhh

oglum ve esım cok ıstıyooo beklıyoruz sabırsızlıklaaaa :)) oglum da mart 22 2007 dogumlu bu bebsımde mart ayı olsun ıstıyorummmm

çokk teşekkür ederim. benim miniğimde balık burcu olacak. nasıl oluyor mart çocukları merak ediyorum. anası aslan babası kova, yavruceğzim hassas balık olacak :1:

Günaydın Taze annelerimiz ve adaylarımız.. Rahatsızlığımdan dolayı giremedim topiğimize:(( hala da tam düzelmiş değilim. Midemi fena halde bozmuşum.. bulantı karın ağrısı ishal başağrısı... ve dünü acilde geçirdik. sebebi ise yüksek ihtimalle musluk suyu!!!

Aman dikkat edin arkadaşlar salgın varmış. acile hemen hemen tüm gelenler karın ağrısı, kusma, bulantı, ishal şikayetiyle geliyordu.. benim çok şükür kanda mikrop çıkmadı ve akşam evimize döndük. durumu daha vahim olanlar vardı. Allah yardımcıları olsun.

Bu arada gebelik şüphesi olabilir diye kanda bhcg ye de baktırdık ama erken diye mi, yoksa yok diyemi bilmiyorum çıkmadı. ovulasyondan sonraki 6.günümdü ve 0,04 dü:((( Allah'ım hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşallah.

Günaydın Taze annelerimiz ve adaylarımız.. Rahatsızlığımdan dolayı giremedim topiğimize:(( hala da tam düzelmiş değilim. Midemi fena halde bozmuşum.. bulantı karın ağrısı ishal başağrısı... ve dünü acilde geçirdik. sebebi ise yüksek ihtimalle musluk suyu!!!

Aman dikkat edin arkadaşlar salgın varmış. acile hemen hemen tüm gelenler karın ağrısı, kusma, bulantı, ishal şikayetiyle geliyordu.. benim çok şükür kanda mikrop çıkmadı ve akşam evimize döndük. durumu daha vahim olanlar vardı. Allah yardımcıları olsun.

Bu arada gebelik şüphesi olabilir diye kanda bhcg ye de baktırdık ama erken diye mi, yoksa yok diyemi bilmiyorum çıkmadı. ovulasyondan sonraki 6.günümdü ve 0,04 dü:((( Allah'ım hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşallah.

çok geçmiş olsun canım. biz istanbulda oturuyoruz burda zaten asla musluk suyu içilmez dikkat et kendine. daha çok yeni o yüzden çıkmamış olabilir. herşeyin hayırlısı allahtan.

çabucak toparlanman dileğiyle pollyannacığım acil şifalar diliyorum inşallah 1 hafta sonra değerin kat kat artar güzel haberler verirsin bizlere :16:

Günaydın kızlar nasilsiniz umarım herkez iyidir
Polyanacim gecmis olsun tatlım valla senelerdir hazır su ice ice normal su icemiyoruz iyiliğe icmiyormusuz

Canım yumurtlama gunün bittikten sonra 9 ve ya 10 cu gunünde belli oluyor kanda inşallah güzel haberini aliriz

çok geçmiş olsun canım. biz istanbulda oturuyoruz burda zaten asla musluk suyu içilmez dikkat et kendine. daha çok yeni o yüzden çıkmamış olabilir. herşeyin hayırlısı allahtan.
Çok sağol canım.. Allah'ım hayırlısını versin.

çabucak toparlanman dileğiyle pollyannacığım acil şifalar diliyorum inşallah 1 hafta sonra değerin kat kat artar güzel haberler verirsin bizlere :16:
Teşekkür ederim Tafcım.. seni burda görmek ne güzel:) :16: İnşallah artar değerim. Bakalım nasip kısmet. Benim ateş tablom hastalığımdan dolayı uçtu 2 gündür :53:
Günaydın kızlar nasilsiniz umarım herkez iyidir
Polyanacim gecmis olsun tatlım valla senelerdir hazır su ice ice normal su icemiyoruz iyiliğe icmiyormusuz

Canım yumurtlama gunün bittikten sonra 9 ve ya 10 cu gunünde belli oluyor kanda inşallah güzel haberini aliriz

Teşekkür ederim canım, işte bi anlık umursamazlığımın cezasını çektim. Şimdi çok şükür Rabbime iyiyim. sen bizim 2.bebeği düşünenler topiğine de geliyorsun değilmi?

Ay dediğin gibi 9-10.günlerde çıkma ihtimali bile umut oluyor bana. Bu ay yoksa da yapacak bişey yok. Rabbim hayırlısını versin hepimize.

ateşinin bu kadar yüksek olması hastalanman ile ilgili olabilir ama zaten 14. gün yumurtladığın kesin. o günden sonra ateşin ortalamanın üstüne çıkmış o yüzden bekleyip göreceğiz bakalım 7 gün sonra ne olacak:97:

evet TAFcım hastalığımdan dolayı oldu. Dün 37,5 civarında seyretti :(( İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur 7 gün sonra. Ve seninde meleğin göbüşüne konmuştur inşallah

Back
X