- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
Canımcımmmm senin badem şekerinde çok küçükmüş son adet tarihin ne zaman ki???
ohoo daha çok var 1 hafta var ama bende kasık ağrıları oldu merakıma yenik düştüm test yaptırdım hemen iyi oldu babalr gününe yetişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımcımmmm senin badem şekerinde çok küçükmüş son adet tarihin ne zaman ki???
ohoo daha çok var 1 hafta var ama bende kasık ağrıları oldu merakıma yenik düştüm test yaptırdım hemen iyi oldu babalr gününe yetişti![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnlar
benim elma şekerimle ben hepinizi kucaklıyoruzz![]()
inşallah rabbime dua ediyorum hepiniz içinİnşallah elma şekerine bi arkadaşta benden gelir Rabbim izin verirse
Aynen katılıyorum sana. benim ağustos 2009 doğumlu bi kızım var Allah bağışlasınbizde arayı çok uzatmadan yapalım dedik ama düşük oldu malesef
( benimde ilki sezeryan. bebeğini güle güle büyüt, inşallah istediğiniz zaman ikinci bebeğiniz bekletmeden gelir hayırlısıyla
kızlar gunaydınnnnn nasılsınız hamıslerımız varmıs aramızda hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallahhhh
arzumcum ve derıncımm hayırlı olsun kızlarrrrr yuce rabbım annelık duygusunu yasamak ısteyen herkeze yasatsınnnn ınsallahhh ılk oglumda yasadım ınsalalh ıkıncısıde olurda yasarım gene :))
bende temmuzun 5 nı beklıyorum adet tarıhımmm
son adet tarıhım 7 hazırandı bakalımmm ne olacak hayırlısı olur ınsallahhh
oglum ve esım cok ıstıyooo beklıyoruz sabırsızlıklaaaa :)) oglum da mart 22 2007 dogumlu bu bebsımde mart ayı olsun ıstıyorummmm
Günaydın Taze annelerimiz ve adaylarımız.. Rahatsızlığımdan dolayı giremedim topiğimize( hala da tam düzelmiş değilim. Midemi fena halde bozmuşum.. bulantı karın ağrısı ishal başağrısı... ve dünü acilde geçirdik. sebebi ise yüksek ihtimalle musluk suyu!!!
Aman dikkat edin arkadaşlar salgın varmış. acile hemen hemen tüm gelenler karın ağrısı, kusma, bulantı, ishal şikayetiyle geliyordu.. benim çok şükür kanda mikrop çıkmadı ve akşam evimize döndük. durumu daha vahim olanlar vardı. Allah yardımcıları olsun.
Bu arada gebelik şüphesi olabilir diye kanda bhcg ye de baktırdık ama erken diye mi, yoksa yok diyemi bilmiyorum çıkmadı. ovulasyondan sonraki 6.günümdü ve 0,04 dü(( Allah'ım hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşallah.
Günaydın Taze annelerimiz ve adaylarımız.. Rahatsızlığımdan dolayı giremedim topiğimize( hala da tam düzelmiş değilim. Midemi fena halde bozmuşum.. bulantı karın ağrısı ishal başağrısı... ve dünü acilde geçirdik. sebebi ise yüksek ihtimalle musluk suyu!!!
Aman dikkat edin arkadaşlar salgın varmış. acile hemen hemen tüm gelenler karın ağrısı, kusma, bulantı, ishal şikayetiyle geliyordu.. benim çok şükür kanda mikrop çıkmadı ve akşam evimize döndük. durumu daha vahim olanlar vardı. Allah yardımcıları olsun.
Bu arada gebelik şüphesi olabilir diye kanda bhcg ye de baktırdık ama erken diye mi, yoksa yok diyemi bilmiyorum çıkmadı. ovulasyondan sonraki 6.günümdü ve 0,04 dü(( Allah'ım hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşallah.
Çok sağol canım.. Allah'ım hayırlısını versin.çok geçmiş olsun canım. biz istanbulda oturuyoruz burda zaten asla musluk suyu içilmez dikkat et kendine. daha çok yeni o yüzden çıkmamış olabilir. herşeyin hayırlısı allahtan.
Teşekkür ederim Tafcım.. seni burda görmek ne güzel:)çabucak toparlanman dileğiyle pollyannacığım acil şifalar diliyorum inşallah 1 hafta sonra değerin kat kat artar güzel haberler verirsin bizlere![]()
Günaydın kızlar nasilsiniz umarım herkez iyidir
Polyanacim gecmis olsun tatlım valla senelerdir hazır su ice ice normal su icemiyoruz iyiliğe icmiyormusuz
Canım yumurtlama gunün bittikten sonra 9 ve ya 10 cu gunünde belli oluyor kanda inşallah güzel haberini aliriz
353008 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Benim tablom şimdilik böyle.. Bakalım gelecek günler ne gösterecek. Allah'tan hayırlısı olsun inşallah
ateşinin bu kadar yüksek olması hastalanman ile ilgili olabilir ama zaten 14. gün yumurtladığın kesin. o günden sonra ateşin ortalamanın üstüne çıkmış o yüzden bekleyip göreceğiz bakalım 7 gün sonra ne olacak:97: