- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #74.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ne güzel haber sağlıkla kucağına Alâ inşallahKk ya bidaha gelicem aklima gelmezdi..simdilik 2016 subat annesi olucam insallah bu ara oraya takiliyorum..yigitsefam 3.5 oldu nerdeyse ona kardes gelicek insallah..
Sagol arkadasimAa ne güzel haber sağlıkla kucağına Alâ inşallah
Aminn canim hayirlisinla insallah burda gecirdigim zamanlar aklima geliyo simfi o heyecan yine basladi burasi cok sessiz kalmisOo maşallah topiğimize hakkında Hayırlısı cnm sağlıkla kucağına al
Evet burasi zaten face grubundan sonra epey yalniz kalmisti.o grupta varmiydin sen acabaAminn canim hayirlisinla insallah burda gecirdigim zamanlar aklima geliyo simfi o heyecan yine basladi burasi cok sessiz kalmis
Hayir face grubunda yoktumEvet burasi zaten face grubundan sonra epey yalniz kalmisti.o grupta varmiydin sen acaba
Kk ya bidaha gelicem aklima gelmezdi..simdilik 2016 subat annesi olucam insallah bu ara oraya takiliyorum..yigitsefam 3.5 oldu nerdeyse ona kardes gelicek insallah..
OnDeryaa cok vefalisin yaa..iDünden beri yüzlerce sayfa mızı okudum benim 42.haftada doğuruşumdan bedriyenin sabırsızlanmaları Bursalıların buluşması ankaradakilerin buluşmasına özenmem yedirenkatölye cnm bitmeyen i. Yolu Enf.eksiyonu zor doğum hikayeleri aldığımız ciciler Mutlu haberler vs. Ne güzeldi arkadaşlığımız
Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallahOnDeryaa cok vefalisin yaa..i
Bir topigi bukadar sahiplenen eminim dostlarinida delice sahiplenir..bende vefaliyimdir ama vefasizlik gorursem pesini birakirim sanirim sende o yok..en azindan kimsenin ugramadigi su topige azimle girip yaziyor okuyorsun ..
Merhaba uzerinden 10 yil gecmis ama acaba hatirliyorsaniz eger bu cikan bakteri nasil tedavi edildi tamamen gectimi hastaneden gecen bi bakteri yaziyor nette kafam cok karisiktünaydın kızlarrr
bi kaç gündür bi giriyorum bi girmiyorum uyum saglayamadım neşenize ama benmde eglenmeye ihtiyacım varrrr
artık idrar yollarımda ismi olan bir bakterim var hayırlı ugurlu olsun bana ismi de Enterococcus Faecalis :)) kültürde bile var kendileri sagolsun..epeyceee koloni ile yerleşmiş idrar yollarıma. günlerdir sabah ögle aksam gece taş düşürür gbi agrılarım ve sancılarım var sabır sabır çekip zamanımın dolmasını bekliyorum..
annem bende kaldı dün gece. dün sabahtan beri defalarca açtık çamaşır makineyi kızımın az diyordum ama bir sürü kıyafeti varmış yıka yıka bitmedi,teyzeside İzmir de üniv. okuyo her geldiginde elleri dolu :) ne şanslı velet benimki hava da berbat kurumuyo kıyafetler,annem balkondan alıyo peteklerin üzerinde kurutuyo hiçç üşenmeden. bana kalsa bugün yatış yapardım ama sanırım annişko beni rahat bırakmıcak bizimde bugün çanta günümüz diye düşünüyorum :))