• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba Kasım anneleri, bende aranıza yeni katılıyorum🌸Herkezin mesajını okudum, ilk bu grubun mesajlarını okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum. Bir gece mesajları okudum uyudum, sabah kalktım bir test yapayım dedim, adetim genelde 35günden bir oluyorum. Ben erken yumurtladım ve ondan 14gün sonra yaptım testi bir baktım çift çizgi🥰Çok mutluyum, bu günde betta hcg ölçdürdüm 491,2 çıktı değerim. Ben 8 yıldır bu bebeyimi bekliyorum🥹daha önce bir kimyasal, bir boş gebelik geçirdim. Rabbimin izniyle sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almağı nasip etsin, amin🌸

Merhaba evet kese göründü. Betanız kaçtı onun yüksekliğine göre görünüyor ondan bakmamış olabilir. Bana hesap yapıp ons göre çağırmıştı sizi de ona göre o tarihte çağırmıştır.
Ay sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 evet bir hesaplama yaptı betam 143tü cumartesi günü

Merhaba Kasım anneleri, bende aranıza yeni katılıyorum🌸Herkezin mesajını okudum, ilk bu grubun mesajlarını okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum. Bir gece mesajları okudum uyudum, sabah kalktım bir test yapayım dedim, adetim genelde 35günden bir oluyorum. Ben erken yumurtladım ve ondan 14gün sonra yaptım testi bir baktım çift çizgi🥰Çok mutluyum, bu günde betta hcg ölçdürdüm 491,2 çıktı değerim. Ben 8 yıldır bu bebeyimi bekliyorum🥹daha önce bir kimyasal, bir boş gebelik geçirdim. Rabbimin izniyle sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almağı nasip etsin, amin🌸
Hayırlı olsunnn 🌸🌸🌸🌸🌸

Benim de bi kac gundur nazar etmiyim kasik agrim ve bulantim baya azaldi ☺️🥹 hos azalinca da belirti gitti diye siyiriyorum bu sefer🤣
Ya biz hayırlısıyla şu ilk tremesterı bi atlatsak kurtulcaz :D benim de bu sabah midem bulanmıyodu kahroldum. ama az önce bulandı çok şükür rahatladı içim ahfkldkjg

Ya büyük sabır ve kolaylık diliyorum canım zor gerçekten 😟
Sağol canım orucun sonuna gelmiş bulunmaktayız bu şekilde tutumam daha
Keşke gitmeden iyice sorsaydım sizlere 🥺 10 gune gorunur insaAllah
Kötü düşünme lütfen bak benim de görünmedi 3 hafta sonra gel dedi
Bende ilk öğrendiğimde ağlamıştım istemşyordum düşer belki diye düşünmüştüm şimdi de sağlıklı olsun diye dua ediyorum 😭 inşallah sağlıkla kavuşuruz cnm 6+1 erken karından gözükmeyebilir dr olumsuz bi durum görseydi vajinal bakmak isterdi bence kötü düşünme🤲🏻
Çünkü varlıklarında alışıyoruz elhamdulillah 😂 bende istemedim ilk başta ama sonra sıcak bakmaya başladım Rabbimin bir mucizesi hediyesi dedim
Niye ya olamaz mı öyle bişey sankinim tekme atıyor🤪
Senin 16. Haftalarda olur ya ilk gebelikler 20den sonra
Merhaba hoşgeldiniz aranıza hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ❤️🧿

Sağol canım orucun sonuna gelmiş bulunmaktayız bu şekilde tutumam daha

Kötü düşünme lütfen bak benim de görünmedi 3 hafta sonra gel dedi

Çünkü varlıklarında alışıyoruz elhamdulillah 😂 bende istemedim ilk başta ama sonra sıcak bakmaya başladım Rabbimin bir mucizesi hediyesi dedim

Senin 16. Haftalarda olur ya ilk gebelikler 20den sonra

Merhaba hoşgeldiniz aranıza hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ❤️🧿
Teşekkür ederim canım, en çokta senin mesajlarını gözüm aradı😌başka bir konudan bulmuşdum mesajlarını öyle araya araya buldum burayı🙃in şe Allah bu defa Allah sana kız çocuk verir, 2 erkek çocuğun var diye okudum🥰

Ya biz hayırlısıyla şu ilk tremesterı bi atlatsak kurtulcaz :D benim de bu sabah midem bulanmıyodu kahroldum. ama az önce bulandı çok şükür rahatladı içim ahfkldkjg
Hayir agri bulanti olunca da aglamakli geziyorum evin icinde, disari cikasim bile gelmiyor ya kusarsam bir yerlerde insan icinde diye🤣🤣

Teşekkür ederim canım, en çokta senin mesajlarını gözüm aradı😌başka bir konudan bulmuşdum mesajlarını öyle araya araya buldum burayı🙃in şe Allah bu defa Allah sana kız çocuk verir, 2 erkek çocuğun var diye okudum🥰
Yaaa teşekkür ederim Allah razı olsun evet iki erkek çocuğum var, sağlıkla alalım kucagimiza 😍

Back
X