• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Şimdi yine kan verdim , 4 günde bir vermiş oluyorum , ultrasonla bakmaya gerek yok değer çok düşük dedi , yarın bir ultrason bunu belirleyelim çıkacak sonuca gore dedi . Deger tahminen 1800 olur ,

kizlar benimde 2 gundur bulantim azaldi ama zaten cok yoktu simdi dahada azalmis oldu. gogus agrilarim sabah uyaninca olurdu o da yok beni korkutuyor bu durum 😔 doktora gitmeme daha 10 gun var. esim git yarin icin rahatlar diyor. hem gitmek istiyorum hem istemiyorum belki ben telas yapiyorumdur karisik fikirler icindeyim

Hayir agri bulanti olunca da aglamakli geziyorum evin icinde, disari cikasim bile gelmiyor ya kusarsam bir yerlerde insan icinde diye🤣🤣
bu aralar iki yakın arkadaşımızın hamilelik haberini aldık. biz söylemedik tabi önceki kayıplardan dolayı 12. haftayı bekliyoruz. salakta kızlara soruyorum ah canım şimdi ağrıların oluyordur senin kasıkta falan diye. ikisi de yooo hiç ağrım yok diyor :D ağrımaması da normal aslında biz abartıyoruz bence herşeyi :D

Mesajlarınızın hepsini okuyorum bir şey kaçırmayayım diye😂 Birkaç gün önce ben de ishal gibiydim ama düzeldi normalde yedikten sonra tuvalete çıkarım ben de sabah uyanır uyanmaz çıkıyorum artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum karbonhidrat minimum ama şunu farkediyorum arada bir tüketince sindirim sistemim kendine geliyor harika çalışıyor 😂😂 sormuştum ama bir daha sorayım enox iğne kullanan var mıııı?

Ben tüp bebekle hamile kaldım . Son adet tarihime göre değil galiba hesaplama . Transfer tarihine göre hesaplanacak .
Transfer tarihim 17 şubattı . 7 martta da keseyi görmüştüm arkadaşım 🥰
Merhaba bebeği gördünüz mü kalp sesi duyuldu mu bende 17 şubatta transfer oldum

Kızlar merhaba bugün test yaptım ve sonuç hemen böyle çıktı yalancı pozitif değildir demi markasınıda attım . Eğer bebek varsa 4+4 bugün sat 13 şubattı .. beta kaç çıkar sizce lütfen yardım 🥲🥲🥲
Merhaba bu ilk idrarınız mı sabahki. Benim gecikmenin 5. Günü gün içinde su içip hemen yaptığım testte böyle çıkmıştı 693 geldi Betam. Sabah ilk idrarımla yaptığım baya belirgin çıkmıştı.

bu aralar iki yakın arkadaşımızın hamilelik haberini aldık. biz söylemedik tabi önceki kayıplardan dolayı 12. haftayı bekliyoruz. salakta kızlara soruyorum ah canım şimdi ağrıların oluyordur senin kasıkta falan diye. ikisi de yooo hiç ağrım yok diyor :D ağrımaması da normal aslında biz abartıyoruz bence herşeyi :D
Hahaah taktigin cok iyiymis🤣🤣 ya benim annem iki gebeliginde ne bulanti ne agri hicbir sey yasamamis🤭 hatta ben bulantim var dedikce sasirip kime cektin sen diyor 🤣🤣

Merhaba Kasım anneleri, bende aranıza yeni katılıyorum🌸Herkezin mesajını okudum, ilk bu grubun mesajlarını okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum. Bir gece mesajları okudum uyudum, sabah kalktım bir test yapayım dedim, adetim genelde 35günden bir oluyorum. Ben erken yumurtladım ve ondan 14gün sonra yaptım testi bir baktım çift çizgi🥰Çok mutluyum, bu günde betta hcg ölçdürdüm 491,2 çıktı değerim. Ben 8 yıldır bu bebeyimi bekliyorum🥹daha önce bir kimyasal, bir boş gebelik geçirdim. Rabbimin izniyle sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almağı nasip etsin, amin🌸
Çok sevindim sizin adiniza sağlıkla ilerlesin inşallah

Benim de var bir haftadır bazen o kadar ağrılı oluyor kesin kanama başladı diyorum bir şey yok
Ay yalnız değilim bazen böyle aniden giriyor benim kesin bir şey oldu diyorum lavaboya koşuyorum bir şey yok :( böyle böyle dokuz ay nasıl geçireceğiz biz ya

Kızlar merhaba, bat 14 Mart ve 15’inde evde test yapınca bir gölge gördüm sonra kan vermeye gittim. Kan testim 20 çıktı değer düşük olduğu için emin olamıyorum. Bu sabah test yaptım baya iki çizgi gördüm ilkinde telefon flashı ile falan bakmistim. Bu sabah tekrar kan verdim ama yarın çıkacak sonuç.dua eder misiniz aile hekimi bu değer gebelik sayılamaz diyerek korkuttu beni. İnsallah sorunsuz ilerlerse Kasım annesi olacağım bende 🥹

Kizlar tup bebek anne adaylarina bir sorum olucak, transfer zamaninda dikkat etmemizi soyledikleri egilme uzanma asiri fiziksel hareketten kacinma gibi kurallar vardi ya, onlar hala ne derece gecerli? Sormamisim doktoruma heyecandan, artik bir ay oldu yavas yavas ev islerimi kendim gormek istiyorum ama cekiniyorim. Dun ilk kez supurge actim ve bulasik mak.kendim yerlestirdim🤣 yani bu basit duzeylerde devam edebilirim herhalde diye dusunuyorum. Utu birikmis dag gibi ama yapmaya cekindim ayakta uzun kalmak gerekiyor diye kol hareketi olacak. Ay bilmiyorum cok mu abartiyorum ama boyle zor gebelik elde edince aklim cikiyor zarar vermekten bebise😊

Ben de yürümeye çalışıyorum. karbonhidrat ve şekeri de azalttım hamilelikle birlikte. Ama biraz kendiliğinden gelişti proteini artırınca canım istemedi galiba. Ve kilom tam üst sınırda başlamıştım iki buçuk kilo verdim baya motive ediyor bu beni. İnş böyle devam eder. Ne kadar yürüyorsun?
ben daha çok yeni başladım canım nabzımı yükseltmeden düşük tempoda günlük yarım saat yürüyorum evde de daha çok hareketlendim artık ilk 2 hafta full yatmıştım tüp bebek olduğu için biraz hassas geçirmiştim ilk dönemleri şimdi hareketlendim ama iyi geldi

Back
X