2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler arkadaşlar... İnşallah güzel, mutlu, huzurlu, sevinç dolu bi haftaya günaydın deriz hep birlikte...

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar
maalesef kotu haberlerim var. gebelik suphesiyle hapi birakmistim ama dun adet oldum. Hapimin bitmesine
5 gun vardi 5 gun once aadet oldum gunlerimide duzensizlestirdim anlayacaginiz,
halbuki dun goguslerim feci agridi. neyse Allah pazara kadar bekletmedi en azindan.
suan cok karisigim, kendimi hazirliyordum zaten.
nisan ayinda kaybettigim bebegin yuzunden sanirim cocuk istemeye basladim.
bilmiyorum aklim cok karisik. esim kesinlikle istemiyor aslinda benim icinde olmasa iyi olur bir durumdayim cunku
dil ogreniyorum. ama aklim takildi kaldi kendime engel olamiyorum.
yani niye boyle oldumki. her ay sacma bir umutla bekliyorum belki kaza olmustur dye,
ne yapicam bilmiyorum. cok uzuldum. tekrar bebegim olsun istiyorum ama suan olmamasi icin bir suru sebep
var.

Allah herkesin gonlune gore versin, bebegin cok ufakmis seni anliyorum. dogum kontrol yolu olarak ne kullaniyorsun?

Son düzenleme:

Günaydın canım herşeyde bi hayır vardır. Eşimde önceleri istemiyodu ama düşükten sonra oda anladı ne kadar çok istediğini. şimdi adet günün geldi mi, geçti mi, test alayım mı diye soruyor

Sen şimdi madem dil de öğreniyormuşsun, eşinde istemiyomuş, bi süre ara vermek en iyisi olucak sanırım. ne zaman ki ikinizde isteriniz o zaman herşey daha güzel olur Allah'ın izniyle.

Gonul ne dil okulunu ne kocayi ne borcu dinliyor. Sadece bebegim olsun istiyorum.
Kurtajdan sonra kendime gelemedim daha. 3 ay gecti ama ben hala unutamadim.
unutamiyorum korunuyorum ama hic isteyerek degil acikcasi
bu aksamda adet gunum ilk hapi almam lazim
icimden hic icmek gelmiyor bilmiyorum kafam cok karisik

Yedincim canım izme kendini demek yetersiZ belkide ama elden gelen bisey olmuyo malesef her iste bı hayır vardır tatlimmm

Kizlar bu Arda 8 gün kaldık
Ama ben dayanamayip birazdan kan tahlili yaptiricam hayirliisi artik

Yedincim canım izme kendini demek yetersiZ belkide ama elden gelen bisey olmuyo malesef her iste bı hayır vardır tatlimmm

Kizlar bu Arda 8 gün kaldık
Ama ben dayanamayip birazdan kan tahlili yaptiricam hayirliisi artik

Hadi hakkında hayırlısı canım. sonucu buraya yazarsan sevinirim. benim tahlil yapıldığında benimde adete 8 gün vardı. senin regl döngün ne kadar canım. Benim normalde 27-28 gündür hep. ama düşükten sonra 32 ve 30 günde regl oldum.

bende geçen sene bu zamanlar heycan içinde dr.koşturuyodum:)
şimdi bebeğim 4aylık oldu bile:)

hepinize hayırlı doğumlar arkadaşlar.

bende geçen sene bu zamanlar heycan içinde dr.koşturuyodum:)
şimdi bebeğim 4aylık oldu bile:)

hepinize hayırlı doğumlar arkadaşlar.
bende heyecanla kontrolümü görmek istiyorum, miniğimin kesesini görmek kalp atışını duymak istiyorum, belki içim birazcık rahatlar

Kizlar geldimmm

Doktorum malesef yapmadı Temmuz 1 de yapalım dedi yumurtlama bittikten 10 gün sonra belli olur dedi bende tamam dedim ( bosuna uzulmeyeyim diyee

bende heyecanla kontrolümü görmek istiyorum, miniğimin kesesini görmek kalp atışını duymak istiyorum, belki içim birazcık rahatlar

MERHABA canım sana birşey sormak istiyorum.Ben de Kazaskerde oturuyorum ve iyi bir kadın doğumcu arıyorum.Yasemin hn.ı tavsiye eder misin ?

Benim de SAT'ım 26 mayıstı.Ve 23 haziranda regl olmadım,idrar testlerinde + çıktı. 4 gün geciktim ve hala ara ara kasık karın ağrıları yaşıyorum. Kan tahlili yaptırmam da lazım ama önce bir dr bulmam gerek. O yüzden sana Yasemin hn.ı sormak istedim
teşekkürler
Didem

hayırlı olsun didem Allah tamamına erdirsin inşallah kasık ve karın ağrıları çok normal sanki adet gelecekmiş gibi ağrıysa normal ama dayanılmayacak boyuttaysa acilen doktora görünmek lazım tabi

dıdemcım hayırlı olsun tatlımmmm bence kesın emın ol kantahlılını yada normal ıdrar tahlılı yapp hemen doktora gıt cunku folık asıt cok onemlı kullanmalısın hemennn

hepsi olcak Allahın izninle canmm:) bide bakmışsın doğuma gidiyosun:)
şimdi geçmek bilmez ama inan aslında çok çabuk geçiyo.
bu güzel günlerinizin tadını çıkarın:)

Seni en iyi anlayanlardanım herhalde canım. Benim de bir çocuğum var. Geçen sene bugün 25 hafta doğan oğlumu kaybettim. Bu sene 10 Mayısta kürtaj oldum. İlk adetten sonra korunmadım. Bugün adetime 6 gün var ve ben kanda baktırdım çıkmadı malesef... Dediğin gibi gönül hiçbir şey dinlemiyor. Benim de oğlum 1. sınıfa gidecek ve ben 12. haftamda serklaj(rahimağzına dikiş) olacağım ve yatarak geçireceğim. Bu seneyi atlatmam en hayırlısı ama dediğin gibi gönül işte...

Ne kadar istesekte birsey engel oluyor ozaman diyorumki demekki vakti gelmemis.
ben kadere cok inaniyorum cunku. Basin sagolsun buyuk aci yasamissin.
Evlat acisi hic birseye benzemiyormus. Allah kimseye yasatmasin .
eger yaptirman gereken tibbi bir durum varsa onu yaptir oyle calismalara basla canim
tekrar canin yanmasin. evlat ozlemi girdi yuregime hic dusunmuyorken. sabirli beklemekten baska
yapicak birsey yok. Rabbim tesellisini koysun kalbimize.
esimle konustum ve biraz beni rahatlatti. bir sure daha beklemeye karar verdik.
o ara bende su dil sinavlarini gecerim diyorum. aslinda cocuktan baska planlarimda vardi
ama oyle bir kurtaj olayi yasayinca tepetaklak oldum.
Insallah kisa surede toparlanir islerimiz rastgider ve saglkla bebklerimize kavusuruz canim

Canım gecmis olsun İnan çok üzüldüm ama ondada hayır vardır demek lazım bizim için ne kadar zor olsada yüce Rabbim yardımcımız olsunnnn

İyi geceler kizlar mirac kandiliniz mübarek olsun bu gün büyük bı gün dualarınızı esirgemeyin bol bol dua edelim

ataşehir şifadaki yasemin yakuttan bahsediyorsan, ben ona gidiyorum mükemmel bir doktor

hepsi olcak Allahın izninle canmm:) bide bakmışsın doğuma gidiyosun:)
şimdi geçmek bilmez ama inan aslında çok çabuk geçiyo.
bu güzel günlerinizin tadını çıkarın:)

böyle iyi dilekler, güzel mesajlar bana umut veriyor
zaten pinpirikli bir insanım, hergün düşünüyorum, acaba iyimi, herşey yolundamı diye, 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…