- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Canım ben bu ay nedense kendimi hamile gibi hissediyorum.... Çok enteresan hiç böyle hissetmemiştim hiç... Belirti var mı diye sorarsan hiç bişey yok... Sadece içimden birisi hamilesin diyo... Çok enteresan... Ve kız hissediyorum....
Bu arada Eğer hamiş olursam doğum günü 1 Mart'a denk geliyor. Aslında bu ay benim için çok önemli... Eğer bebşim doğsaydı. Temmuzda doğacakdı. İnş Allah kucaklarımızı boş bıarkmaz... Ve Hamişim diye yazarım burada....
Polyannacımmmm..... İyi ki açtın bu topiği içimden bi ses burarda olacaksın diyo yine...
ayyyyyy nasıl bi heyecan bastı beni anlatamam... şuan tüylerim sevinçten diken diken oldu:))
arzuuuuuummmm canımsın canımmm..
ayağını iyi sürü olurmu güzelim.. benim için de dua bekliyorum..
şuan heyecandan ne yazacağımı bilmiyorum.. kendim hamile olduğumu öğrensem bu kadar heyecanlanırdım heralde...
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Peşinden bende geleyim inşallah...
O güzel kalbin hiiiç üzülmesin bundan sonra.
oyyyyyyyy bitanemmmmm benim en yakın zamanda sende yaşa bu duyguyu inş. Bi kaç gün sonra testi tekrar yapıcam bu sefer kopkuyu çizgi görürüm inş...
Bu arada ikimizde mart ayında bi düşük yaşadık...İnş bu ay da beraber hamiş kalırız....
Valla ilk sana söyledim zaten ve buraya yazdım....
İnş ayağımı iyi sürürümmmm ve birsürü hamiş gelir arkamdan....
İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.Sıkı sıkı tutunsun badem şekerin:)
Ay canımmmmmmmmmmmm inş.... Listeyi görünce çok duygulandım.... Ama bi kaç gün beklesemiydik acaba.... Adetim geçsin....
Valla elim ayağıma karıştı yazamıyorum......
sen nasıl istersen canım.. ilk sayfamıza da koymuştum ama kaldırayım mı listeyi güzelim.?
selam kızlarrrr bei ve bebeğimide aranıza alırmısınız
dün öğrendim hamile olduğumu şoku atlatmaya çaılışıyoruzz ailecek
benim bitanecik bebeğimde mart 2012 doğumlu olacak allah nasip ederse
selam kızlarrrr bei ve bebeğimide aranıza alırmısınız
dün öğrendim hamile olduğumu şoku atlatmaya çaılışıyoruzz ailecek
benim bitanecik bebeğimde mart 2012 doğumlu olacak allah nasip ederse
aa ne demek tabiki alırız, başımız üstünde yeriniz var bebişinle beraber.
Rabbim sanada hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
tebrik ederim
Ayyyyy canımmmm ne güzel çok sevindimmmmmmmm. İnş sağlıcakla kucağına alırsın bitanem........
inaşşllahh allah isteyen herkese versinheee DERincim sende iyi sür ayağını oluurrmu???? bende istiyorum hemde çooooookkkk
Arzumcum canım yaa bana öyle güzel bi enerji verdinki çoook teşekkür ederim. Kocacına ne güzel bi sürpriz olmuştur tamda babalar gününde.. Ayyy Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
inaşşllahh allah isteyen herkese versin
evet babalr günü hediyesi oldu dünden beri ağlıyor şoklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?