• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok memoriala kese için gidicem kan verirken doktora görünüyorum ya yoksa kayıt açmıyor benim gittiğim hastane oradaki doktor dedi ama tüp bebekle alakalı değil benim özel durumumla alakali
Ha anladım canım, doğru muayene olmazsan bazi hastaneler direk kayıt açmıyor. Memorial keseye bakmıyor canım direk kalp atışına çağırıyor ☹️ bana öyle yaptılar. Burdan bir tane arkadaş daha vardı benimle transfer olan onada direk kalp atışına çağırmışlar, ben keseyi başka hastaneye gittim görmeye

Ha anladım canım, doğru muayene olmazsan bazi hastaneler direk kayıt açmıyor. Memorial keseye bakmıyor canım direk kalp atışına çağırıyor ☹️ bana öyle yaptılar. Burdan bir tane arkadaş daha vardı benimle transfer olan onada direk kalp atışına çağırmışlar, ben keseyi başka hastaneye gittim görmeye
Ben sanki ikisinde de gitmiştim 5 sene oldu ama yanlis mi hatırlıyorum🤔 bide 2. Tahlil sonucumu atınca msj attılar şimdi ultrason randevusu için arayacak arkadaşlarımız diye. Cumartesi yücel bey de kese de görüşürüz dedi 🫣 kafam karıştı bı ararlar bakalım bugün öğreniriz😄

Ben sanki ikisinde de gitmiştim 5 sene oldu ama yanlis mi hatırlıyorum🤔 bide 2. Tahlil sonucumu atınca msj attılar şimdi ultrason randevusu için arayacak arkadaşlarımız diye. Cumartesi yücel bey de kese de görüşürüz dedi 🫣 kafam karıştı bı ararlar bakalım bugün öğreniriz😄
Canım ama sana belki özel durumdan dolayı bakabilirler, ben 2.kan sonucum attığımda gönül hoca aradı tebrikler dedi kalp atışına çağırdı, keseyi sorduğumda biz bakmıyoruz keseye dedi🫠 bende dayanamadım 1 hafta sonrasına başka dr ile kese bakmaya gittim😂 haber ver bekliyorum canım😂😍

Canım ama sana belki özel durumdan dolayı bakabilirler, ben 2.kan sonucum attığımda gönül hoca aradı tebrikler dedi kalp atışına çağırdı, keseyi sorduğumda biz bakmıyoruz keseye dedi🫠 bende dayanamadım 1 hafta sonrasına başka dr ile kese bakmaya gittim😂 haber ver bekliyorum canım😂😍
Yani şöyle zaten durumumdan dolayı yücel bey ordaki perinatologun Resul arisoyun ilgilenmesini istiyor bu sefer başka bı yere gitmemi istemiyor. Bende evime biraz uzak diye yanimda bir doktorda istiyorum onu da kendisi söyleyecekti belki ondan öyle dedi. Ya da direk ultrason muayenesi diye kalp atışı demek istediler ben süreci unuttum 🫣 ama sanki yücel bey bana kese de görüşürüz dedi aman bilmiyorum bakalım belli olur öğleden sonra😅 kese ne zaman belli oluyor du canım ben unuttum tüm süreci🫣

Yani şöyle zaten durumumdan dolayı yücel bey ordaki perinatologun Resul arisoyun ilgilenmesini istiyor bu sefer başka bı yere gitmemi istemiyor. Bende evime biraz uzak diye yanimda bir doktorda istiyorum onu da kendisi söyleyecekti belki ondan öyle dedi. Ya da direk ultrason muayenesi diye kalp atışı demek istediler ben süreci unuttum 🫣 ama sanki yücel bey bana kese de görüşürüz dedi aman bilmiyorum bakalım belli olur öğleden sonra😅 kese ne zaman belli oluyor du canım ben unuttum tüm süreci🫣
Evet canım şişli banada uzak maalesef ☹️ ben ataşehirdeyim bide, kanı falan ben ataşehir memorialda verdim oraya gidip gelemem diye bir tek kalp atışı için gittim şişliye sonrasındada kürtaja gittim 🫠. Canım benim kese 2.sonucum çıktıktan sonra tam 1 hafta sonra gittim. Hemşire grubuna yazdım ben keseye gitmek istiyorum kendi doktoruma ne zaman gideyim dedim en az bir hafta sonra dediler

Bana doktor levotiron 12.5 verdi degerin çok yüksek degil demisti. Ama transfer zamanim yaklasiyor ve şuan 4 küsürde acaba ilac dozunu yukseltse iki haftaya düşer mi değer?
Canım çok geçmiş olsun 💐 moralini bozma dilerim transfere kadar düşer daha adet olana kadar transfere hazırlanana kadar inşallah düşecektir tüp bebek doktorunla görüştün mü bu durumu peki belki onlar daha iyi bilir 🤲❤️

Evet canım şişli banada uzak maalesef ☹️ ben ataşehirdeyim bide, kanı falan ben ataşehir memorialda verdim oraya gidip gelemem diye bir tek kalp atışı için gittim şişliye sonrasındada kürtaja gittim 🫠. Canım benim kese 2.sonucum çıktıktan sonra tam 1 hafta sonra gittim. Hemşire grubuna yazdım ben keseye gitmek istiyorum kendi doktoruma ne zaman gideyim dedim en az bir hafta sonra dediler
Bende bahcesehirdeyim normalde yarım saat ama trafik olunca 2,5saat malesef. Bu arada gönlümdeki doktor Ataşehir Medicana da prof. Ahmet göçmen ameliyatımı yapan doktor onla devam etmeyi çok isterdim o kadar güven veriyor ki anlatamam.yucel bey önermişti eskiden memorialdaymis. Ama şimdi o çok daha uzak bana😔 bakalım rabbim hayırlı doğru doktorlara denk getirsin hepimizi🙏

Hayırlı zamanlar olsun inşallah yeni haftamız bize güzellikler getirsin inşallah sonuç bekleyenler için bol pozitifli bir hafta diliyorum Rabbim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah hepinize sevgiler selamlar 🥰🌸
Amin canım inş hep birlikte görelim pozitifleri 🙏 sen ne zaman başlayacaksın cnm

Canım çok geçmiş olsun 💐 moralini bozma dilerim transfere kadar düşer daha adet olana kadar transfere hazırlanana kadar inşallah düşecektir tüp bebek doktorunla görüştün mü bu durumu peki belki onlar daha iyi bilir 🤲❤️
Teşekkür ederim canim. Şimdi sonucu gostermeye sira bekliyorum. Kendi klinigimin hemşire hattina sonucu gösterdim bakalim ne dicekler yaa umarim düşer çok sıkıldım çünkü bana da dua edinde transferim ertelenmesin lütfen 🤲🤲🤲

İnşallah dediğin gibi embriyo tutunduğu için azalmıştır kramplar… ben de okula gelirken aldım Predictor’ı, dediğin gibi sabaha Allah kerim 😉 idrarda negatifi görürsem enjeksiyonlar iyice işkence gibi olacak diye düşünüyorum ama kan gününe kadar devam etmek lazım tabii
Bende öyle düşünüyorum, sonuçta idrarda negatif görüp kanda pozitif görende çok.
Sende mi sabah idrar testi yapacaksın?

Doktorumun sekreteri şimdi yazmış adetin 2. Yada 3. Günü gelin 20 günlük süreciniz başlıcak. Demiş ay galiba ertelenmeyecek ay aminnnn inşallahhhhh 🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰

Kramplar kaçıncı günde başladı acaba
Benim transferden beri aralıklarla kramp, ağrı, sancı benzeri şeyler oluyor. İlk iki gün daha yoğundu sonra azaldı… senin nasıl?
benimde aynı şekilde. Dün neredeyse yok gibiydi. Bıgünde yok gibi ama o doygunluk doluluk hissi var sol tarafımda. Ama oda hafifledi

Back
X