• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar merhaba şubatta transfer olup pozitif görenler iyi misiniz ben de kanama oldu 7*6 da düşük riskim var şuan

Kizlar iyi akşamlar benimde 10.gun beta 42 12.gun beta 87 yarın yine kan vereceğim böyle düşük öğrenen oldumu
Canım hiç korkma ben 9.gün 64.7 11.gün 110 şu şuan artislarim gayet olması gerektiği gibi bende ilk başlarda çok korkuyordum içini ferah tut

Kızlar merhaba şubatta transfer olup pozitif görenler iyi misiniz ben de kanama oldu 7*6 da düşük riskim var şuan
Canım bnde subat transfer oldum 6haftalıkken kanama oldu az dusuk rısklı dediler banada ıkı hafta sırf yattım hıcbısey yapmadım bugün kalp atışını duyduk şukur 😇🥰

Bugün ki 163 çıktı doktor yeterli baktirma dedi ama gel gorki içim hiç rahat değil
Çok haklısın canım bende doğrusu bugün kan verene kadar hâlâ içimde acabalar vardı ama önemli olan o zamanki artışı ikigünde bir %60 oranında artıyorsa gayet iyi bolca dinlen bolca su iç ve bolca dua oku inşallah güzel olucak herşey

Doktor hersey yolunda dedi canım 10 gün sonra kalp atışını duycaz inşallah 🙏 geçmiyor günler 😔ilk 3 ay böyle olacak heralde hep bi korku

Back
X