- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.461
Ayy maşallahhh canımmKese görünce haberdar et bizi ben de bugün kalp atışını duydum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallahhh canımmKese görünce haberdar et bizi ben de bugün kalp atışını duydum![]()
Çok tebrik ederim canım yolu yarıladın senKese görünce haberdar et bizi ben de bugün kalp atışını duydum![]()
6-+2 dedi doktorum hamdolsunÇok tebrik ederim canım yolu yarıladın sen![]()
Canım keseyi görmeye gittinizmiBenimde 11. Gün 386 çıktı yarın keseyi göreceğiz nasipse . Çift embriyoydu benim çok merak ediyorum![]()
Canım hiç korkma ben 9.gün 64.7 11.gün 110 şu şuan artislarim gayet olması gerektiği gibi bende ilk başlarda çok korkuyordum içini ferah tutKizlar iyi akşamlar benimde 10.gun beta 42 12.gun beta 87 yarın yine kan vereceğim böyle düşük öğrenen oldumu
Bugün ki 163 çıktı doktor yeterli baktirma dedi ama gel gorki içim hiç rahat değilCanım hiç korkma ben 9.gün 64.7 11.gün 110 şu şuan artislarim gayet olması gerektiği gibi bende ilk başlarda çok korkuyordum içini ferah tut
Canım bnde subat transfer oldum 6haftalıkken kanama oldu az dusuk rısklı dediler banada ıkı hafta sırf yattım hıcbısey yapmadım bugün kalp atışını duyduk şukurKızlar merhaba şubatta transfer olup pozitif görenler iyi misiniz ben de kanama oldu 7*6 da düşük riskim var şuan
Gittim canım çok şükür gördük .Allah herkese nasip etsin 10 gün sonra da kalp atışını göreceğiz inşallahCanım keseyi görmeye gittinizmi
Allah korusun sağlıcakla doğsun büyüsünler bebeklerimşz canımCanım bnde subat transfer oldum 6haftalıkken kanama oldu az dusuk rısklı dediler banada ıkı hafta sırf yattım hıcbısey yapmadım bugün kalp atışını duyduk şukur![]()
Çok haklısın canım bende doğrusu bugün kan verene kadar hâlâ içimde acabalar vardı ama önemli olan o zamanki artışı ikigünde bir %60 oranında artıyorsa gayet iyi bolca dinlen bolca su iç ve bolca dua oku inşallah güzel olucak herşeyBugün ki 163 çıktı doktor yeterli baktirma dedi ama gel gorki içim hiç rahat değil
Maşallah canım çok şükür.çift embriyo transferi olmuştun peki tek kesemi gördünüz nasıldıGittim canım çok şükür gördük .Allah herkese nasip etsin 10 gün sonra da kalp atışını göreceğiz inşallah
Hayırlı ugurlu olsun canım doktor kese dolu gibi mi konusuyor bende gidicemde bos kese durumu oluyprmus biraz tedirginim anlatabilir misin acabaGittim canım çok şükür gördük .Allah herkese nasip etsin 10 gün sonra da kalp atışını göreceğiz inşallah
Amin canım inşallahAllah korusun sağlıcakla doğsun büyüsünler bebeklerimşz canım![]()
Evet tek kese canım birisi benimle çok şükürMaşallah canım çok şükür.çift embriyo transferi olmuştun peki tek kesemi gördünüz nasıldı![]()
Hayırlı ugurlu olsun canım doktor kese dolu gibi mi konusuyor bende gidicemde bos kese durumu oluyprmus biraz tedirginim anlatabilir misin acaba![]()