• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çok kötüyüm yaa gözümü açamıyorum 2 gündür progestan coraspirin vitamin ve claxene iğne kullanıyorum bunların etkisi olabilir

merhaba bende mart yada nisan annesi olmayi planliyorum inşallah olur bakalim 2.5 yaşinda bir kizim var ve sanirim vakti geldi artik isteyen herkese bebek diliyorum rabbimden

YaZgulum canım haplardandir tatlım merak etme kendini iyi seyler düşündürmeye çalış canım bunlarda geçecek bebeğini hayirlisiyla kucağına alacaksinn

Beyazzambak hosgeldin aramıza hayirlisiyla ikincisideolur insaallah ama daha küçükmüş kizin benim 4 buçuk yasında oğlum var amca düşündüm bu ay hamileyimdir insallhhh

merhaba kızlar ben de 2008 haziran annesiyim geçen sene bir düşük yaşadım ondan 1 sene sonra yani bu geçtiğimiz nisanda bir daha denedik ama tutmadı ondan sonra da ammmaaaan yaaa dedim olursa olur olmazsa olmaz allah hayırlısını versin bu ay hiç korunmadık pek umudum yok ama ben de olabilirim mart annesi cuma günü bekliyorum adetimi bakalım artık olmazsa temmuz ağustos devam:60:olana kadar sizin içinizden de hamile olanları tebrik ederim allah sapasağlam bebişler uzun ömürlü güzel ömürlü çocuklar versin dilerim..hamile olmayanlar ise benim gibi takmadan devam etsinler en iyisi böyle hadi iyi geceler şimdilikkk:91:

kizlar dun benim sol tarafimda boyle derindeymis gibi cokta siddetli olmayan bir sanci gelip gitti??
anlamadim ne oldugunu tek tarafli sanciydi. bende onumuzdeki pazari bekliyorum bakalim 1 hafta var.
Allah hayirlisini nasip etsin. hap kullaniyordum ama icime kurt dustu siviyi gorunce. belki de yumurtladim diye dusundum ve
hapi kestim. eger adet olursam ilk gun baslicam yine hap ismeye. Allahin taktiri artik ben ona biraktim.

neden kullanıyorsun ki bunları??

çünkü düşük önlemek için canım bende daha öncede kanama olmuş düşük tehlikesi vardı reçeteyi verdi kullandım kanamayı kesildi çok şükür bebişimiz kucağıma aldım 2011 mart annesiyim :) allah 9 ay boyunca kazasız ve belasız geçirsin sağlam bebiş kucağına alırsın yarabim inşallah

Son düzenleme:
:71::71::71: Günaydın Anne Adaylarımız ve Annelerimiz :71::71::71:

Benim 5 günüm kaldı.. Nasip kısmet bakalım. Aklıma getirmemek için temizlik filan meşgul olmaya çalışıyorum.

Sizlerde ne var ne yok.. Yazgülüm canım haplardandır büyük ihtimalle. Birde üstüne yaz sıcakları eklenince :26::26: Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Günaydın seker hatunlarrrr nasilsinizzzz
Polyanacim az kalmış tatlm senin hayırlısı bakalım
Benimde 9 gunüm kaldı tekli sayılara sukur inebildik

Arkadaşlar bişey kafama takıldı.. şimdi gebelikte tetanoz aşısı oluyoruz ya. benim gittiğim hastane gebelikte 1 doz ve sonrasında 2 yıl 1er doz olarak vermişti.geçen yıl iğnemi vurundum nisan ayındaydı. Bu nisan ayında unutmuşum.. şimdi üstünden 2 ay geçti. bu hafta gitsem hem kan testi yaptırsam hemde vurulmasında bi sakınca yoksa iğnemi vurunsam olurmu acaba... ovulasyondan sonraki 6.gün değer 0 dı. şimdi salı günü filan gidersem regle 3 gün kalmış olacağı için kanda varsa çıkar diye düşünüyorum. İçimden bi his bebeğin seninle diyor, ama diğer yandan değerin 0 dı diyor:(((

Allah'ım hayırlısını ver

Arkadaşlar bişey kafama takıldı.. şimdi gebelikte tetanoz aşısı oluyoruz ya. benim gittiğim hastane gebelikte 1 doz ve sonrasında 2 yıl 1er doz olarak vermişti.geçen yıl iğnemi vurundum nisan ayındaydı. Bu nisan ayında unutmuşum.. şimdi üstünden 2 ay geçti. bu hafta gitsem hem kan testi yaptırsam hemde vurulmasında bi sakınca yoksa iğnemi vurunsam olurmu acaba... ovulasyondan sonraki 6.gün değer 0 dı. şimdi salı günü filan gidersem regle 3 gün kalmış olacağı için kanda varsa çıkar diye düşünüyorum. İçimden bi his bebeğin seninle diyor, ama diğer yandan değerin 0 dı diyor:(((

Allah'ım hayırlısını ver

Merhaba, seni kürtajdan sonra hamile kalanlar topiğinden hatırlıyorum. İnşallah gönlündeki olur. Benim de 2 temmuz malum tarih. Yarın kanda baktıracağım. Tetanozla ilgili benim kafam karışık. Bazı arkadaşların doktorları tetanoz ağır bir iğne olduğu için erken doğuma neden olabiliyor demiş. Ama düşüğe neden olur mu bilmem. Ama bunu diyen doktorsayısı az. Sen yine de doktora sor. Sanıyorum ki sağlık ocakları böyle ayrıntıları bilmez. Şimdi hijyenik ortamlarda oluyor doğumlar ben yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü 2 düşüğüm bir de 25 haftalık derken doğumum var. Bir de zorluklarla elde ettiğim 6.5 yaşında oğlum var. Hayırlısı hakkımızda canım...

Allah'ım hayırlısını ver

her gebelikte olmak zorundamiyiz? ben 2,5 yil once olmustum. sanirim tamamlamistim.

Bu arada boyle beklemekte ne kotuymus. Bende heveslendim ama sadece ufacik suphe iste.
Benimde bir tarafim bebek yok umitlenme diyor ama diger tarafim acaba diyor,
bana kalsa korunmam ama esim suan istemiyor :(

Polyanacim canım ben oğlumda korktuğum için tetenoz aşısı olmadım doktorumda sorun olmaz dedi o yüzden pek bı bilgim yok canım

Canım yumurtlama gunün bittikten sonra mı 6. Gunünde yaptırdın kan testini yoksa yumurtlama gunünün başlangıcının 6. Gunundemi

Artık yaptırıyor canım büyük ihtimal cikar hayırlı haberini bekliyoruz tatlı

Merhaba, seni kürtajdan sonra hamile kalanlar topiğinden hatırlıyorum. İnşallah gönlündeki olur. Benim de 2 temmuz malum tarih. Yarın kanda baktıracağım. Tetanozla ilgili benim kafam karışık. Bazı arkadaşların doktorları tetanoz ağır bir iğne olduğu için erken doğuma neden olabiliyor demiş. Ama düşüğe neden olur mu bilmem. Ama bunu diyen doktorsayısı az. Sen yine de doktora sor. Sanıyorum ki sağlık ocakları böyle ayrıntıları bilmez. Şimdi hijyenik ortamlarda oluyor doğumlar ben yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü 2 düşüğüm bir de 25 haftalık derken doğumum var. Bir de zorluklarla elde ettiğim 6.5 yaşında oğlum var. Hayırlısı hakkımızda canım...
evet canım bende hatırladım seni.. ilk kez senden duydum canım bunları. ilk dozlar zaten okuldayken vurunuyoruz. toplam 5 doz ömür boyu koruma sağlıyormuş. hamilelikte vurunduğum 3.doz olarak kabul edildi. 6 aylıktım o zaman. Erken doğumu bırak, kızım çoook nazlanmıştı benim.. 40+5 te Mecburi sezeryanla doğdu.
Salı veya çarşamba gideyim bakalım. aşı olmasamda gebelik olup olmadığı belli olacak. Hakkımızda hayırlısı. RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ ÖNCE GÖBÜŞÜMÜZE SONRA KUCAĞIMIZA KONDURSUN İNŞALLAH.

her gebelikte olmak zorundamiyiz? ben 2,5 yil once olmustum. sanirim tamamlamistim.

Bu arada boyle beklemekte ne kotuymus. Bende heveslendim ama sadece ufacik suphe iste.
Benimde bir tarafim bebek yok umitlenme diyor ama diger tarafim acaba diyor,
bana kalsa korunmam ama esim suan istemiyor :(

Canım her hastane veya sağlık ocağı farklı uygulama yapıyor. Her gebelikte vurunmayız. Yukarıda yazdığım gibi olacağı için. İnşallah güzel haberler verirsin. ufacık süphe kocaman sevince dönüşsün.

Polyanacim canım ben oğlumda korktuğum için tetenoz aşısı olmadım doktorumda sorun olmaz dedi o yüzden pek bı bilgim yok canım

Canım yumurtlama gunün bittikten sonra mı 6. Gunünde yaptırdın kan testini yoksa yumurtlama gunünün başlangıcının 6. Gunundemi

Artık yaptırıyor canım büyük ihtimal cikar hayırlı haberini bekliyoruz tatlı
Canım ben ateş ölçerek takip ediyorum ovulasyonumu 2 aydır. 14.gün yumurtlamışım, 15.gün ateşim yükseldi çünkü. 20.günde kan tahlili yaptırmıştım. :26::26::26:

Agzin bak yesin pollyanna :) ben boyle beklerken ne kadar da cok istedigimi farkediyorum.
Esim keske istesede rahat rahat calisma yapabilsek ama maalesef hap kullanicam tekrar.
bu arada psikolojikmi bilmiyorum belki adete yaklastim belkide bebekten goguslerime koltuk altindan baslayan bir agri geliyor
ikisindede var. Fazla da umutlandirmak istemiyorum ama kollarima vuruyor agrisi.
Allah insallah isteyen herkese versin .
Vakti saati o biliyor.

kizlar ben iscviredeyim ama dogum doktorum türk.tetonaz asisi icin hic gerek yok dedi.düsünün sezeryan olcagim halde.
8,5 aylik kizim var bu ay korundugum halde süphemiz oldu.bugün regl günümdü ne gelen ne giden olmadi.insallah gelir diye dua ediyorum.sizde edin ne olur rabbim isteyen kuluna versin insallah hamilelik.bende sizin icin insallah cift cizgiyi görürsünüz diye dua etcem.

Back
X