• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkinci kan testini verdim sabah 2 kat artmış çok Şükür 🙏 ama doktor sende hedefimiz 30-32 haftayı görebilmek dedi canımı sıktı sabah sabah insana daha ilk haftadan böyle bişey denir mi ya bazı doktorlar gerçekten gerizekalı. Allah'tan benim doktorum değil😔
Neden öyle bişey dedi. Benimde sürekli gittiğim doktor kilomdan başka konuşmuyordu. 100 kiloyum 🫣 bıraktım onu bu ay başka doktora gittim. O da bana 120 kilo ile hamile kalan hastam var şimdi takma onu kafaya dedi.

Neden öyle bişey dedi. Benimde sürekli gittiğim doktor kilomdan başka konuşmuyordu. 100 kiloyum 🫣 bıraktım onu bu ay başka doktora gittim. O da bana 120 kilo ile hamile kalan hastam var şimdi takma onu kafaya dedi.
En önemlisi psikoloji canım. Benim tanıdığım da aşırı kilolu ve bebeği oldu. Bu doktorlar öyle deyince hırslanacaz ve kilo mu verecez sanıyorlar anlamadım. 65 kilo iken bana da yapmıştı bir doktor bununla daha da gitmedim ona. Şimdi 75 oldum 🤣

İkinci kan testini verdim sabah 2 kat artmış çok Şükür 🙏 ama doktor sende hedefimiz 30-32 haftayı görebilmek dedi canımı sıktı sabah sabah insana daha ilk haftadan böyle bişey denir mi ya bazı doktorlar gerçekten gerizekalı. Allah'tan benim doktorum değil😔
Çok şükür canım 😍 darısı bizlere inşAllah.
Evet bazı doktorlar okumuş ama insanlığı öğrenememiş diyorlar ya aynen o hesap.

Benim tüp bebek öncesi gittiğim doktorda bana diyordu normal kadın doğum doktoru
Sabır, aslında kilo versen daha çabuk hamile kalırsın demişti birde bana yanlış tedavi uyguluyormuş..
Sonra tüp bebek doktorumu buldum işte nasip. Elbette kilo iyi değil ama bu engelde değil dedi
İllede zayıflada demedi, zayıflarsan senin içinde iyi olur ama nice zayıflar var onlardada Allah nasip etmeyince etmiyor ilte dedş

Biraz korkuyorum da yalan yok.. acaba kan testini mi beklesem diyorum sonrada dayanamıyorum 🥲

Biraz tedirginlik var yapsam mı yapmasammı diye bugün testi alayım da sabaha Allah Kerim 😅
Benimde belirtilerim azaldı. Yani kramplarım yok dünden bugüne, sadece böyle guruldamak oluyordu dün ama kramp hafif sancı tarzı şeyler dün kalmadı.
Bir yandan korkum acaba tutmadı belirtimi kesildi diye test yapmak istemiyorum
Diğer yandan da yerleşti artık ondan mı bu kramplar yok artık diyip test yapasım var 🥹 çok ikilemde kaldım

İnşallah canı , bu iğne etkiside başa ayrı bir bela, insan emin olamıyor iğne etkisini yada gebelik mi diye
İnşAllah hayırlı haberler alırız 🤲🏻
İnşallah dediğin gibi embriyo tutunduğu için azalmıştır kramplar… ben de okula gelirken aldım Predictor’ı, dediğin gibi sabaha Allah kerim 😉 idrarda negatifi görürsem enjeksiyonlar iyice işkence gibi olacak diye düşünüyorum ama kan gününe kadar devam etmek lazım tabii

İnşallah dediğin gibi embriyo tutunduğu için azalmıştır kramplar… ben de okula gelirken aldım Predictor’ı, dediğin gibi sabaha Allah kerim 😉 idrarda negatifi görürsem enjeksiyonlar iyice işkence gibi olacak diye düşünüyorum ama kan gününe kadar devam etmek lazım tabii
Pozitif olucak inş ben hissediyorum🙏

Kramplar kaçıncı günde başladı acaba

Merhaba canım bence değerlerin iyi görünüyor tiroid süt hormonlar Amh normal ama çok yüksekte değil tabi ki şansınız var amin dilerim herşey gönlünüze göre olsun kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz sebepsiz infertilite olabilir eşinde sıkıntı yoksa
1,5 yil evliyim esimde bisi yok cok sükür ve ben valla bilmiyorum catlama ignesi yazcak bugün inşallah olur 😔 valla allah hepimizin önce yillardiri bekleyenlerin sonra bana bir evlat nasip etsin inşallah

Canim arttığına çok sevindim böyle devam etsin inşallah 🤲🤲 bende hamilelik oluştuktan sonra bulunduğum ildeki doktora geçmiştim oda diyordu bana sana denildiği gibi, seninki tüp bebek olduğu için senden 30 lu haftaları görmek istiyoruz demişti bizden ümit mi etmiyorlar anlamadim 🤣🤣🤣
Yok canım tüp bebekle alakası yok benim servikal yetmezligim var geçmiş öyküme göre dedi haklı olabilir benim için ama daha kese oluşmadan söylemesi sinirimi bozdu her hamilelik farklı sonuçta zaten yüreğim ağzında zor karar vermişim tekrar denemeye modunu düşürdü haliyle 😔

Yok canım tüp bebekle alakası yok benim servikal yetmezligim var geçmiş öyküme göre dedi haklı olabilir benim için ama daha kese oluşmadan söylemesi sinirimi bozdu her hamilelik farklı sonuçta zaten yüreğim ağzında zor karar vermişim tekrar denemeye modunu düşürdü haliyle 😔
Hmm anladim canım çok haklısın böyle bir problemin varken bunu söylemesi sinir bozucu tabiki. Bende tüp bebek yaptirdik ya ondan Üstümüze titriyorlar o yüzden dedi sandım.

Benim servikal yetmezligim var tüp bebekle alakalı değil o yüzden oyle dedi bana😔 valla bende önceden takıyordun kiloyu geçen transferden once 63e kadar düşmüştüm. Bu sefer veremedim yani ugrasmadim da 81le başladık😊 benimde doktorum versen iyi olurdu ama engel değil dedi.simdi dikkat ediyorum beslenmeme bakalım hayirlisi

Merhaba kizlar opu sonrası ikinci adeti geciken var mı normal mi bu durum benim hep düzenlidir adetlerim böyle olunca gerildim
Bende aynı durumdayım opudan sonra ilk adet 3 gün sonra geldi normal devam etti, ikinci regl 13ünde olmalıydı ama hala olamadım çoğu kişi normal demiş ama bende endeşileniyorum normalde hiç gecikmez ilk defa böyle oldu

Kizlar benim troid yine yüksek çıkmış. Transfer için adetimi bekliyordum sizce transfer ertelenir mi ? Kasimdan beri hem opu hem dinlenme sıkıldım beklemekten ya 😰😰😰
Birde geçen ay 3.18 di. Doktor transfer öncesi ilaç verelim dedi. İlaç kullandığım halde bugün 4.22 moralim bozuldu ya. Acaba yasmin çıkarmış olabilir mi ?

Back
X