- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Tünaydııınn...
Ya benim elim kolum kalkmıyor kızlar.. kendimi sürekli yatağa atasım var
Sıcakları hiiiiiç çekemiyorum zaten. Gece ayaklarımı suya sokup öle yatağa giriyorum ama anında kuruyo... Yanıyoruuuummmm
Hoşgeldin canım aramıza..İlk mesajın bizim topiğe kısmetmiş ne güzel... Tebirk ederim.. inşallah sonuna kadar sorunsuz bi gebelik geçirirsin. İkiz gebelik olabilirmi acaba.. Değerin yüksek maşallah
Tüp bebek hamişleri var topiğimizde.. Güzel vakit geçirmen dileğiyle.
Tahmini doğum tarihinide verirsen ilk sayfadaki listemize ekleyeyim senide.[/QU
teşekkürler canım.. umarım bu kez bir sorunla karşlılaşmam.
tek embriyo transferi benimki sanmıyorum ikiz olduğunu artık ultrasonda görücez asıl durumu
tahmini doğum tarihim 14 mart görünüyor, eklersen sevinirim
Kızlar merhaba Allahıma şükürler olsun bende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm bugün öğrendim tüp bebek benim. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Listeye benide eklermisiniz 18 Mart.
malesef şimdi wc gittimki adet olmuşum gelemden gittim size güzel bir hamilekik diliyorum hoşcakalin
slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu
slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?