• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Teşekkür ederim canım yalnız aklıma takılan bir konu var. Ben şu an sinüzit oldum gibi duruyor. Burun akıntısı ve çok hafif öksürük var. Onun dışında gayet iyiyim hasta hissetmiyorum kendimi. Acaba süreci etkiler mi?
Canim daha tranfer olmadiysan doktora git antibiyotik kullan sinüzit baska türlü gecmiyor çünkü. Bende de vardi ben danistim transfer öncesi kullan dediler

Maşallah 🧿 sübhanallah çok sevindim senin adına sağlıcakla vaktinde zamanında gelsin minik mucizemiz ikizler bazen 6. Haftada ortaya çıkabilir onun için bir daha ki randevunda ortaya çıkacaktır yeter ki sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin inşallah 🤲❤️👼
Allah razı olsun tek duam şuan sizlersiniz en güzel şekilde sizlere nasip olsun güzel haberlerinizi bizde bekliyoruz 🤲🏻💖

Kızlar hamdolsun keseyi gördüm 🤲🤲🤲🤲Rabbimdrn dileğimdir bende bütün kardeşlerim de bu süreçleri sağ Salim kolaylıkla atlatıp evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşAllah Yüce Allahımın izniyle🤲🤲
Canım gözün aydın🙏 rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins.🤲 kaç haftalık gördün keseyi acaba, bide vajinal ultrasonlami baktirlar , karından mi?

Yok canım anlamıyorum tam Elime ultrasyon verdi ama devlet olduğu için göstermedi pek önemsemedi gbi 10 nisanda başka hastaneye aldım orda kalbini dinleyeceğim

İyi yapmışsınız canım insan emin olmak istiyor inşallah duyarsın Allah’ın izniyle Amin 🤲 canım yaş kaç test günün ne zamandı kaçıncı denemendi onları da ekleyeyim 🤲🥰

Canim daha tranfer olmadiysan doktora git antibiyotik kullan sinüzit baska türlü gecmiyor çünkü. Bende de vardi ben danistim transfer öncesi kullan dediler
Yarın adetin 2. günü kontrolüm var kuzum doktoruma sorucam. Belki ilaç önerir kullanırım. Ama süreci etkilemez dimi antibiyotik kullanmak? Erteleyelim derse çok üzülürüm.

Yok hiç engel olmaz evet ağır ilaçlar alma parol içebilirsin onun zararı olmaz ben ilk transferde hamile kaldım yazın ortasında sanki bilerek gibi grip oldum öksürük vs vardı doktorum birşey olmaz demişti 🤲🥲
Sağol kuzum parol içiyorum zaten ama işte sinüzit antibiyotiksiz tam düzelmiyor acaba antibiyotik kullansam sorun olur mu yarın sorucam

Sağol kuzum parol içiyorum zaten ama işte sinüzit antibiyotiksiz tam düzelmiyor acaba antibiyotik kullansam sorun olur mu yarın sorucam

Vallahi onun için bir bilgim yok ama doktoruna bir danış senin taze transfer olacağı için etkiler mi bilemiyorum en güzel cevabı doktorun verecektir Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah dilerim tedavini etkilemez Amin 🤲🥰

G gokyuzusever canım nasılsın iyi misin inşallah embriyoların son durumunu nedir inşallah herşey yolundadır Allah’ın izniyle inşallah 🤲❤️
5. Günde gelişimleri durdu canım maalesef 30 yumurta hepsi boşa gitti 😕 genetik araştırma yapılacak bana kromozomla ilgil bır sorun olabıkır dediler

5. Günde gelişimleri durdu canım maalesef 30 yumurta hepsi boşa gitti 😕 genetik araştırma yapılacak bana kromozomla ilgil bır sorun olabıkır dediler

Ay 😩 canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 çok zor bir durum o kadar emek ver sonra eli boş dönmek çok acı Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim sorun neyse bulunur bir dahakine önlem alınır da böyle sıkıntıla karşılaşmazsın inşallah emek verip sonuç alamamak çok kötü Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah sana sıkı sıkı sarılıyorum üzüldüm senin adına 😢💔

Amin. Rabbim isteyene en kolay şekilde nasip etsin. Evet kan tahlili yaptirdim

İnşallah canım gerçekten insan ne diyeceğini bilmiyor elimizden dua 📿 etmekten başka birşey gelmiyor keşke herkesin pozitif olsaydı dilerim Rabbim hayırlı zamanda tekrardan nasip eylesin inşallah arkanda embriyon var mı canım 🤲💔😢

Ay 😩 canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 çok zor bir durum o kadar emek ver sonra eli boş dönmek çok acı Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim sorun neyse bulunur bir dahakine önlem alınır da böyle sıkıntıla karşılaşmazsın inşallah emek verip sonuç alamamak çok kötü Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah sana sıkı sıkı sarılıyorum üzüldüm senin adına 😢💔
Aminn🙏🙏 sağol balım desteğin için 🌸❤️alışmaya çalışıyorum bırkaç gün oldu o şaşkınlığı atlatamaıdm beklemedik bişey oldu istisna olan bir durummuş 😕 rabbım emek veren herkesi duasına kavuştursun 🙏

Back
X