• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız
size bendeki haberlerden bahsedeyim dün doktora gittim kanamam olduğu için doktor o kadar moralimi bozdu ki anlatamam geçen hafta da gitmiştim kese gelişmemiş dedi bir haftada daha fazla büyümesi gerekiyordu dedi bana haftaya tekrar randevu verdi sabah aç karnına gel kürtaj yapabilirim dedi :43: eve geldim bugün için başka bi doktordan randevu aldım az önce gittim geldim doktora herşey normal dedi ve en önemlisi de bebeğimin kalp atışlarını duydum :66::66: doktora ısrarla sordum kesede falan sorun yok dimi diye herşey normal dedi
durum bundan ibaret kızlar biraz karışık yazdım ama darısı sizlerin başına sizlerde en kısa zamanda kalp atışlarınızı duyarsınız inşallah bu arada tam 6 haftalık bebişim :nazar:

slm kızlar nasılsınız
size bendeki haberlerden bahsedeyim dün doktora gittim kanamam olduğu için doktor o kadar moralimi bozdu ki anlatamam geçen hafta da gitmiştim kese gelişmemiş dedi bir haftada daha fazla büyümesi gerekiyordu dedi bana haftaya tekrar randevu verdi sabah aç karnına gel kürtaj yapabilirim dedi :43: eve geldim bugün için başka bi doktordan randevu aldım az önce gittim geldim doktora herşey normal dedi ve en önemlisi de bebeğimin kalp atışlarını duydum :66::66: doktora ısrarla sordum kesede falan sorun yok dimi diye herşey normal dedi
durum bundan ibaret kızlar biraz karışık yazdım ama darısı sizlerin başına sizlerde en kısa zamanda kalp atışlarınızı duyarsınız inşallah bu arada tam 6 haftalık bebişim :nazar:

geçmiş olsun canım. morelini sakın bozma. canım ya kolau değil yaşadıkların ama unut bak yeni doktorun güzel şeyler söylemiş. dikkatli ol bol bol dinlen.

slm kızlar nasılsınız

böle doktora diploma veren okula hocalara ... pes yanii çok sinirlendim doktora ben olsam döner gider döverdim o doktoru geçmiş olsun doktorlarada güvenemicez bu konuda haa allah sağlıcakla büyümelerini nasip etsin inşallah

Kizlar iyi akşamlar nasilsiniz bugün bebegimle ilk denizimize girdik :)) oğlumun nasılda hosuna gitti anlatamam çok duygulandim bende Pazartesi doktora gideceğim annem çok merak ediyo :)))

Yazgulu tatlım çok çok gecmis olsun ne bicim insandır bunlar ya sakın moralini bozma sen esın diğer doktordan geldikten sonra doktoru arasaydı ders olsaydı keske baskasına yapamasınlar

slm kızlar nasılsınız

allah allah nasıl oluyor böyle şeyler ya hayret birşey..

iyi ki başka doktora gitmişsin cnm..

kalp atışı daha görünmüyor değil mi?sadece sesi geliyor...ah ben de duyarım 10 gün sonra inşallahhh..

nasılsınız ???
dün doktora kontrole gitmiştim çok şükür kesemi gördük gayet iyiymiş 19nda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz RABBİM nasip ederse çok tuhaf bi duyguymuş RABBİM isteyen herkese yaşatsın inş.....:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar nasılsınız
Pes diyorum dahada diyecek birşey bulamıyorum inanki canım biz kimlere güvenecegiz dr. böyle yaparsa Allahım sonumuzu hayır etsin yandık bu bilgisizlerin elinden...
iyiki başka dr. gitmek aklına gelmiş valla ne güzel bak güzel haberlerini almışsın çok şükür Allahım sağlıklı kucagına almayıda naipt etsin inş.
Kizlar iyi akşamlar nasilsiniz bugün bebegimle ilk denizimize girdik :)) oğlumun nasılda hosuna gitti anlatamam çok duygulandim bende Pazartesi doktora gideceğim annem çok merak ediyo :)))

Yazgulu tatlım çok çok gecmis olsun ne bicim insandır bunlar ya sakın moralini bozma sen esın diğer doktordan geldikten sonra doktoru arasaydı ders olsaydı keske baskasına yapamasınlar
ohhh ne güzelll denizin güneşin tadını çıkar valla iyi Pzt. seninde güzel haberlerini alırız inş. canım
nasılsınız ???
dün doktora kontrole gitmiştim çok şükür kesemi gördük gayet iyiymiş 19nda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz RABBİM nasip ederse çok tuhaf bi duyguymuş RABBİM isteyen herkese yaşatsın inş.....:nazar::nazar::nazar:

canım inş. kalp atışınıda duyarsında mutlulugun daim olur...Hakkatten çok değişik bir duygu buu tarifi imkansız Allahım herkese nasip etsin..

Son düzenleme:
günaydın kızlar, hepinize iyi haftasonları diliyorum
bugün tatile çıkıorum. bebişimle birlikte ilk tatilimiz olucak:16:
döndüğümde hepinizi yine böyle iyi bulmak dileğiyle, kendinize ve bebişlerinize ii bakın:79:

:71::71::71: Günaydııııın :71::71::71:

YAZGÜLÜM canııım okurken içim çok fena oldu yaaa.. Ama sonra iyiki başka doktora gitmişsin.
ben olsam sonra tekrar ilk doktora gider ağzının payını verirdim. Ne kadar basit geliyor herşey onlara.
Bunu söyleyen bayan doktormuydu çok merak ettim doğrusu.

Çünkü ben bayan doktoru da, bayan patronu da hiiiiç sevmemde.:47:

Neyse çok şükür herşey yolundaymış, çok sevindim.:emir_bebek:

ESPERANZA canım iyi tatiller.. bebişine ve kendine çoook iyi bak...:emir_bebek:

günaydın kızlar, hepinize iyi haftasonları diliyorum
bugün tatile çıkıorum. bebişimle birlikte ilk tatilimiz olucak:16:
döndüğümde hepinizi yine böyle iyi bulmak dileğiyle, kendinize ve bebişlerinize ii bakın:79:

Herkes tatile gidiyor kıskandım valla bendemi kaçsam acaba:26::26:
git canım git güzel güzel eğlen dinlen bebişinle birlikte :66::66:

Yaa birde ben bekleyim bekleyim diyorum ama siz böyle keseyi gördük kalp atışını duyduk deyince heyecanlanıyorum..
ben Allah'ın izniyle keseyi,bebeği,kalp atışını hepbirlikte görmek istiyordum.. ama bu gidişle dayanamıycam sanırım.
Hafta içi doktora gidersem hiiiiç şaşırmayın :9::9:

slm kızlar nasılsınız
size bendeki haberlerden bahsedeyim dün doktora gittim kanamam olduğu için doktor o kadar moralimi bozdu ki anlatamam geçen hafta da gitmiştim kese gelişmemiş dedi bir haftada daha fazla büyümesi gerekiyordu dedi bana haftaya tekrar randevu verdi sabah aç karnına gel kürtaj yapabilirim dedi :43: Eve geldim bugün için başka bi doktordan randevu aldım az önce gittim geldim doktora herşey normal dedi ve en önemlisi de bebeğimin kalp atışlarını duydum :66::66: Doktora ısrarla sordum kesede falan sorun yok dimi diye herşey normal dedi

çok geçmiş olsun allah nazarlardan saklasın.ama bence öbür dr mutlaka ağzının payını vermelisin bu nedemek çok sinirlendim.

arkadaşlar merhaba...az önce öğrendim,
hamileyimmmm:66::66::66::49::49::64::64: mart anneleri kervanına bende katılıyorum galiba hayırlısıyla gelsin bebişim.....

geçen sene mart ayında 3 aylık sorunlu bir gebeliğimi sonlandırmak durumunda kalmıştım ve haliyle moralim çok bozuktu... kendiliğinden olmayınca bir aşılama yaptırdım ,oda olmayınca tüp bebek denedik ve sonuç olumlu şükürler olsun:1:
tüp bebekte ilk denememdi, 12. gün değerim 450 çıktı ve doktor tekrar test istemedi 15 gün sonra ilk randevum var bakalım hayırlısı .........

arkadaşlar merhaba...az önce öğrendim,
hamileyimmmm:66::66::66::49::49::64::64: mart anneleri kervanına bende katılıyorum galiba hayırlısıyla gelsin bebişim.....

geçen sene mart ayında 3 aylık sorunlu bir gebeliğimi sonlandırmak durumunda kalmıştım ve haliyle moralim çok bozuktu... kendiliğinden olmayınca bir aşılama yaptırdım ,oda olmayınca tüp bebek denedik ve sonuç olumlu şükürler olsun:1:
tüp bebekte ilk denememdi, 12. gün değerim 450 çıktı ve doktor tekrar test istemedi 15 gün sonra ilk randevum var bakalım hayırlısı .........

Hoşgeldin canım aramıza..:16::16: İlk mesajın bizim topiğe kısmetmiş ne güzel... Tebirk ederim.. inşallah sonuna kadar sorunsuz bi gebelik geçirirsin. İkiz gebelik olabilirmi acaba.. Değerin yüksek maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tüp bebek hamişleri var topiğimizde.. Güzel vakit geçirmen dileğiyle.
Tahmini doğum tarihinide verirsen ilk sayfadaki listemize ekleyeyim senide.

slm kızlar öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun ben bu senennin nisan annelerindenim 2008 de mart annesiydim brz önce yengeme test yaptık oda hamile cıktı aceyip seviçliyim 3 kez hala oluyorum tahimimizce 5 + 3 günlük hamile bakalım kısmet cok seviçliyiz cinsiyetinide ögrenir ögrenmez yazıcam bebeişlere ve kendinize dikkat edin

Kızlar merhaba Allahıma şükürler olsun bende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm bugün öğrendim tüp bebek benim. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64:

Listeye benide eklermisiniz 18 Mart.

Son düzenleme:
Amanda amanyeni hamislerimiz gelmiş hosgeldiniz

Bizde bebegimle bol bol yüzdük bugün :))

Pes diyorum dahada diyecek birşey bulamıyorum inanki canım biz kimlere güvenecegiz dr. böyle yaparsa Allahım sonumuzu hayır etsin yandık bu bilgisizlerin elinden...
iyiki başka dr. gitmek aklına gelmiş valla ne güzel bak güzel haberlerini almışsın çok şükür Allahım sağlıklı kucagına almayıda naipt etsin inş.

ohhh ne güzelll denizin güneşin tadını çıkar valla iyi Pzt. seninde güzel haberlerini alırız inş. canım

canım inş. kalp atışınıda duyarsında mutlulugun daim olur...Hakkatten çok değişik bir duygu buu tarifi imkansız Allahım herkese nasip etsin..

AMİNNNNNNNNN,
canım çok saol iyidileklerin için RABBİM isteyen herkese nasip etsin .....:nazar:

Back
X