- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
ben de inş. mart annesi olacağım.... bunu söylemek bile şu anda çok tuhaf geldi :) ilk bebeğim. internetten yapılan hesaplamaya göre bugün 5+3 üm. henüz doktora hiç gitmedim. yarına randevum var bakalım ne olacak? biraz da tedirginim hiç gitmedim şimdiye kadar kadın doğuma ve karından baksın isterdim ama sanırım zor...
Hoşgeldin canımherkse merhabalar...öncelikle hepinizi tebrik ederim...
allah nasip kısmet ederse bende mart annesi olcam...çok mutluyum...bizde tüpçüyüz...
7 seneden sonra hamile kaldım...daha önce iki düşük birde dış gebelik yaşadım...
çok bekledik bebeğimizi rabbim inşallah sağ salim kavuşmamızı nasip eder...
hepimiz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat sahibi oluruz inşallah...güzel bir hamilelik geçirip sorunsuzca doğururuz inşallah...AMİİİİİNNN...
dualarımıza birbirimizide katalım lütfen arkadaşlar...
haziranda hamila kalan herkesi tabrik ediyor allahın sağlıkla zamanında sonlandırmasını diliyrum öncelikle. ben de aranıza katılmak için bekliyorum inşallah allahım verecek.sizlere bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?
ay ne güzel hamis dolmus burasi... ben de insallah ben depollayannacim hayirli ugurlu olsun tekrardan bebegin de topigin de
Ayyyy nasıl duygulandımmmmmm..Çok ama çoooook sağol Regencim.. İnşallah senide görmek nasip olur buralarda...
Canım hoşgeldin aramıza bende tüp bebekte ilk denemede çok şükür tuttu canım değerin maşşallah çok iyi canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...arkadaşlar merhaba...az önce öğrendim,
hamileyimmmmmart anneleri kervanına bende katılıyorum galiba hayırlısıyla gelsin bebişim.....
geçen sene mart ayında 3 aylık sorunlu bir gebeliğimi sonlandırmak durumunda kalmıştım ve haliyle moralim çok bozuktu... kendiliğinden olmayınca bir aşılama yaptırdım ,oda olmayınca tüp bebek denedik ve sonuç olumlu şükürler olsun
tüp bebekte ilk denememdi, 12. gün değerim 450 çıktı ve doktor tekrar test istemedi 15 gün sonra ilk randevum var bakalım hayırlısı .........
Maşşallah canım Allahım nazarlardan esirgesin hoşgeldin aramıza sende...Kızlar merhaba Allahıma şükürler olsun bende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm bugün öğrendim tüp bebek benim. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Listeye benide eklermisiniz 18 Mart.
ohh ne güzell yüz bakalım elbet bir gün bizde yüzecegiz bebişimle ...Amanda amanyeni hamislerimiz gelmiş hosgeldiniz
Bizde bebegimle bol bol yüzdük bugün :))
ayy inan bu sıcaklar hiç çekilmiyor bende yandım bittim inanki...Tünaydııınn...
Ya benim elim kolum kalkmıyor kızlar.. kendimi sürekli yatağa atasım var
Sıcakları hiiiiiç çekemiyorum zaten. Gece ayaklarımı suya sokup öle yatağa giriyorum ama anında kuruyo... Yanıyoruuuummmm
hoşgeldin canım aramıza karın ağrısı değilde kasık ağrısı var sürekli değil ama hafif hafif bir dr. görüş istersen...slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu
Al bendende o kadar canım sürekli açım sanki hiç birşey yememişim gibi ama bulantım falan yok çok şükür...Kizlar nasilsiniz biz denizimizden geldik bir yemek yedim sormayinn :))
Kizlar bulantisi olan var mı benim yok ve karnı
Çok acikiyooo
Canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasiı etsin bende tüp bebekle kavuştum bebişime Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş. hepimizeherkse merhabalar...öncelikle hepinizi tebrik ederim...
allah nasip kısmet ederse bende mart annesi olcam...çok mutluyum...bizde tüpçüyüz...
7 seneden sonra hamile kaldım...daha önce iki düşük birde dış gebelik yaşadım...
çok bekledik bebeğimizi rabbim inşallah sağ salim kavuşmamızı nasip eder...
hepimiz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat sahibi oluruz inşallah...güzel bir hamilelik geçirip sorunsuzca doğururuz inşallah...AMİİİİİNNN...
dualarımıza birbirimizide katalım lütfen arkadaşlar...
Günaydın kizlarrr günaydın uhdecimm nasilsinizzzz biz kalktık kahvaltımızı yapicaz şimdi
Canm sorma benimkide delinmiş sanki açlıktan oğlumda 28 kılo almıştım bunda dikkatederek almak istemiyorumm
Günaydın erkenci fıstıklar...
Gerçi bizde erken kalkıyoruz ama ancak oturdum pc başına.
Güzel, hayırlı, huzurlu, mutlu, neşeli, şen şakrak bi hafta olsun İNŞALLAH...
Bugün muayenesi olan arkadaşlar, dönüşte yazın mutlaka neler olduğunu...
Hepinize kucak dolusu öpücük...
merhaba arkadaşlar bende mart annesi olucam ilk cocuğum inşallah sağ salim kucağımıza alırız.
hee bakın unutuyordum.. Topiğimizde ANKARA da olan kaç kişi var???
ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..
E Özellerde çook pahalı bize göre.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
merhaba arkadaşlar bende mart annesi olucam ilk cocuğum inşallah sağ salim kucağımıza alırız.
günaydın canımmm nasılsın bakalımmmm
Günaydın uhdecim.. İyi diyim iyi olsun canım yaa. Çok fena yanıyorum!!! Ayaklarım ayrı bi hava zaten. ben 36 dereceysem onlar 37 derece.. çok sık wcye çıkıyorum gece gündüz Ara ara kasıklarım batıyo. Oda yataktan aniden kalkarsam. benze zaten hep varolan düşük tansiyon şu ara kendini belli ediyo iyice. tuzlu şeyler yiyip içiyorum mecburen.. Çok şükür bulantım henüz yok..
SEn nasılsın????
hee bakın unutuyordum.. Topiğimizde ANKARA da olan kaç kişi var???
ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..
E Özellerde çook pahalı bize göre.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?