• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok garip.. yani ne kadar iyi doktor olsada bu cümlesi çok yanlış bence.
Doktorunuz kim acaba?
Ne güzel söyledin hayalim her ne olursa olsun hiçbir zaman doktorlar hastalarının moralini bozmamalı kötü bile olsa umut vermeli ki hastada motivasyonlu bir şekilde başlamalı 😢

Sağol kuzum parol içiyorum zaten ama işte sinüzit antibiyotiksiz tam düzelmiyor acaba antibiyotik kullansam sorun olur mu yarın sorucam
Olmaz bence. Yarın hemen ilaca başlamayacaksın muhtemelen bikaç gün sonra yine gel diyecek o zaman iğne başlar. Antibiyotik de o zamana kadar biter hemen hemen

Sağol canım benim Allah razı olsun ever transferim gerçekleşti emriyom çok güzelmiş çözültükten sonra da %100 hareket etti herşey çok güzel dediler doktorum da aynı şekilde ben anestezili yaptırdığım için bişi anlamadım 😂 şimdi hastaneden çıktık eve dönüyoruz bakalım inşallah sonucu da çok güzel olur
Unutmayıp sordugun için de ayrıca çok teşekkür ederim rabbim gönlündekini sana kolaylıkla nasip etsin🙏🏻🤲🏻

Rica ederim ne demek sizler benim yol arkadaşımsınız en azından herkesin sonuçlanana kadar merak ediyorum çok şükür çok sevindim senin adına inşallah o hareketliliği anne karnında devam eder annesine sıkı sıkı tutunur bırakmaz Amin inşallah 🤲👼
Çok teşekkür 😍 ederim canım Amin Allah razı olsun canım güzel duaların için 🤲🥹🫶🏻 test günün ne zaman dı canım güncelleme yapayım

Kızlar selamlar 🌸
Allah nasip ederse yarın transfer olacağım. Ben her gün bir tane sade maden suyu yada sade maden suyuna limon sıkıp ve tuz atıp içiyorum. Şimdi yarından sonra neleri yememem lazım diye forumda daha önce açılmış konulara bakınca maden suyu içme demiş bazı doktorlar. Asitli içecekler tamamda maden suyu faydalı bişey değil mi ? Sizin hocalarınız bu konuyla ilgili birşey dedi mi

Bugün doktorun sekreteri aradı, bayram tatilinden ötürü çarşamba olan randevuyu pazartesi gününe erteledi önce. Sonra kanamanın devam ettiğini duyunca geri perşembeye aldı. Allahım inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım. Kızlar çok zor bir süreç ya, yani keşke pozitifi görmekle bitse. Dilerim hepiniz sorunsuz dertsiz süreçler geçirirsiniz. Benim ruh halim çok değişken oldu bu kanamalar yüzünden..

Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular :D
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor :D

Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular :D
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor :D
Ben yarın olacağım nasip olursa. Anestezisiz olacağım. Bence çok özel bir an tanık olmak çok güzel olacaktır 😍

Hayırlısıyla kalp atımınıda duyarsın inşallah genelde 7. Hafta net duyuluyor kalp atımı onun için stres yapma henüz erken kalp atışı için inşallah bir dahaki randevunda hayırlısıyla gümbür gümbür duymak nasip olsun 🤲❤️
Biz bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 ♥️

Back
X