• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar merhaba. Bende hala kese gözükmedi 5+1iz bugün. Fakat benim beta değeri 4 kat olarak artıyor. Bunun çoğul gebelikle bir alakası olabilir mi?

vm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettim
Hayırlı olsun. Medikal parkın paketleri bana da mantıklı geldi beğendim içeriğini ama antalya için 80 bin dediler fiyat olarak.

Kızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.

çok teşekkürler inşallah 🙏🏻
Gayet güzel konuşmuş canım benimde 6+1 bende de bebek oluşmaya başlamis dedi bebek gorunmedi de yuvarlak bir çember gördüm ben yolkmus o sanırım . kanama alanı bende de var progesteron verdi ama kullanmak istemiyorum ben

Kızlar merhaba. Bende hala kese gözükmedi 5+1iz bugün. Fakat benim beta değeri 4 kat olarak artıyor. Bunun çoğul gebelikle bir alakası olabilir mi?
2 güne bir mi 4 kat artıyor kaç kez baktırdınız ? Olabilir de olmayabilir de diyorlar keskinliği yok sanırım

Gayet güzel konuşmuş canım benimde 6+1 bende de bebek oluşmaya başlamis dedi bebek gorunmedi de yuvarlak bir çember gördüm ben yolkmus o sanırım . kanama alanı bende de var progesteron verdi ama kullanmak istemiyorum ben
Ben kullanacağım canım doktor bu şu an ufak bir kanama ama bunun çığ olmasını istemem dedi. Bayram üstü şimdi yola da gideceğim için kullanmak daha mantıklı geldi bana.

Daha önce spor yaparken kullanmıştım bunu baya işe yarıyor gerçekten. Ya bence ben tatlı yiyemediğim için kilo veriyorum. Normalde tatlıya aşırı düşkündüm hergün mutlaka koca porsiyon tatlı yiyordum
Birsey olmaz üzülme kan şekerin artmaz en azından

vm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettim
Maltepe Medical Park bana 120 bin fiyat verdi 🫢

canım kanama alanın varsa eğer doktorun da progestan vermiş madem neden kullanmak istemiyorsun özel bir sebebi varmı merak ettim doğrusu. Progestan kanama için çok önemli bir destek çünkü

Kızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
İnşallah ikimizinde bayramdan sonra yüzü gülecek. Benimde sat 11 ya da 12 şubattı. 3 gün gerideyiz. Sana da dua edicem 🌸

çok teşekkürler inşallah 🙏🏻
canım çok sevindim güzel konuşmuş doktorun, 5+6 olduğu için henüz kalp atışını duyamamış olabilirsin. İçini rahat tut bence bayramdan sonra duyabilirsin kalp atışını 8.haftada bile duyanlar var kendini iyiye odakla en kısa zamanda duyacaksın bebeğinin o güçlü lap atışını hiç merak etme 🙏😍

Kızlar selam bugün karnımda bi acı var böyle karın kası acısı gibi sizde oldu mu hiç? Biraz korkmaya başladım açıkçası çünkü önceki gebeliğimde de bu tarz bi acı hissetmiştim sonrası malum

Back
X