Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Medikal parkın paketleri bana da mantıklı geldi beğendim içeriğini ama antalya için 80 bin dediler fiyat olarak.vm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettim
Gayet güzel konuşmuş canım benimde 6+1 bende de bebek oluşmaya başlamis dedi bebek gorunmedi de yuvarlak bir çember gördüm ben yolkmus o sanırım . kanama alanı bende de var progesteron verdi ama kullanmak istemiyorum benKızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
çok teşekkürler inşallah![]()
2 güne bir mi 4 kat artıyor kaç kez baktırdınız ? Olabilir de olmayabilir de diyorlar keskinliği yok sanırımKızlar merhaba. Bende hala kese gözükmedi 5+1iz bugün. Fakat benim beta değeri 4 kat olarak artıyor. Bunun çoğul gebelikle bir alakası olabilir mi?
Ben kullanacağım canım doktor bu şu an ufak bir kanama ama bunun çığ olmasını istemem dedi. Bayram üstü şimdi yola da gideceğim için kullanmak daha mantıklı geldi bana.Gayet güzel konuşmuş canım benimde 6+1 bende de bebek oluşmaya başlamis dedi bebek gorunmedi de yuvarlak bir çember gördüm ben yolkmus o sanırım . kanama alanı bende de var progesteron verdi ama kullanmak istemiyorum ben
2 güne bir 4 kat. En az arttığı 3 kattı. 4 kez baktırdım2 güne bir mi 4 kat artıyor kaç kez baktırdınız ? Olabilir de olmayabilir de diyorlar keskinliği yok sanırım
İğneyi neden iki tane verdi homozigot yoksa. Kaç dozluk yapıyorsunbende de heterozigot cikti. ben haplari gebelikten once kullandim en son dusuk 2023 yilinda olmustu o zaman testleri yaptilar simdiye kadar hap kullandim gebelik oluncada iyneye gectik
Canım bazen çok artış olduğu zaman çoğul gebelik ihtimalini söylüyolar ama hiç alakası olmayabiliyor benim de 2 günde bir 3 kat artmıştı bende bi şüphelenmiştim ama tek bebek var2 güne bir 4 kat. En az arttığı 3 kattı. 4 kez baktırdım
Birsey olmaz üzülme kan şekerin artmaz en azındanDaha önce spor yaparken kullanmıştım bunu baya işe yarıyor gerçekten. Ya bence ben tatlı yiyemediğim için kilo veriyorum. Normalde tatlıya aşırı düşkündüm hergün mutlaka koca porsiyon tatlı yiyordum
Aynen tatlıyı kesince vücut normal kilosuna döndü benceBirsey olmaz üzülme kan şekerin artmaz en azından
bayramdan sonraya kadar vaktin var yeni bir sen olacaksın hissediyorumHaklisin ya ahahahsorun ariyorsun diyor esim de ki hakli
cidden azicik sefasini surmemiz lazim, kendimi bu konuda terbiye etmeliyim
![]()
hahaha bana çekmeyeceği belli babası gibi uzun olacak eşim 1.90Ayyy maşallah uzun boylu![]()
İşte bu benimEvet kafam da hep yapıyorum işleri ama vücut izin vermiyor![]()
Maltepe Medical Park bana 120 bin fiyat verdivm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettim
Ahahahaha aminbayramdan sonraya kadar vaktin var yeni bir sen olacaksın hissediyorum![]()
canım kanama alanın varsa eğer doktorun da progestan vermiş madem neden kullanmak istemiyorsun özel bir sebebi varmı merak ettim doğrusu. Progestan kanama için çok önemli bir destek çünküGayet güzel konuşmuş canım benimde 6+1 bende de bebek oluşmaya başlamis dedi bebek gorunmedi de yuvarlak bir çember gördüm ben yolkmus o sanırım . kanama alanı bende de var progesteron verdi ama kullanmak istemiyorum ben
İnşallah ikimizinde bayramdan sonra yüzü gülecek. Benimde sat 11 ya da 12 şubattı. 3 gün gerideyiz. Sana da dua edicemKızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
canım çok sevindim güzel konuşmuş doktorun, 5+6 olduğu için henüz kalp atışını duyamamış olabilirsin. İçini rahat tut bence bayramdan sonra duyabilirsin kalp atışını 8.haftada bile duyanlar var kendini iyiye odakla en kısa zamanda duyacaksın bebeğinin o güçlü lap atışını hiç merak etmeKızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
çok teşekkürler inşallah![]()
geçmiş olsun canımÜrtiker miş gittim serum taktılar şuan durdu kaşınma inşallah olmaz birdaha