• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de inş. mart annesi olacağım.... bunu söylemek bile şu anda çok tuhaf geldi :) ilk bebeğim. internetten yapılan hesaplamaya göre bugün 5+3 üm. henüz doktora hiç gitmedim. yarına randevum var bakalım ne olacak? biraz da tedirginim hiç gitmedim şimdiye kadar kadın doğuma ve karından baksın isterdim ama sanırım zor...

Hoşgeldin canım :16::16:, bende 5+2 yim bende henüz gitmedim doktora.
Beklemek istiyordum ama 2-3 güne bende gitmeyi düşünüyorum artık..
Genelde ilk muayeneyi alttan yapıyolar ama bazı doktorlar karından da bakabiliyo.
Tabi alttan bakılan daha garanti.

herkse merhabalar...öncelikle hepinizi tebrik ederim...
allah nasip kısmet ederse bende mart annesi olcam:nazar::nazar: ...çok mutluyum...bizde tüpçüyüz...
7 seneden sonra hamile kaldım...daha önce iki düşük birde dış gebelik yaşadım...
çok bekledik bebeğimizi rabbim inşallah sağ salim kavuşmamızı nasip eder...
hepimiz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat sahibi oluruz inşallah...güzel bir hamilelik geçirip sorunsuzca doğururuz inşallah...AMİİİİİNNN...
dualarımıza birbirimizide katalım lütfen arkadaşlar...
Hoşgeldin canım :16::16:
-bizde tüpçüyüz he Ayy çok şeker yazmışsın.. Burda bi kaç arkadaş daha var tüp bebek olan.
Güzel duların içinde AMİN diyorum canım.

haziranda hamila kalan herkesi tabrik ediyor allahın sağlıkla zamanında sonlandırmasını diliyrum öncelikle. ben de aranıza katılmak için bekliyorum inşallah allahım verecek.sizlere bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?

İnşallah kırmızılar gelmezde bebişin seninledir canım.. Bu arada hoşgeldin :16::16: Topikte senide aramızda görmeyi isterim.
Ben ateş ölçtüm 2 ay.. ateş gerçekten çok belirleyici bi yöntem. yumurtlama zamanını, adet olacağın zamanını görebiliyorsun. daha vaktin olsaydı dene derdim ama 1-2 günün kalmış.
Hayırlı haberlerle tekrar gelmen dileğiyle. :10::10:

Son düzenleme:
ay ne güzel hamis dolmus burasi... ben de insallah ben de :52::52::52::52::52::52: pollayannacim hayirli ugurlu olsun tekrardan bebegin de topigin de :54::54::54::54::54::54:

Ayyyy nasıl duygulandımmmmmm..:69::69: Çok ama çoooook sağol Regencim.. İnşallah senide görmek nasip olur buralarda...

ayyy bilmiyorum tatlim sadece insallah diyorum ve bekliyorum :97::97::97::97::97::97: eger hamis cikarsam gelirim katilirim araniza mutlaka... cünkü, sanirsam, benim de marta denk geliyor :52::52::52::52::52::52::52:

arkadaşlar merhaba...az önce öğrendim,
hamileyimmmm:66::66::66::49::49::64::64: mart anneleri kervanına bende katılıyorum galiba hayırlısıyla gelsin bebişim.....

geçen sene mart ayında 3 aylık sorunlu bir gebeliğimi sonlandırmak durumunda kalmıştım ve haliyle moralim çok bozuktu... kendiliğinden olmayınca bir aşılama yaptırdım ,oda olmayınca tüp bebek denedik ve sonuç olumlu şükürler olsun:1:
tüp bebekte ilk denememdi, 12. gün değerim 450 çıktı ve doktor tekrar test istemedi 15 gün sonra ilk randevum var bakalım hayırlısı .........
Canım hoşgeldin aramıza bende tüp bebekte ilk denemede çok şükür tuttu canım değerin maşşallah çok iyi canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...
Kızlar merhaba Allahıma şükürler olsun bende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm bugün öğrendim tüp bebek benim. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64:

Listeye benide eklermisiniz 18 Mart.
Maşşallah canım Allahım nazarlardan esirgesin hoşgeldin aramıza sende...
Amanda amanyeni hamislerimiz gelmiş hosgeldiniz

Bizde bebegimle bol bol yüzdük bugün :))
ohh ne güzell yüz bakalım elbet bir gün bizde yüzecegiz bebişimle ...
Tünaydııınn...

Ya benim elim kolum kalkmıyor kızlar.. kendimi sürekli yatağa atasım var :27::27:

Sıcakları hiiiiiç çekemiyorum zaten. Gece ayaklarımı suya sokup öle yatağa giriyorum ama anında kuruyo... Yanıyoruuuummmm :37::37::37:
ayy inan bu sıcaklar hiç çekilmiyor bende yandım bittim inanki...
slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu
hoşgeldin canım aramıza karın ağrısı değilde kasık ağrısı var sürekli değil ama hafif hafif bir dr. görüş istersen...
Kizlar nasilsiniz biz denizimizden geldik bir yemek yedim sormayinn :))

Kizlar bulantisi olan var mı benim yok ve karnı
Çok acikiyooo
Al bendende o kadar canım sürekli açım sanki hiç birşey yememişim gibi ama bulantım falan yok çok şükür...
herkse merhabalar...öncelikle hepinizi tebrik ederim...
allah nasip kısmet ederse bende mart annesi olcam:nazar::nazar: ...çok mutluyum...bizde tüpçüyüz...
7 seneden sonra hamile kaldım...daha önce iki düşük birde dış gebelik yaşadım...
çok bekledik bebeğimizi rabbim inşallah sağ salim kavuşmamızı nasip eder...
hepimiz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat sahibi oluruz inşallah...güzel bir hamilelik geçirip sorunsuzca doğururuz inşallah...AMİİİİİNNN...
dualarımıza birbirimizide katalım lütfen arkadaşlar...
Canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasiı etsin bende tüp bebekle kavuştum bebişime Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş. hepimize

Günaydın taze anne adayları yeni bir hafta yeni umutlar inş. güzel bir hafta olur bizler için...:nazar::nazar:

Günaydın kizlarrr günaydın uhdecimm nasilsinizzzz biz kalktık kahvaltımızı yapicaz şimdi

Canm sorma benimkide delinmiş sanki açlıktan oğlumda 28 kılo almıştım bunda dikkatederek almak istemiyorumm

Günaydın erkenci fıstıklar...

Gerçi bizde erken kalkıyoruz ama ancak oturdum pc başına.

Güzel, hayırlı, huzurlu, mutlu, neşeli, şen şakrak bi hafta olsun İNŞALLAH...

Bugün muayenesi olan arkadaşlar, dönüşte yazın mutlaka neler olduğunu...

Hepinize kucak dolusu öpücük...:54::54::54::54::54::54:

hee bakın unutuyordum.. Topiğimizde ANKARA da olan kaç kişi var???

ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..
E Özellerde çook pahalı bize göre.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Günaydın kizlarrr günaydın uhdecimm nasilsinizzzz biz kalktık kahvaltımızı yapicaz şimdi

Canm sorma benimkide delinmiş sanki açlıktan oğlumda 28 kılo almıştım bunda dikkatederek almak istemiyorumm

bizde sabah kalvaltımızı yapıp işe geldik çalışıyoruz bakalım ama bu kadar yemekle inş. davul olmam yani :52:
napcam bilmiyorum inanki

Günaydın erkenci fıstıklar...

Gerçi bizde erken kalkıyoruz ama ancak oturdum pc başına.

Güzel, hayırlı, huzurlu, mutlu, neşeli, şen şakrak bi hafta olsun İNŞALLAH...

Bugün muayenesi olan arkadaşlar, dönüşte yazın mutlaka neler olduğunu...

Hepinize kucak dolusu öpücük...:54::54::54::54::54::54:

günaydın canımmm nasılsın bakalımmmm

merhaba arkadaşlar bende mart annesi olucam ilk cocuğum inşallah sağ salim kucağımıza alırız.

Hoşgeldin canım :16::16:
Tahmini doğum tarihin nedir??
İnşallah hepimiz sağ salim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı

ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..

bende aynı dertten muzdaribim iyi bir dr. iyi bir hastane nerden bulcam burda bilmiyorum d.bakırdayım bende iş nedeniyle burdayım napcam bende bilmiyommm araştırıyorum ama inş. iyi bir yer bulabilirim canım:26:

günaydın canımmm nasılsın bakalımmmm

Günaydın uhdecim.. İyi diyim iyi olsun canım yaa. Çok fena yanıyorum!!! Ayaklarım ayrı bi hava zaten. ben 36 dereceysem onlar 37 derece :9:.. çok sık wcye çıkıyorum gece gündüz :1: Ara ara kasıklarım batıyo. Oda yataktan aniden kalkarsam. benze zaten hep varolan düşük tansiyon şu ara kendini belli ediyo iyice. tuzlu şeyler yiyip içiyorum mecburen.. Çok şükür bulantım henüz yok..

SEn nasılsın???? :8::8:

Günaydın uhdecim.. İyi diyim iyi olsun canım yaa. Çok fena yanıyorum!!! Ayaklarım ayrı bi hava zaten. ben 36 dereceysem onlar 37 derece :9:.. çok sık wcye çıkıyorum gece gündüz :1: Ara ara kasıklarım batıyo. Oda yataktan aniden kalkarsam. benze zaten hep varolan düşük tansiyon şu ara kendini belli ediyo iyice. tuzlu şeyler yiyip içiyorum mecburen.. Çok şükür bulantım henüz yok..

SEn nasılsın???? :8::8:

canım valla bende çok yanıyorum aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz çok şükür benimde bulantım yok ama çok halsizim onun dışında birşeyim yok valla çok şükür..:nazar::nazar::nazar:

aaa.... sen Ankarada misin sekerim???? ben de Ankaraliyim :66::66::66::66::66: ya annem bizi hepimizi Zekai Tahir Burak Hastanesinde dogrudu.. Altindag belediyesi sinirlarinda, cebecide... yani benim aklima gelen tek yer orasi... etlikteki hastanede güzel diyorlar ama kisisel bi tecrübem yok...

teş. ederim polyannaacım dr.a gitmek için geç bile kaldığımı düşünüyorum çünkü hamilelik için bir kontrole gitmemiştim hiçbir ilaç takviyesi almıyorum ve eczaneden aldığım gebelik testi dışında test yaptırmadım. bakalım ne olacak bugün gidicem. inş hayırlısı olur hepimiz için.

Back
X