- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
slm kızlar nasılsınız
size bendeki haberlerden bahsedeyim dün doktora gittim kanamam olduğu için doktor o kadar moralimi bozdu ki anlatamam geçen hafta da gitmiştim kese gelişmemiş dedi bir haftada daha fazla büyümesi gerekiyordu dedi bana haftaya tekrar randevu verdi sabah aç karnına gel kürtaj yapabilirim dedieve geldim bugün için başka bi doktordan randevu aldım az önce gittim geldim doktora herşey normal dedi ve en önemlisi de bebeğimin kalp atışlarını duydum doktora ısrarla sordum kesede falan sorun yok dimi diye herşey normal dedi
durum bundan ibaret kızlar biraz karışık yazdım ama darısı sizlerin başına sizlerde en kısa zamanda kalp atışlarınızı duyarsınız inşallah bu arada tam 6 haftalık bebişim
slm kızlar nasılsınız
size bendeki haberlerden bahsedeyim dün doktora gittim kanamam olduğu için doktor o kadar moralimi bozdu ki anlatamam geçen hafta da gitmiştim kese gelişmemiş dedi bir haftada daha fazla büyümesi gerekiyordu dedi bana haftaya tekrar randevu verdi sabah aç karnına gel kürtaj yapabilirim dedieve geldim bugün için başka bi doktordan randevu aldım az önce gittim geldim doktora herşey normal dedi ve en önemlisi de bebeğimin kalp atışlarını duydum doktora ısrarla sordum kesede falan sorun yok dimi diye herşey normal dedi
durum bundan ibaret kızlar biraz karışık yazdım ama darısı sizlerin başına sizlerde en kısa zamanda kalp atışlarınızı duyarsınız inşallah bu arada tam 6 haftalık bebişim
slm kızlar nasılsınız
Pes diyorum dahada diyecek birşey bulamıyorum inanki canım biz kimlere güvenecegiz dr. böyle yaparsa Allahım sonumuzu hayır etsin yandık bu bilgisizlerin elinden...slm kızlar nasılsınız
ohhh ne güzelll denizin güneşin tadını çıkar valla iyi Pzt. seninde güzel haberlerini alırız inş. canımKizlar iyi akşamlar nasilsiniz bugün bebegimle ilk denizimize girdik :)) oğlumun nasılda hosuna gitti anlatamam çok duygulandim bende Pazartesi doktora gideceğim annem çok merak ediyo :)))
Yazgulu tatlım çok çok gecmis olsun ne bicim insandır bunlar ya sakın moralini bozma sen esın diğer doktordan geldikten sonra doktoru arasaydı ders olsaydı keske baskasına yapamasınlar
nasılsınız ???
dün doktora kontrole gitmiştim çok şükür kesemi gördük gayet iyiymiş 19nda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz RABBİM nasip ederse çok tuhaf bi duyguymuş RABBİM isteyen herkese yaşatsın inş.....
günaydın kızlar, hepinize iyi haftasonları diliyorum
bugün tatile çıkıorum. bebişimle birlikte ilk tatilimiz olucak
döndüğümde hepinizi yine böyle iyi bulmak dileğiyle, kendinize ve bebişlerinize ii bakın:79:
slm kızlar nasılsınız
size bendeki haberlerden bahsedeyim dün doktora gittim kanamam olduğu için doktor o kadar moralimi bozdu ki anlatamam geçen hafta da gitmiştim kese gelişmemiş dedi bir haftada daha fazla büyümesi gerekiyordu dedi bana haftaya tekrar randevu verdi sabah aç karnına gel kürtaj yapabilirim dediEve geldim bugün için başka bi doktordan randevu aldım az önce gittim geldim doktora herşey normal dedi ve en önemlisi de bebeğimin kalp atışlarını duydum Doktora ısrarla sordum kesede falan sorun yok dimi diye herşey normal dedi
arkadaşlar merhaba...az önce öğrendim,
hamileyimmmmmart anneleri kervanına bende katılıyorum galiba hayırlısıyla gelsin bebişim.....
geçen sene mart ayında 3 aylık sorunlu bir gebeliğimi sonlandırmak durumunda kalmıştım ve haliyle moralim çok bozuktu... kendiliğinden olmayınca bir aşılama yaptırdım ,oda olmayınca tüp bebek denedik ve sonuç olumlu şükürler olsun
tüp bebekte ilk denememdi, 12. gün değerim 450 çıktı ve doktor tekrar test istemedi 15 gün sonra ilk randevum var bakalım hayırlısı .........
Amanda amanyeni hamislerimiz gelmiş hosgeldiniz
Bizde bebegimle bol bol yüzdük bugün :))
Pes diyorum dahada diyecek birşey bulamıyorum inanki canım biz kimlere güvenecegiz dr. böyle yaparsa Allahım sonumuzu hayır etsin yandık bu bilgisizlerin elinden...
iyiki başka dr. gitmek aklına gelmiş valla ne güzel bak güzel haberlerini almışsın çok şükür Allahım sağlıklı kucagına almayıda naipt etsin inş.
ohhh ne güzelll denizin güneşin tadını çıkar valla iyi Pzt. seninde güzel haberlerini alırız inş. canım
canım inş. kalp atışınıda duyarsında mutlulugun daim olur...Hakkatten çok değişik bir duygu buu tarifi imkansız Allahım herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?