• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Bizde geçen yıl Mart ayında evimizi almıştık taşınırken içim çok buruktu herkes boş odamıza burayada bir köşe takımı koyarsın, çamaşır odası yaparsın diye akıl veriyordu. İçimden geçse de dilime gelemedi çocuk odası yaparım diyemedim. Bizim tüp bebek embriyolarımızın hiç biri 5.güne yaşamamıştı o yüzden hiç çocuğumuz olmayabilir düşüneceleri vardı. Bu Martta olanlara bak anlatsalar inanmazdım gerçekten.😂
Yaaaa hayat isteee 🌸🥰 mucizelerle dolu 🙏🏼 keyifle odasini hazirlamak nasip olsun canim insallah

Fetal dna olayını sordum doktoruma çizerek anlattı hücreyi dondurmadan önce hücreyi kaplayan bir zar var ordan örnek alınıyor hücreye %2lik bir alan kalıyor dedi hiçbir test %100 sonuç vermez zaten çok az bir ihtimal dedi içim rahat etsin derse yaptırabilirsin dedi ben de tabiki yaptırmaya karar verdim %2 benim için yeterli bir oran simlumina simlumina
Yaptirip rahat edelim bencede ya 🩷🥰

Aynen canım cinsiyeti de öğrenmiş oluruz ne paralar ödedik bu da çıksın aradan 🤣
Aynen oyle saglik isinde bir de risk almayi hic sevmem ben zaten bebisleri bulana kadar cok ugrasmisiz 🤣🤣 insallah ngs gibi tertemiz gelir de oh cekeriz ya ☺️🥰 cinsiyet de bonus olur iste mis

Aynen oyle saglik isinde bir de risk almayi hic sevmem ben zaten bebisleri bulana kadar cok ugrasmisiz 🤣🤣 insallah ngs gibi tertemiz gelir de oh cekeriz ya ☺️🥰 cinsiyet de bonus olur iste mis
Temiz geleceğinden çok eminim aslında o da aradan çıksın diye yaptıracağımız bir test olacak bence doktorun tavrından onu anladım ben

Temiz geleceğinden çok eminim aslında o da aradan çıksın diye yaptıracağımız bir test olacak bence doktorun tavrından onu anladım ben
Insallah oyle gelir ya ben simdi de biraz ona tutuldum nasil bekliycez sonucunu ya bir sey cikarsa diye direkt panik mod 🤣 hatta bayramda esimin ailesine soyleme planimiz vardi, ertelesek mi dedik fetal ciksin bir temelli cinsiyetiyle beraber soyleriz gibisinden 🙈 surekli kafaya takacak bir sey buluyorum 🤣🤣

Kızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
inşallah her şey hayırlısı ile güzel ilerler🙏🏻 içini ferah tut canım🥰 bazen böyle beklemek gerekebiliyor
çok teşekkürler inşallah 🙏🏻

Insallah yolunda gider her sey canim, bu doktor bir nebze icini ferahlatmistir bence sanki daha pozitif konusmus cunku. Bu arada evet 5+6 olduysan henuz gozukmemesi normal olabilir o tarihlerde kalbini duyan da oldu duyamayan da cunku. Stres olmamaya calis elinden geldigince ki saglicakla buyusun minigin 🌸
Çok teşekkür ederim canım dün hepiniz moral oldunuz bana sağolun🩷 doktor da gerçekten bir karar için çok erken bazen minikler geç uyanabiliyor dedi. En azından olumsuz bir şey olsa da daha empatik bir dille söyledi. Bu çok önemliymiş.

Çok teşekkür ederim canım dün hepiniz moral oldunuz bana sağolun🩷 doktor da gerçekten bir karar için çok erken bazen minikler geç uyanabiliyor dedi. En azından olumsuz bir şey olsa da daha empatik bir dille söyledi. Bu çok önemliymiş.
Insallah devami da guzel sevindirici haberler olur canim 🌸 hepsinin gelisimi kendine ozel biricik, kiyaslamak dogru olmuyor cogu zaman☺️

evet canim bende kan pihtilasmasi cikti zaten gunde 2 defa yapiyorum iyne. oglumda yoktu bisey simdi cikti
Hayret bisey ya lanet olacı covid iğneleri hepimizi mahvetti. Bende de 3 gende heterozigot pıhtılaşma çıktı. Hem iğne hem hap kullanıyorum garanti olsn diye

Insallah oyle gelir ya ben simdi de biraz ona tutuldum nasil bekliycez sonucunu ya bir sey cikarsa diye direkt panik mod 🤣 hatta bayramda esimin ailesine soyleme planimiz vardi, ertelesek mi dedik fetal ciksin bir temelli cinsiyetiyle beraber soyleriz gibisinden 🙈 surekli kafaya takacak bir sey buluyorum 🤣🤣
Acaba artı biraz sakinleşsen mi 😀😀 sürekli endişelenerek kendini strese sokma bebeğim sakin kal 🥰 söyleyin çifte bayram yapın işte ne güzel ilerliyor sürecin bak artık herşeyin iyi ilerlediğine ikna ol ve böyle devam et inan o zaman çok keyifli oluyor ben artık öyle yapıyorum ve dün eşime dedim ki gerçekten önceki gebeliklerimde stresten keyfine varamamışım hayat şimdi çok güzel dedim 😍 bunu sen de hakettin canım artık An’da kalmayı dene ❤️❤️

Hayret bisey ya lanet olacı covid iğneleri hepimizi mahvetti. Bende de 3 gende heterozigot pıhtılaşma çıktı. Hem iğne hem hap kullanıyorum garanti olsn diye
bende de heterozigot cikti. ben haplari gebelikten once kullandim en son dusuk 2023 yilinda olmustu o zaman testleri yaptilar simdiye kadar hap kullandim gebelik oluncada iyneye gectik

Acaba artı biraz sakinleşsen mi 😀😀 sürekli endişelenerek kendini strese sokma bebeğim sakin kal 🥰 söyleyin çifte bayram yapın işte ne güzel ilerliyor sürecin bak artık herşeyin iyi ilerlediğine ikna ol ve böyle devam et inan o zaman çok keyifli oluyor ben artık öyle yapıyorum ve dün eşime dedim ki gerçekten önceki gebeliklerimde stresten keyfine varamamışım hayat şimdi çok güzel dedim 😍 bunu sen de hakettin canım artık An’da kalmayı dene ❤️❤️
Haklisin ya ahahah🩷🤣 sorun ariyorsun diyor esim de ki hakli🙈 cidden azicik sefasini surmemiz lazim, kendimi bu konuda terbiye etmeliyim🙏🏼🥰

Back
X