- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
teş. ederim polyannaacım dr.a gitmek için geç bile kaldığımı düşünüyorum çünkü hamilelik için bir kontrole gitmemiştim hiçbir ilaç takviyesi almıyorum ve eczaneden aldığım gebelik testi dışında test yaptırmadım. bakalım ne olacak bugün gidicem. inş hayırlısı olur hepimiz için.
hee bakın unutuyordum.. Topiğimizde ANKARA da olan kaç kişi var???
ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..
E Özellerde çook pahalı bize göre.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Bende Ankara'dayımm.
Büyük doğuma gidiyorum valla. Çok da memnunum.
Aşılama ile hamile kaldım ben. Herşeyim orda oldu. İyiki de oraya gitmişim.
hee bakın unutuyordum.. Topiğimizde ANKARA da olan kaç kişi var???
ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..
E Özellerde çook pahalı bize göre.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Selamün Aleyküm,
Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza nasip eylesin inşaAllah.
Onlar bizim hem dünya, ahiret mutluluğumuz olurlar inşaAllah.
Ben daha 25 günlük gebeyim.
Biraz önce çarpma etkisi ile cildim morardı ve bende panikledim. Acaba bebeğe geçermi diye
Bilgisi olan var mı?
canım bende ANKARADAYIM.....
şuan ÖZEL HRS KADIN DOĞUM VE HASTALIKLARI HASTANESİne gidiyorum gayet memnunum doktorumdan ama henüz karar wermedim doğum konusunda biraz pahalı bi hastane ama şuan muayene ücretleride düşmüş ssk ile anlaşmalı olmuş sanırım en son cuma günü gittiğim muayenemde önceki gittiğimin yarısını werdim eger doğum paralarında da düşüş olduysa orayı bırakmam çünkü dr um çok iyi .....
şuan için tawsiye ederim yani....
Ranacım nerde bu merkez??
Muayenelere Etliğe giderim de, doğum için başka hastane bulmam lazım.
İnşallah dediğin gibi doğum ücretlerinde de düşüş olurda bende gidebilirim oraya.
Ortalama ne kadardır ki??
Tünaydııınn...
Ya benim elim kolum kalkmıyor kızlar.. kendimi sürekli yatağa atasım var
Sıcakları hiiiiiç çekemiyorum zaten. Gece ayaklarımı suya sokup öle yatağa giriyorum ama anında kuruyo... Yanıyoruuuummmm
Günaydın kizlar nAsilsinizzz çok giremedim valla özledim sohbet etmeyi sizlerle neyse Perşembe donüyorum zaten bol bol konuşuruz artık
Pazarteside doktor gunüm çok heyecanlıyım sanki ilk bebeğim gibi inşallah görürüz annem benden daha çok Merak ediyo))
slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu
ben de inş. mart annesi olacağım.... bunu söylemek bile şu anda çok tuhaf geldi :) ilk bebeğim. internetten yapılan hesaplamaya göre bugün 5+3 üm. henüz doktora hiç gitmedim. yarına randevum var bakalım ne olacak? biraz da tedirginim hiç gitmedim şimdiye kadar kadın doğuma ve karından baksın isterdim ama sanırım zor...
Kizlar nasilsiniz biz denizimizden geldik bir yemek yedim sormayinn :))
Kizlar bulantisi olan var mı benim yok ve karnı
Çok acikiyooo
ewet canım bu ay anlaşma yapmışlar şuanki muayene ücreti 35tl olmuş ....
çankaya cinnah caddesinde .....
inş doğum ücretleride anlaşmaya dahil olmuştur normal doğumla sezeryan arasında ücret farkı oluyor mu peki ????
haziranda hamila kalan herkesi tabrik ediyor allahın sağlıkla zamanında sonlandırmasını diliyrum öncelikle. ben de aranıza katılmak için bekliyorum inşallah allahım verecek.sizlere bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?
Aleykümselam canım hoşgeldin
Güzel duaların için AMİİİİNNN..
Nereni çarptın canım? Korkma ama bişey olmaz inşallah
bende aynı dertten muzdaribim iyi bir dr. iyi bir hastane nerden bulcam burda bilmiyorum d.bakırdayım bende iş nedeniyle burdayım napcam bende bilmiyommm araştırıyorum ama inş. iyi bir yer bulabilirim canım:26:
Selamün Aleyküm,
Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza nasip eylesin inşaAllah.
Onlar bizim hem dünya, ahiret mutluluğumuz olurlar inşaAllah.
Ben daha 25 günlük gebeyim.
Biraz önce çarpma etkisi ile cildim morardı ve bende panikledim. Acaba bebeğe geçermi diye
Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?