- 3 Nisan 2023
- 1.196
- 1.022
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım karnında mı kasıklarında mı? bir de sürekli devam ediyormu? ara ara mı oluyor? yediğin bişey de rahatsız etmiş olabilir hemen kötüye yorma bence. Doktoruna bir danış istersenKızlar selam bugün karnımda bi acı var böyle karın kası acısı gibi sizde oldu mu hiç? Biraz korkmaya başladım açıkçası çünkü önceki gebeliğimde de bu tarz bi acı hissetmiştim sonrası malum
Hayırlısı olsun o zaman artık. Peki beta değeriyle kalp atışını duymanın bir bağlantısı var mı?Canım bazen çok artış olduğu zaman çoğul gebelik ihtimalini söylüyolar ama hiç alakası olmayabiliyor benim de 2 günde bir 3 kat artmıştı bende bi şüphelenmiştim ama tek bebek var![]()
Karnımda canım ayaktayken hissetmiyorum mesela oturunca hissediyorum batıyor gibi doktoruma gidecektim ama bugün full dolu.canım karnında mı kasıklarında mı? bir de sürekli devam ediyormu? ara ara mı oluyor? yediğin bişey de rahatsız etmiş olabilir hemen kötüye yorma bence. Doktoruna bir danış istersen
Oh oh harikahahaha bana çekmeyeceği belli babası gibi uzun olacak eşim 1.90
Gayet güzel konuşmuş canım benimde 6+1 bende de bebek oluşmaya başlamis dedi bebek gorunmedi de yuvarlak bir çember gördüm ben yolkmus o sanırım . kanama alanı bende de var progesteron verdi ama kullanmak istemiyorum ben
ben de merak ettim. benim kanama alanım olmadığı halde doktor küçük bir doz progestan verdi, bir zararı olmaz dedi diye kullanıyorum.canım kanama alanın varsa eğer doktorun da progestan vermiş madem neden kullanmak istemiyorsun özel bir sebebi varmı merak ettim doğrusu. Progestan kanama için çok önemli bir destek çünkü
Betan yüksek olsa bile kalp atışı hemen duyulamayabiliyor, yumurtlama belki daha geç olabilir gebelik haftası erken olabilir, 7-8. Haftalara kadar uzayabiliyor bazen duruma göre :)Hayırlısı olsun o zaman artık. Peki beta değeriyle kalp atışını duymanın bir bağlantısı var mı?
heterozigot yaziyo. 4000, 0.4ml yaziyor uzerinde. bilmiyorum ki hic sormadim neden iki tane oldugunu bu konuda anlayisim cok yokİğneyi neden iki tane verdi homozigot yoksa. Kaç dozluk yapıyorsun
Bende kendime yazlık hamiş tulumları aldım hemen moda girdim yaza göbeğimiz çıkar diyekızlar bugün ben kendime hamile taytı aldım .Hamile reyonunu karıştırmak bile çok iyi geldi![]()
sıkıntın varsa git seni aradan alır bence. gaz sıkışması gibi bişey olabilir mi acabaKarnımda canım ayaktayken hissetmiyorum mesela oturunca hissediyorum batıyor gibi doktoruma gidecektim ama bugün full dolu.
hahaha bende vardı hamile taytı evde hep onu giyiyorum gün içinde şiştiğim için rahat ediyorum çokkızlar bugün ben kendime hamile taytı aldım .Hamile reyonunu karıştırmak bile çok iyi geldi![]()
amaan daha çok şekil değiştirirler zaten yolumuz uzunOh oh harikabenimkisi de azıcık kısaydı son ölçüldüğümüzde.
![]()
bende de önlem amaçlı başladı ben günde 3 defa kullanıyorum hiçbir zararı yokki hormon desteği sadece hepsi buben de merak ettim. benim kanama alanım olmadığı halde doktor küçük bir doz progestan verdi, bir zararı olmaz dedi diye kullanıyorum.
işyerinde giymek için elbise kot vs almam lazım tayt ile işe gidemem :) kamudayımhahaha bende vardı hamile taytı evde hep onu giyiyorum gün içinde şiştiğim için rahat ediyorum çok![]()
havalar da ısındı ya bence elbiseden devam et daha rahat edersin elbise etek :) çok güzel seçenekler varişyerinde giymek için elbise kot vs almam lazım tayt ile işe gidemem :) kamudayım
Benimde iş için kıyafete ihtiyacım var ya biraz bakındım ama çok içime sinen bi şeyler bulamadım, bulursanız paylaşır mısınız buradan da :)işyerinde giymek için elbise kot vs almam lazım tayt ile işe gidemem :) kamudayım
tredyol favorilerimi bi görsen :)havalar da ısındı ya bence elbiseden devam et daha rahat edersin elbise etek :) çok güzel seçenekler var
kot pantolonların beli içinde aparatlar satılıyor aslında bol gömleklerle onlar da kullanılabilir yanitredyol favorilerimi bi görsen :)