• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar selam bugün karnımda bi acı var böyle karın kası acısı gibi sizde oldu mu hiç? Biraz korkmaya başladım açıkçası çünkü önceki gebeliğimde de bu tarz bi acı hissetmiştim sonrası malum
canım karnında mı kasıklarında mı? bir de sürekli devam ediyormu? ara ara mı oluyor? yediğin bişey de rahatsız etmiş olabilir hemen kötüye yorma bence. Doktoruna bir danış istersen

Canım bazen çok artış olduğu zaman çoğul gebelik ihtimalini söylüyolar ama hiç alakası olmayabiliyor benim de 2 günde bir 3 kat artmıştı bende bi şüphelenmiştim ama tek bebek var💁🏼‍♀️
Hayırlısı olsun o zaman artık. Peki beta değeriyle kalp atışını duymanın bir bağlantısı var mı?

canım karnında mı kasıklarında mı? bir de sürekli devam ediyormu? ara ara mı oluyor? yediğin bişey de rahatsız etmiş olabilir hemen kötüye yorma bence. Doktoruna bir danış istersen
Karnımda canım ayaktayken hissetmiyorum mesela oturunca hissediyorum batıyor gibi doktoruma gidecektim ama bugün full dolu.

Gayet güzel konuşmuş canım benimde 6+1 bende de bebek oluşmaya başlamis dedi bebek gorunmedi de yuvarlak bir çember gördüm ben yolkmus o sanırım . kanama alanı bende de var progesteron verdi ama kullanmak istemiyorum ben

canım kanama alanın varsa eğer doktorun da progestan vermiş madem neden kullanmak istemiyorsun özel bir sebebi varmı merak ettim doğrusu. Progestan kanama için çok önemli bir destek çünkü
ben de merak ettim. benim kanama alanım olmadığı halde doktor küçük bir doz progestan verdi, bir zararı olmaz dedi diye kullanıyorum.

Hayırlısı olsun o zaman artık. Peki beta değeriyle kalp atışını duymanın bir bağlantısı var mı?
Betan yüksek olsa bile kalp atışı hemen duyulamayabiliyor, yumurtlama belki daha geç olabilir gebelik haftası erken olabilir, 7-8. Haftalara kadar uzayabiliyor bazen duruma göre :)

Back
X