2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarrr biz bugün çok kötüyüz sabah ezanından beri ayaktayız wc den çıkamıyoruzzz:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

günaydın canım...kraker falan yemeye çalışan...ben de ilk defa dün akşam şiddetli bulandım ve iğrenç bişeymiş...dün yediğim hiçbirşeyin tadını almadım ve uyumak işkenceydi...

bulantı yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin...

günaydın güzel anne adayları

selam kızlar bugün bişey duydum..bi bayan hamilelik esnasında çok ultrasyona girmiş ve ışınları bebeğin gözüne geldiği için bebeğin gözü şu an 6.0 derece miyop olmuş:KK43:(((

benim doktorum her ay çağırıyo.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük 15gün sonra yani dün kalp atışını duyduk..çok heyecanladım ve çok mutlu oldum tabi..ama doktor 15gün sonra tekrar çağırdı..sizce ne yapmalıyım? düşünmekten yoruldum bana bi çaree :KK43: :KK43:

burcucum ultrason zarar vermiyordur belki ama benim merak ettiğim niye çağırdığı.Ben geçen hafta gittim,sonra bana 10 haziran'da gel dedi.1 aydan fazla var gitmeme.Çok merak edersen uğra dedi.Benim de doğumum 17 aralık inş.

bnm ilaç kullanma alışkanlığım pek yok unutuorum bile ama özellikle akşamları almaya çalışıorum..

olur canım bence bende bazen akşam bazende sabah bazen öylen alıyorum. benimde alışkanlığım yok malesef ama bebiş söz konusu olunca hergün içmeye çalışıyorum tatlım .

günaydın canım...kraker falan yemeye çalışan...ben de ilk defa dün akşam şiddetli bulandım ve iğrenç bişeymiş...dün yediğim hiçbirşeyin tadını almadım ve uyumak işkenceydi...

bulantı yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin...

valla canım pek faydası olmuyo malesef

selam kızlar bugün bişey duydum..bi bayan hamilelik esnasında çok ultrasyona girmiş ve ışınları bebeğin gözüne geldiği için bebeğin gözü şu an 6.0 derece miyop olmuş:KK43:(((

benim doktorum her ay çağırıyo.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük 15gün sonra yani dün kalp atışını duyduk..çok heyecanladım ve çok mutlu oldum tabi..ama doktor 15gün sonra tekrar çağırdı..sizce ne yapmalıyım? düşünmekten yoruldum bana bi çaree :KK43: :KK43:

ben şu sıralar her hafta giriyorum...geçen iki gün üst üste bakıldı....böyle hurafelere inanmayın

saol tatlım şimdi attım

ŞİFA OLSUN :)

mutlu ve aydın bir gün diliyorum herkese .....

canım ultrason zaten x ışını yaymaz...yani röntgen, tomografi vsvs gibi radyasyon ya da x ışını ile görüntülemez....ses dalgaları ile görüntüleme yapar aslı "ultrasound" dur...sound=ses demektir ve ultrason da ses ötesi demektir...yani bebişlerimize hiçbir zararı yoktur ki zararı olsa hiçbir doktor böyle gönül rahatlığıyla kullanmaz....

Günaydın tatlım evet bende araştırdım şimdi rahatladım...

bugün rahat rahat izleyebilriim bebeişimi,inşallah herşey yolundadır:KK16:

bulantıya karşı ilaç dışında pek bişey yok galiba, artırmamak için alınacak önlemler var sanırım...sabah uyanır uyanmaz su içmemek gibi galiba.....

su zaten içemiyorum tatlım içtiğim an daha kötü oluyorum. hapta kullanıyorum ama malesef hapın bi faydası yok

olur canım bence bende bazen akşam bazende sabah bazen öylen alıyorum. benimde alışkanlığım yok malesef ama bebiş söz konusu olunca hergün içmeye çalışıyorum tatlım .

bulantın çokmuş cnm geçmiş olsun..beyaz leblebi dene biraz faydasını görürsün..ben hemile olduğumu bilemeden önce cnm istediği için bol bol tüketiodum.şimdide sigara içmeyim beni oyalasın diye yiorum,bilmiorum bundanmıdır henüz öle aman aman bulantım yok,inş olmazda...

bulantın çokmuş cnm geçmiş olsun..beyaz leblebi dene biraz faydasını görürsün..ben hemile olduğumu bilemeden önce cnm istediği için bol bol tüketiodum.şimdide sigara içmeyim beni oyalasın diye yiorum,bilmiorum bundanmıdır henüz öle aman aman bulantım yok,inş olmazda...

saol canım bi ara markete gider alırım onu denim bide . inş olmaz tatlım çok zorr çooookkkk

kızlarr bugün canım annemin doğum günü ne alsam onaaaavalla ilk defa unuttum oda bu bulantılar yüzenden

kızlarr bugün canım annemin doğum günü ne alsam onaaaavalla ilk defa unuttum oda bu bulantılar yüzenden

ben kayın valideme şarjlı el süpürgesi alıcam 50 lira annemede çaydanlık..anneler günü için sende doğumgünü için ihtiyacı varsa düşünebilirsin.

yada 3 lü nar falan alabilirsin aksesuarı seviyorsa

ben kayın valideme şarjlı el süpürgesi alıcam 50 lira annemede çaydanlık..anneler günü için sende doğumgünü için ihtiyacı varsa düşünebilirsin.

yada 3 lü nar falan alabilirsin aksesuarı seviyorsa

yaa aslında ayakkabıya ihtiyacı var ama ayağına göre ayakkabı bulamıyoruz

al bendende o kadar anneminde ayakkabıya ihtiyacı var ama 35 olduğu için oda bulamıyor,o yüzden onun riskine girmek istemiyorumm..şal falanda alabilirsin belki

şalı felan var yengem örmüştü diğer şallarıda kullanmıyo. off keşke ayakları biraz büyük olsaydı yaaa.

kılzar dr a gidince neler sordunuz,bende bugün gidicem ya ne sorayım kağıda yazdımda atladığım varmı diye sizede bir sorayım dedim..bizim dr sağolsun hiçbişi söylemiyorda bende soru kağıdı hazurladım:KK24:

kılzar dr a gidince neler sordunuz,bende bugün gidicem ya ne sorayım kağıda yazdımda atladığım varmı diye sizede bir sorayım dedim..bizim dr sağolsun hiçbişi söylemiyorda bende soru kağıdı hazurladım:KK24:

canım sen şu kağıda yazdıklarını bir söyle bakalım eksiği varsa tamamlayalım:KK34:

X