hoşbulduk canım .evet maşallah nazar değmez işallah.amin canım.allahım seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ilk hamileliğimde 8 haftalıktı ama kalp atışı yoktu gelişmemişti.zorunlu kürtaj oldu.diğerleri kendi kendine düştü.
aslında 25 martta düşük başlangıcıydı ama hamile kaldım.herşey mucize gibi beklenmedik bir anda oldu.ama hafif lekelenmelerim var ilaç kullanıyorum.işallah herşey iyi olur.
ay cnm bendede lekelenmeler olmuştu ama geçti ama hala kullanıyorum ilacı progestron sabah öğle akşama birde haftalık iğne:94:....
şu haftalar biran önce geçse.....keşke....
ay cnm bendede lekelenmeler olmuştu ama geçti ama hala kullanıyorum ilacı progestron sabah öğle akşama birde haftalık iğne:94:....
şu haftalar biran önce geçse.....keşke....
selam kızlar
bende progestan kullanıyorum hergünde bir iğne yapıyorum kendime yaklaşık bir aydır da yapıyorum.Sanırım kan pıhtılaşmasını önlemek için Ayın 15.inde kontrolumuz var bakalım kalp atışlarını duyduk 7.haftadayım.Kasıklarımda bazen kasılmalar oluyor sizede oluyormu
selam kızlar
bende progestan kullanıyorum hergünde bir iğne yapıyorum kendime yaklaşık bir aydır da yapıyorum.Sanırım kan pıhtılaşmasını önlemek için Ayın 15.inde kontrolumuz var bakalım kalp atışlarını duyduk 7.haftadayım.Kasıklarımda bazen kasılmalar oluyor sizede oluyormu
selam kızlar
Arkadaşlar ben 8. haftaya girdimama hala kap atışlarını görmek için dr gitmedim bendede ne sabır varmış eee insan 8 yıl bekleyince halilen alışıyo 6. hafta dr bakalım dedi ama alttan muayene kapıcam deyince bir irkildim dedim daha sonra gelelim göbekten bakın sizce iyi yapmışım kötümü ??:44::44::44:
Arkadaşlar ben 8. haftaya girdimama hala kap atışlarını görmek için dr gitmedim bendede ne sabır varmış eee insan 8 yıl bekleyince halilen alışıyo 6. hafta dr bakalım dedi ama alttan muayene kapıcam deyince bir irkildim dedim daha sonra gelelim göbekten bakın sizce iyi yapmışım kötümü ??:44::44::44:
bayağı bayağı adama benzemiş kız bu maşallah süphanallah ne güzel büyütmüşsüntünaydın herkese. Çoktandır yazamıyorum, zaten yazdıklarınızı da okumaya yetişemiyorum :) İşe gidip geliyorum, tembellik yapıyorum, çok şükür pek sıkıntım yok, hala mide rahatsızlığı, iştahsızlık devam ediyor ara ara ama bulantı kusma yok neyseki. Bu saatten sonra da olmaz herhalde.
Yeni gelenler hoşgeldiniz, kese ve sonrasında kalp atışı duyanlar gözünüz aydın.
Biz iyiyiz, dün başka bir doktora gittik tanıdık vasıtasıyla. Detaylı ultrasoncu aslında, 2li test vs. için ona gideceğim sonradan. Onun baktığı ultrasona göre 8+6 olmamız gerekiyorken 9+3 çıktık dün. Herşey yolundaymış. Kendi doktorum da kan sulandırıcı iğnemi günde 2 doza yükseltti, artık sabah akşam vuruyorum iğnemi. Bizimki bayağı adama benzemiş artıkkafası ayakları hep seçilebiliyor, çok şeker. Öpüyoruz teyzeleri Eki Görüntüle 407762
uuuyyyy cocaman olmuş bu kız,ne çabuk büyüttünüz siz böyle,maşallahEki Görüntüle 407860
maşallah benim aşkımaa :))
maşallah deyin teyzeleriii ....
bi doğsalar çarçabukk dimii...
RABBİME şükürler olsun..
isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahh
koca kızın var maşallah genç hatunsunkızlar ya kocişimle yan yana bir foto bulamadım neyse bende ayrı ayrı koydum kapalı bir bayan var o benim eltim yanındaki sarı saçlı olan ben
benimde geç döllenme canım 776 da görmüştük keseyi doktor bu bile büyük bir şey normalde en az 1000 olması lazım keseyi görebilmemiz için demişti
keseyi görmen için 1500lerde olması gerekiyormuş..benmiki 2500den fzla olmasına rağmen nokta gibi birşey gördük....içini ferah tut bu haftalar biraz sancılı geçiyor.amam inşallah selamete ericez......Benimkide geç döllenme bu arada..
kötü yapmamışsın tabi ki sabretmişsin neticede vajinal ultrason sakıncalı olabiliyor yanii,geç olsun temiz olsun Allah kazadan beladan nazarlardan korusun hepimiziArkadaşlar ben 8. haftaya girdimama hala kap atışlarını görmek için dr gitmedim bendede ne sabır varmış eee insan 8 yıl bekleyince halilen alışıyo 6. hafta dr bakalım dedi ama alttan muayene kapıcam deyince bir irkildim dedim daha sonra gelelim göbekten bakın sizce iyi yapmışım kötümü ??:44::44::44:
herkese merhaba,
bu başlığa ılk yazanlardan bırıyım bende bebşimi daha 3 haftalıkken farketmiştim...
nazar değer diye kimseciklere bişey söyleyemiyordum ilk gebeliğim gibi kalbi atmadığı için alsınlar istemedim...
geçen hafta cuma bebişimin kalp atışlarını gördüm...
bugun de kontrol için gittiğimde 8 haftalık bebişimin 3 gun once kalbının durduğunu öğrendim yine
kürtaj oldum kabus gibi bebişimin kolları bacakları bile belli olmuş çok büyük bir acı gerçekten ...
ben artık ayrılıyorum burdan size Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
herkese merhaba,
bu başlığa ılk yazanlardan bırıyım bende bebşimi daha 3 haftalıkken farketmiştim...
nazar değer diye kimseciklere bişey söyleyemiyordum ilk gebeliğim gibi kalbi atmadığı için alsınlar istemedim...
geçen hafta cuma bebişimin kalp atışlarını gördüm...
bugun de kontrol için gittiğimde 8 haftalık bebişimin 3 gun once kalbının durduğunu öğrendim yine
kürtaj oldum kabus gibi bebişimin kolları bacakları bile belli olmuş çok büyük bir acı gerçekten ...
ben artık ayrılıyorum burdan size Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
kızlar 2 gündür hamilelik şikayetlerim gitti ya,bak şimdi psikolojik mi etkilendim acaba??
göğüslerim acımıyor artık,karnımda ağrımıyor,kasılmıyor Alla alla ...cumaya kadar böyle devam etmesin yaaa...pöfff
huricim o bendede oluyor bi geliyo bi gidiyo bende anlamadım.yalnız iki gündür karnımı gören olsa 6 aylık sanarya ben oğlumda 5 ayda karnım çıkmaya başlamıştı bu daha 2 aylık davul gibi şişiyyooo çok canım sıkılıyoooo ama