2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay cnm bendede lekelenmeler olmuştu ama geçti ama hala kullanıyorum ilacı progestron sabah öğle akşama birde haftalık iğne:94:....
şu haftalar biran önce geçse.....keşke....

ay cnm bendede lekelenmeler olmuştu ama geçti ama hala kullanıyorum ilacı progestron sabah öğle akşama birde haftalık iğne:94:....

selam kızlar

bende progestan kullanıyorum hergünde bir iğne yapıyorum kendime yaklaşık bir aydır da yapıyorum.Sanırım kan pıhtılaşmasını önlemek için Ayın 15.inde kontrolumuz var bakalım kalp atışlarını duyduk 7.haftadayım.Kasıklarımda bazen kasılmalar oluyor sizede oluyormu

Arkadaşlar ben 8. haftaya girdim ama hala kap atışlarını görmek için dr gitmedim bendede ne sabır varmış eee insan 8 yıl bekleyince halilen alışıyo 6. hafta dr bakalım dedi ama alttan muayene kapıcam deyince bir irkildim dedim daha sonra gelelim göbekten bakın sizce iyi yapmışım kötümü ??:44::44::44:

geçmiş olsun canım .bende kullanıyorum progestanı dk-oktorum bana fitil olarak kullan dedi yatarken.ben her gün doğuma kadar kan sulandırıcı iğne olucam.

işallah canım allahın izniyle geçecek.

canım o ara ara kasılmalar bendede var normal oldugunu söylüyolar bebek gelişmeye başlayınca olurmuş içini ferah tut

merhaba adaşız galiba .bende progestanı kullanıyorum .iğnede her gün vurunucam.test yaptırdınmı yoksa doktorun önlem olarak mı kullanmanı istedi.kasılmalar olur canım bendede oluyor kasıklarımda ağrı bazen

cnm benimki daha ufak kalp atışı duymadık ama kasıklarıma arada bir hissedilebilir bir kasılma oluyor...yerleşiyor minişler.........

Son düzenleme:

cnm aslında 6.hafta gitsen iyi olurmuş aman boşver....benim görümcemde hamileydi doğuma kadar toplsan 3 kere felan ultrasona girdi..sonra doğrudu geldi...maşallah nur topu gibi...relax olmak en iyisi.....onun 3.çocuğuydu neler olabileceğini biliyordu..

ama seniki ilk bebek neler var neler yok bir baktırsan iyi olur????

gözün aydın canım.doktorlar kasıktanda bakıyor vajinalde bakıyor.vajinal bakmasının bir sakıncası yoktur diye biliyorum.sen maşallah sabırlıymışsın .neden 8 yıl bekledin.herhangi bir problemmi vardı.

bayağı bayağı adama benzemiş kız bu maşallah süphanallah ne güzel büyütmüşsün

Eki Görüntüle 407860

maşallah benim aşkımaa :))
maşallah deyin teyzeleriii ....
bi doğsalar çarçabukk dimii...
RABBİME şükürler olsun..
isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahh
uuuyyyy cocaman olmuş bu kız,ne çabuk büyüttünüz siz böyle,maşallah

kızlar ya kocişimle yan yana bir foto bulamadım neyse bende ayrı ayrı koydum kapalı bir bayan var o benim eltim yanındaki sarı saçlı olan ben
koca kızın var maşallah genç hatunsun

benimde geç döllenme canım 776 da görmüştük keseyi doktor bu bile büyük bir şey normalde en az 1000 olması lazım keseyi görebilmemiz için demişti

kötü yapmamışsın tabi ki sabretmişsin neticede vajinal ultrason sakıncalı olabiliyor yanii,geç olsun temiz olsun Allah kazadan beladan nazarlardan korusun hepimizi

Bugün anama gitti misafir kalabalık her zaman ki gibi anlayışsız anacuğum benim tepelere uzandırıyor,ağır kaldırtıyor henüz alışamadı gebiişliğime uyarınca da abartma diyo..ilk gebelikten alışığım anam ben hehehehehehehe

herkese merhaba,
bu başlığa ılk yazanlardan bırıyım bende bebşimi daha 3 haftalıkken farketmiştim...
nazar değer diye kimseciklere bişey söyleyemiyordum ilk gebeliğim gibi kalbi atmadığı için alsınlar istemedim...
geçen hafta cuma bebişimin kalp atışlarını gördüm...
bugun de kontrol için gittiğimde 8 haftalık bebişimin 3 gun once kalbının durduğunu öğrendim yine
kürtaj oldum kabus gibi bebişimin kolları bacakları bile belli olmuş çok büyük bir acı gerçekten ...
ben artık ayrılıyorum burdan size Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...

canım gerçekten şuan bişey diyemiyorum ama üzüntünü anlıyorum benimde 2 düşüğüm var.
aynı acıları yaşadım.
benden tavsiye kan pıhtılaşma testlerini bir an önce yaptır.
bir sorun varsa da önlem alınır..
RABBİm kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah ama bir an önce git yaptır sonuçlar 1 aya ancak çıkıyormuş.

geçmiş olsun demekten başka ne gelir ki dilimizden :2:Allah bizim evlatlarımızı korusun wool'e de hayırlı evlatlar versin Allahım inşallah..

kızlar 2 gündür hamilelik şikayetlerim gitti ya,bak şimdi psikolojik mi etkilendim acaba??
göğüslerim acımıyor artık,karnımda ağrımıyor,kasılmıyor Alla alla ...cumaya kadar böyle devam etmesin yaaa...pöfff

allah sabırlar versin allahım kimseye göstremesin çok zor bir durum ama herşey allahtan demekten başkada bişey diyemiyorum.inşallah allahım sağlıklı bebek nasip eder tez zamanda....
bendede hep böle bir korku var dr gittiğimde kalp atışlarını duyamıcakmışım gibi alahım korusun esirgesin.kızlar kalp atşı durduğunda yada bi terslik olduğunda belirti vermezmi?

huricim o bendede oluyor bi geliyo bi gidiyo bende anlamadım.yalnız iki gündür karnımı gören olsa 6 aylık sanar ya ben oğlumda 5 ayda karnım çıkmaya başlamıştı bu daha 2 aylık davul gibi şişiyyooo çok canım sıkılıyoooo ama

çıksın kıızz nolcak geçici bir durum,bırak kocaman olsun gerçi son aylarda sıkıntı olur ama hayırlısı artık gülü seven dikenine katlanıyor işte

eşim gececi yine..
giderken hurçları çıkarttırdım bazanın altından,bütün kazaklarımı büyüükk zevkle istifledim içine yazlıklarımı çıkardım ohhh bbbeee bıkkınlık geliyor koca koca kazaklardan kışlıklardan şapkalar atkılar ööfff beeee
miss gibin tişörtleriimmm,kaprileriiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…