2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canlarım bugünlük bu kadar.. fazla sıkmayayım... bu akşam manavgata gideceğiz foto çekersem eklerim....
bebeğimin ultrason fotolarınıda en kısa zaman da eklerimmmmmmm....................

kızlar ya kocişimle yan yana bir foto bulamadım neyse bende ayrı ayrı koydum kapalı bir bayan var o benim eltim yanındaki sarı saçlı olan ben

maşallah tatlım fıstık gibisin valla kimse demez anne diye
kızında aynı babsı maşallah uzun ömür versin rabbim çok tatlı nasılda gülüyor
dilek soruna gelince o gece bu gece canım dilaklerini yazıp gül ağacına bağlayıver

neeeee bu gece miiiiiiiii çok ani oldu.......... neyse gül ağacına bağlarım.........
akan suyada atarım manavgata giderken..................
allah tüm dileklerimizi kabul etsin tabi ki iyi dileklerimiziiiiiiiii................
canım kızıma gelince evet babası halası ve dedesi karısımı...
bu bebeğim bana çeksin diom gözleri babama çünkü bababmın gözleri yeşil............
ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesiiiiiiiii. geri sorun değil................varsın oda ablasına çeksinnnnnn :

elleri ayakları düzgün eksiksiz aklı başında olsunlarda kime benzerlerse farketmez haklısın tatlım ama bukezde allahım senin gönlüne göre verir inş.
allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Son düzenleme:
Hangi Bitki Çayının Ne Faydası Var ?

Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.

Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.

Gebelikte Papatya Çayı :Sindiriminiz kolaylaştırarak, sizi ruhsal açıdan rahatlatır. Sakinleştirici etkisi bulunur. Uykusuzluk probleminiz varsa, papatya çayı iyi gelecektir.

Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.

Gebelikte Zencefil Çayı :Bulantılarınızı önler, şişkinlik hissinizi azaltır, hazımsızlığı düzeltir.

Gebelikte Kuşburnu Çayı :C Vitamini açısından oldukça zengin bir bitkidir. Hastalıklarınızda vücudunuzdaki genel direnci sağlar. Ayrıca ödem söktürücü özelliği bulunmaktadır.

Gebelikte Yeşilçay :Yeşilçaydaki kafein, siyah çaya oranla daha az olduğundan tercih sebebiniz olmalıdır. Kan dolaşımınızı düzenleyici, soğuk algınlığına karşı koruyucudur.

Gebelikte Adaçayı :Bu dönemde rahim kaslarınızı uyarıcı ektisi bulunduğundan, gebeliğinizin son dönemlerinde adaçayı tüketmemelisiniz.

Keten Tohumu :Omega 3 açısından zengin olmasına rağmen kanama riskinizi artırır. Bu nedenle gebeliğiniz boyunca tüketmemeye özen gösterin.

Gebelikte Ahududu : C vitamini ve organik asitleri içeren bir çok hastalığa iyi gelir, ancak doğum kasılmalarınızı başlatıcı etkisi bulunduğundan gebeliğinizin son dönemlerinde tüketmenizi önermiyoruz.

Gebelikte Sinameki Çayı :Kuvvetli müshil görevi görür, bağırsaklarınızdaki vitamin, mineral emiliminizi azalttığından gebeliğiniz süresince tüketmeyiniz.

Fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kanturan, melisa yaprağı, aloe vera, karahindiba gibi bitki çaylarını da, hamilelik döneminizde içmeniz erken doğum, kana ve düşük riskinizi artırır. Bu nedenle tüketmenizi önermiyoruz.

çok ciciler ben çok beğendim sizlerlede paylaşmak istedim fiyatlarda ii indirimde.......kız erkek karısık koydum ben resimleri

Eklentiler

• $pr_01_10988_max.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $pr_01_11961_max.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 25
  • $pr_01_15306_max.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $pr_01_15307_max.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $pr_01_17755_max.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $pr_01_17768_max.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $pr_01_17980_max.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 31
bunlarda bizim içinnnnnnnn
50 ve 80 civarında fiyatlar ama güzeller

Eklentiler

• $pr_01_11028_max.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $pr_01_15694_max.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 30
kızlar geldimm valla saat 11 den 4 e kadar hastanedeydim keseyi malesef göremedik kan testi yaptık sonuç 260 doktor bi gebelik var ama değerlerin artması gerekiyo dedi pazartesi testi tekrarlıcaz geç döllenme olabilir pazartesi kan testinde 500 550 lerde bişi çıkması lazım dedi yani yine kimyasal olabilir dedim hastalıkla atıcam galiba bu ayda olmadı dedim hiç hastalanıcağa benzemiyosun dedi kızmet bakalım kızlarr dualarınıza ihtiyacım var inşallah değer yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçiririm...

canım bu 260 oranından önceki beta hcg oranın kaçtı??yani 48 saatte 2 katı artıyor ona göre hesap yapabilirsin....

keseyi görmen için 1500lerde olması gerekiyormuş..benmiki 2500den fzla olmasına rağmen nokta gibi birşey gördük....içini ferah tut bu haftalar biraz sancılı geçiyor.amam inşallah selamete ericez......Benimkide geç döllenme bu arada..

merhaba arkadaşlar

benimde şuan 4.hamileleğim .3gebeliğim hüsranla sonuçlandı.kanda pıhtılaşma çıktı.doktora gittim keseyi gördük yolk sacı oluşmuş kalp atışları başlamış ama duyamayız dedi.2 hafat sonraya randevu verdi.aspirin ve iğne kullanıyorum.doğumum 30 aralık gözüküyor .25 mart sat günüm .işallah allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

hoşgeldin cnm....maşallah seninki hızlı çıkmış herşeyi öğrenmişsin...benim sat. 22 mart olmasına rağmen daha kalp atışı felan görülmedi yolk sacıda öyle belli belirsiz görülebildi.... maşallah maşallah rabbim bunu hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin..

Son düzenleme:

hoşbulduk canım .evet maşallah nazar değmez işallah.amin canım.allahım seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ilk hamileliğimde 8 haftalıktı ama kalp atışı yoktu gelişmemişti.zorunlu kürtaj oldu.diğerleri kendi kendine düştü.

aslında 25 martta düşük başlangıcıydı ama hamile kaldım.herşey mucize gibi beklenmedik bir anda oldu.ama hafif lekelenmelerim var ilaç kullanıyorum.işallah herşey iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…