Amin canım, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek, kendileri gibi güzel bir ömürleri olacak.
kızlar ya kocişimle yan yana bir foto bulamadım neyse bende ayrı ayrı koydum kapalı bir bayan var o benim eltim yanındaki sarı saçlı olan ben
kızlar ya kocişimle yan yana bir foto bulamadım neyse bende ayrı ayrı koydum kapalı bir bayan var o benim eltim yanındaki sarı saçlı olan ben
maşallah tatlım fıstık gibisin valla kimse demez anne diye
kızında aynı babsı maşallah uzun ömür versin rabbim çok tatlı nasılda gülüyor
dilek soruna gelince o gece bu gece canım dilaklerini yazıp gül ağacına bağlayıver
neeeee bu gece miiiiiiiii çok ani oldu.......... neyse gül ağacına bağlarım.........
akan suyada atarım manavgata giderken..................
allah tüm dileklerimizi kabul etsin tabi ki iyi dileklerimiziiiiiiiii................
canım kızıma gelince evet babası halası ve dedesi karısımı...
bu bebeğim bana çeksin diom gözleri babama çünkü bababmın gözleri yeşil............
ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesiiiiiiiii. geri sorun değil................varsın oda ablasına çeksinnnnnn:
evetttt kizlarr listemizz bu maasallahh cok kalabaligizz eksik olan hata olan yerleri soyleyin lutfen bu arada bazi smillerimiz yarim yetismedi maalesef cinsiyetler belli oldukca duzene girecek insallahh
kızlar geldimm valla saat 11 den 4 e kadar hastanedeydim keseyi malesef göremedik kan testi yaptık sonuç 260 doktor bi gebelik var ama değerlerin artması gerekiyo dedi pazartesi testi tekrarlıcaz geç döllenme olabilir pazartesi kan testinde 500 550 lerde bişi çıkması lazım dedi yani yine kimyasal olabilir dedim hastalıkla atıcam galiba bu ayda olmadı dedim hiç hastalanıcağa benzemiyosun dedi kızmet bakalım kızlarr dualarınıza ihtiyacım var inşallah değer yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçiririm...
merhaba arkadaşlar
benimde şuan 4.hamileleğim .3gebeliğim hüsranla sonuçlandı.kanda pıhtılaşma çıktı.doktora gittim keseyi gördük yolk sacı oluşmuş kalp atışları başlamış ama duyamayız dedi.2 hafat sonraya randevu verdi.aspirin ve iğne kullanıyorum.doğumum 30 aralık gözüküyor .25 mart sat günüm .işallah allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
hoşgeldin cnm....maşallah seninki hızlı çıkmış herşeyi öğrenmişsin...benim sat. 22 mart olmasına rağmen daha kalp atışı felan görülmedi yolk sacıda öyle belli belirsiz görülebildi.... maşallah maşallah rabbim bunu hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin..