MAŞALLAH TATLIM HADİ BAKALIM GÖZÜN AYDIN TEYZESİNİN KUZUSU KURULMUŞ VALLA İYİCE OHHH SEFASI OLSUN
KAÇ HAFTALIK ÇIKTI TAM OLARAK BURAYLA UYUMLUMU
kurulsun yavrum rahat rahat yatsın uyusun :)))
uyumlyuz canım 8+4 çıktık hatta... 1 gün önde çıktı.
ama sorun değil...
6+2 gittiğimde 4 gün gerideydi hatta.
tamamlıyolar onlar.. arayı kapatıyolar..
boyuda 2.02 cm.
tünaydın herkese. Çoktandır yazamıyorum, zaten yazdıklarınızı da okumaya yetişemiyorum :) İşe gidip geliyorum, tembellik yapıyorum, çok şükür pek sıkıntım yok, hala mide rahatsızlığı, iştahsızlık devam ediyor ara ara ama bulantı kusma yok neyseki. Bu saatten sonra da olmaz herhalde.
Yeni gelenler hoşgeldiniz, kese ve sonrasında kalp atışı duyanlar gözünüz aydın.
Biz iyiyiz, dün başka bir doktora gittik tanıdık vasıtasıyla. Detaylı ultrasoncu aslında, 2li test vs. için ona gideceğim sonradan. Onun baktığı ultrasona göre 8+6 olmamız gerekiyorken 9+3 çıktık dün. Herşey yolundaymış. Kendi doktorum da kan sulandırıcı iğnemi günde 2 doza yükseltti, artık sabah akşam vuruyorum iğnemi. Bizimki bayağı adama benzemiş artıkkafası ayakları hep seçilebiliyor, çok şeker. Öpüyoruz teyzeleri Eki Görüntüle 407762
maşallah cnm
Eki Görüntüle 407860
maşallah benim aşkımaa :))
maşallah deyin teyzeleriii ....
bi doğsalar çarçabukk dimii...
RABBİME şükürler olsun..
isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahh
kızlar bende benim kızımın fotolarını koyayım diom 3.5 yasında.. ama nasıl koyacammmm
maşalah canım maşallah
keyif çatıyo seninkiohhh
sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimize
kurulsun yavrum rahat rahat yatsın uyusun :)))
uyumlyuz canım 8+4 çıktık hatta... 1 gün önde çıktı.
ama sorun değil...
6+2 gittiğimde 4 gün gerideydi hatta.
tamamlıyolar onlar.. arayı kapatıyolar..
boyuda 2.02 cm.
EVET GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMİZDE BİZDE GERİDEYDİK BAKALIM CUMA GÜN YİNE GİTCEZ DEDİĞİN GİBİ OLUR DİYOR HERKSE SEN GİBİ HAYIRLISI OLSUN
AMA SENİN BEBİŞ ÇOK TATLI YAAAAA MAŞALLAH YATIŞINA KURBAN OLDUĞUM
canım maşallahbebişin baya büyümüş ilk görür görmez çok yakışıklı olacak bu dedim içime oğlun olacağı doğuyo bilmiyorum neden baktım ilk çocuğunmuş inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
İNşallah canım yaa..
tahlil sonuçlarımı gösterdim idrarımda hafif enfeksiyon varmış ama önemli değil dedi.
bol sus iç geçer dedi.
20 gün sonra kontrol bida :)
Sağol canım benim. Aslına bakarsan benim, annemin ve kayınvalidemin de içine erkek doğuyor, bakalım hayırlısı. Bir öncekinde ben kız demiştim kız çıkmıştı ama kısmet olmamıştı, bunda da erkek diyorum bakalım yine bilebilecek miyim :))
bakalım tutacak mı canım ben kendi bebeğim hakkında bişey söyleyemiyorum ama başkalarınınkini genellikle tutturuyorumsağ salim olsunlarda kız erkek farketmez
Aynen öyle, kız erkek hiiiiiç önemli değil. Bu benim beşinci hamileliğim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder kucağıma alırım da gerisi sorun değil.
inşallah canım inşallah biliyorsun bende kızımı doğduktan 3 ay sonra kaybetmiştim inşallah bu sefer rabbim bize büyütmeyide nasip edecek