2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet tatlım çok şekerlermiş gerçekten burdada böyle oluyor çikolata yada lokum ikram ediliyor şu paketleri süsülü bebekli falan olan çikolatalardan birde 40 mevlüdünde ad koymasındada nikah şekeri gibi süslü şeker dağıtılıyor vitrine koyabilecekleri cinsten allah nasip eder o günleri görürsek burda paylaşırız hepimiz yapacaklarımızı birbirimizede fikir vermiş oluruz ahhhhh düşüncesi bile güzel yaaa gerçeği nasıl olur kimbilir

ben normal bebek yağı almayı düşünüyorum yatmadan önce akşamları sür tatlım. teyzem öyle yapıyodu . kakao yağı eğer bulantıların varsa kokusu ağır gelebilir tatlım

arkadaşlar selamlar fasulyeler iyi keyifler yerinde dimi :) bende cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya :) hepimize bol sabırlı neşeli günler diliyorummmm :)

Merhaba kızlar bende 5+5 hamileyim aranıza katılmaya geldim benimde muhtemel doğum tarihim doktora göre 30 aralık nete göre 28 aralık bakalım hayrılısı inş.

ay inş tatlım cinsiyeti bi öğrenim araştırmaya başlıcam mevlüt için gerekli herşeyi artık paylaşırız birbirimize çok güzel olcak yaaaben gelenlere hem bu paylaştığımı yapıcam hemde mevlüdünde o dediğin mevlüt şekerlerinden yaptırmayı düşünüyorum çok heyecanlı yaaa insan düşündükçe zamanın çabuk geçmesini istiyo tatlım

ben normal bebek yağı almayı düşünüyorum yatmadan önce akşamları sür tatlım. teyzem öyle yapıyodu . kakao yağı eğer bulantıların varsa kokusu ağır gelebilir tatlım

evet ben de şu anda nivea nın bebek yağını kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel. mavi kapaklı şeffaf bir şişesi var.

çok güzeller gerçekten. ultrason resimlerini saklamak içinde çok güzel albümler var:))

evet ben de şu anda nivea nın bebek yağını kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel. mavi kapaklı şeffaf bir şişesi var.

bende nivea nın yağını almayı düşünüyorum tatlım zaten . bide kızlar çilek kokuluda varmış bilen varmı ben çileğe ve kokusuna bayılıyorum bulursan onu alırım

çok güzeller gerçekten. ultrason resimlerini saklamak içinde çok güzel albümler var:))

evet tatlım ben bi yerde görmüştüm buz dolabı süsleri var çerçeveli ondan alcam bebişimin ultrason resmini ona koyup buzdolabima yapıştırcam tatlım

kızlar kaç gündür okuyarak sizi takip ediyorum artık yazabilirim

bebisimin kalp atışlarını duyamadım ama görebildim çok şükür bu arada kendileri 1 cm olmuş teyzeleri az çok koca kafası seçilir olmuş
çok mutluyum kızlar

cnm çok sevindim darısı bizim başımıza inş

hayırlısıyla git gel tatlım inş pıt pıtları duyarsınız. bizde cuma gitcez pıt pıt ları duymaya

ayy inşallah mutlaka buraya yaz olurmu ? Çok merak ediyorum

hayırlısıyla git gel güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz

güzel dilekler için hepinize teşekkür ederizzzz...
1 saat dersim kaldı 4 buçukta randevumuz var....akşama güzel haberlerle döneriz umarım....

SÜPERMİŞ NELER YAPIYORLAR VALLA

MAKSİMUM 2 AYIMIZ VAR TATLIM BİRANÖNCE GEÇSİN ŞU GÜNLERRRRR

HAYIRLISI OLSUN CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE

allah tamamına erdirsin canım ne mutlu:)

hoşbuldum kızlar

nisan annesi olucaktım ama kısmet olmadı . kısmet sizin aranıza katılmakmış

selam kızlar
ben de sanırım aralık annesi olarak aranıza katılacam
benim sat 1 mart ancak pco lu olduğum için yumurtlama zamanım farklı ondan dolayı şimdilik 15 martmış gibi hesaplanıyor ben tam 1 hafta oldu öğreneli neden adet olmuyorum diye test yapıp çift çizgiyi görünce hastaneye koştum b hcg baktırayım diye bir ünv hastaneisinin hatta kendi mezun olduğum okulun acil servisinde sonucum 70.000 olunca ertesi gün doktoruma gittim keseyi usg de gördük ancak sonuç bize biraz fazla geldi ertesi gün toksoplazma hepatit sonuçlarıma bakmak için kan vermişken tekrar b hcg baktırayım dedim sonuc 11.000 ama ne karın agrısı ne kanama bişey yok ama 2 gün önce hamile olduğunu düşün sonra kaybetme hissi cok zor geldi inanın ben doktor olmama rağmen o an sadece anne olduğunu hissediyorsun eşim doktor değil, bişey soruyor kendim olunca karar veremiyorum neyse sonucun ertesi günü tekrar başka bir tanıdığım kadın doğumcuya gittim bu ssefer vajinal usgde kese ve yumurtayı gördük ve sonuçların hatalı olduğuna karar verdik. 2 hafta sonra tekrar kalp seslerine bakacaz ancak sen gelmeden bir b hcg baktır dedi ancak tekrar yüreğim kaldırmıyor o stresi ya da yanlış sonuç ihtimalini su an 6+4 üm sanırım aslında en doğru sonuc crl ile konacak o yuzden bebeğimin dogum tarihini bilmiyorum ama içimde olduğunu hissediyorum umarım kalbi de atar da rahat bir nefes alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…