selam kızlar
ben de sanırım aralık annesi olarak aranıza katılacam
benim sat 1 mart ancak pco lu olduğum için yumurtlama zamanım farklı ondan dolayı şimdilik 15 martmış gibi hesaplanıyor ben tam 1 hafta oldu öğreneli neden adet olmuyorum diye test yapıp çift çizgiyi görünce hastaneye koştum b hcg baktırayım diye bir ünv hastaneisinin hatta kendi mezun olduğum okulun acil servisinde sonucum 70.000 olunca ertesi gün doktoruma gittim keseyi usg de gördük ancak sonuç bize biraz fazla geldi ertesi gün toksoplazma hepatit sonuçlarıma bakmak için kan vermişken tekrar b hcg baktırayım dedim sonuc 11.000 ama ne karın agrısı ne kanama bişey yok ama 2 gün önce hamile olduğunu düşün sonra kaybetme hissi cok zor geldi inanın ben doktor olmama rağmen o an sadece anne olduğunu hissediyorsun eşim doktor değil, bişey soruyor kendim olunca karar veremiyorum neyse sonucun ertesi günü tekrar başka bir tanıdığım kadın doğumcuya gittim bu ssefer vajinal usgde kese ve yumurtayı gördük ve sonuçların hatalı olduğuna karar verdik. 2 hafta sonra tekrar kalp seslerine bakacaz ancak sen gelmeden bir b hcg baktır dedi ancak tekrar yüreğim kaldırmıyor o stresi ya da yanlış sonuç ihtimalini su an 6+4 üm sanırım aslında en doğru sonuc crl ile konacak o yuzden bebeğimin dogum tarihini bilmiyorum ama içimde olduğunu hissediyorum umarım kalbi de atar da rahat bir nefes alırım.
selam kızlar
benim sat 1 mart ancak pco lu olduğum için yumurtlama zamanım farklı ondan dolayı şimdilik 15 martmış gibi hesaplanıyor ben tam 1 hafta oldu öğreneli neden adet olmuyorum diye test yapıp çift çizgiyi görünce hastaneye koştum b hcg baktırayım diye bir ünv hastaneisinin hatta kendi mezun olduğum okulun acil servisinde sonucum 70.000 olunca ertesi gün doktoruma gittim keseyi usg de gördük ancak sonuç bize biraz fazla geldi ertesi gün toksoplazma hepatit sonuçlarıma bakmak için kan vermişken tekrar b hcg baktırayım dedim sonuc 11.000 ama ne karın agrısı ne kanama bişey yok ama 2 gün önce hamile olduğunu düşün sonra kaybetme hissi cok zor geldi inanın ben doktor olmama rağmen o an sadece anne olduğunu hissediyorsun eşim doktor değil, bişey soruyor kendim olunca karar veremiyorum neyse sonucun ertesi günü tekrar başka bir tanıdığım kadın doğumcuya gittim bu ssefer vajinal usgde kese ve yumurtayı gördük ve sonuçların hatalı olduğuna karar verdik. 2 hafta sonra tekrar kalp seslerine bakacaz ancak sen gelmeden bir b hcg baktır dedi ancak tekrar yüreğim kaldırmıyor o stresi ya da yanlış sonuç ihtimalini su an 6+4 üm sanırım aslında en doğru sonuc crl ile konacak o yuzden bebeğimin dogum tarihini bilmiyorum ama içimde olduğunu hissediyorum umarım kalbi de atar da rahat bir nefes alırım.
Eki Görüntüle 404686
kızlar forumda gezerken gördüm hoşuma gitti. doğumdan sonra gelenlere lokum felan dağıtılıyo ya lokumları bu poşetlerin içine koyup dağıtma fikri çok güzel olmuş bende böyle yapıcam çok beğendim
bende haftada 3 gün ile başladım,3. ay haftada tam güne döndüm,4.ay işe başladım 1 ay çalışıp aldım kreşten...
şikayetler
merdiven korumalıydı ama 2. haftası merdivenlerden yuvarlandı burnu morardı,2 öğretmen var başlarında sınıf 11 kişilik grup halinde inerken arkasında ki itmiş,bizimki orta sıralardaymış 2-3 merdiven yuvarlanmış korumalığa çarpmış burnunu..
güzdüz uykusu hiç uyumuyordu okulda hafta sonu evde uyuyor ama okulda uyumuyordu bir türlü alıştıramadılar,son ay hergün 2 kez olmak sureti ile altına çiş yapmalar başladı sebebini bulamadım bir türlü artık son haftalarında okula gitmek istemiyorum diye ağlamalar başladı..
pedagoguyla konuştum alışma dönemi sakın almayın okuldan okul fobisi oluşur desede bu nasıl alışma dönemi 4 ay oldu ilk aylarda hiç sorun yoktu dedim,bişey diyemediler bende aldım..okuldan aldığımın ertesi günü altına çiş yapmalar kesildi çok mutluyuz büyünüce gidicem okula diyo...
Aramıza hoş geldin hayırlısı ile al kucağına inşallah
bende ocak olma ihtimalim var ama burayı çok seviyorum,arada ocak annelerine de bakıyorumolsun zeynoo var bizde oda kasım annesi olabilir ama burda takılıyor oda
hayırlısı iel git gel bizede fotoğrafı göster merak ederük
selam kızlar ben çatlaklar için daha önce yazılanlara dayanarak bir kaç çeşit yağ aldım, sizce nasıl uygulayabilirim ve siz denediniz mi ?
kayısı yağı, badem yağı, susam yağı ve kakao yağı.
bunları karıştırmayı ddüşünüyorum.
bir de salyangoz kremini 8. aydan itibaren tavsiye ettiler.
selam kızlar
slm kızlar nasılsınız ?
Dün bebisimi görmeye gittik maşallah baya büyümüş koca kafalı bişey :) sat a göre 1 hafta önden gidiyo sorun yoktur dimi ? Bide benim beklenen doğum tarihim 8 aralık ama doktor 25 kasım diyo ?
gözünüz aydın görmüşsünüz. sata göre önden arkadan gitmesi 1 haftayla hiç sorun deil zamanla yakalıyor satı. muhtemel doğum tarıhıde bebeğin gelişimine göre değişebiliyor. bebiş 1 hafta önden gdiyor diye muhtemel tarihte 1 hafta geriye kaymış. endişelenmeyin.
Aramıza hoşgeldşn ve yenii gelenlerde HOŞGELMİŞLERKızlar merhaba... İnşallah ben de aralık annesi olucam. 6. haftamın içindeyim. İnşallah haftaya pıtpıtlarımızı duyucaz. Şimdilik sadece kesemizi gördük. doktor 7. hafta gel dedi. Heyecanlıyım tabi. Sizlerle burda bol paylaşım diliyorum. Bebişin doğumu 15-20 aralık gibi olacak sanırım. adet tarihimle uyumlu değil gebeliğim geç yumurtlama olduğu için. 9 aylık yolculuk hepimize hayırlı olsun.
inşaallah gönlüne göre oluvercek hersey ii düşünelim ii olsun:26:selam kızlar
slm kızlar nasılsınız ?
Dün bebisimi görmeye gittik maşallah baya büyümüş koca kafalı bişey :) sat a göre 1 hafta önden gidiyo sorun yoktur dimi ? Bide benim beklenen doğum tarihim 8 aralık ama doktor 25 kasım diyo ?
kızlar benm mide bulantılarım2gündür iice şiddetlendi bikaçgün öncesine kadar hafiflemişti sevnmiştim yemek yiyorum cıkardıgım için acıkıyorum yiyorum gene cıkıyo böle kısır döngüdeyiz ama ben Açımmm
kızlar benm mide bulantılarım2gündür iice şiddetlendi bikaçgün öncesine kadar hafiflemişti sevnmiştim yemek yiyorum cıkardıgım için acıkıyorum yiyorum gene cıkıyo böle kısır döngüdeyiz ama ben Açımmm
ölede denedim olmuyo 1kase çorba içtim yarım saat sona geri cıkıverdi ne yesem böle su içiyorum su bile oldugu gibi atıyorum amin inşaallah arada hafifliyo ama ben farkettim hafta gecişlerinde şiddetleniyor 2-3gün sürüyo sona3gün hafifliyo ben hafta atlamaya baglıyorumaz yemek yemeye çalış canım ara vere vere bide sevdiğin şeylerden ye mideni bulandıran şeylerden uzak dur belki o zaman durur mide bulantın inşallah bi an önce geçer mide bulantınız
sata göre9hafta ama benm gec döllenme oldugu için 8haftalık suan canımne kadarlık olmuştun tatlım? seni çok iyi anlıyorum bendede geçmek bilmeyen bulantılar var ama ben çıkaramıyorum sürekli öğürüyorum dr um ilk bulantı zamanlarımda çıkarsanda ınatla ye çıkar yine ye yine çıkar yine ye demişti sende pes etme tatlım yemeye devam et. ben hafif şeyler yedımmı ıyı oluyorum haşlanmış patates, yoğurt ekmek, bebek maması (cicibebe+süt) midemi rahatlatıyor denemende fayda var canım dikkat et ikinizede
ölede denedim olmuyo 1kase çorba içtim yarım saat sona geri cıkıverdi ne yesem böle su içiyorum su bile oldugu gibi atıyorum amin inşaallah arada hafifliyo ama ben farkettim hafta gecişlerinde şiddetleniyor 2-3gün sürüyo sona3gün hafifliyo ben hafta atlamaya baglıyorum
sata göre9hafta ama benm gec döllenme oldugu için 8haftalık suan canımbebek maması denedim oda olmadı dün gece eşim yaptı saolsun gene cıkıverdi dedim ya hafta gecişlernden kaynaklı heral ben ona baglıyorum ye cıkar ye çıkar halmi kalıyo tansiyon sorunm var sürekli düşüyo ilaç kullanmak istemiyorum ....inşaallah kullanmıyacagımda
canım saol yorumun için ben tam aralığa yoğunlaşmistim neyse hayırlısıyla gelsin bebeğim de ne zaman gelirse gelsinmaşallah canım büyümüş bebişin sata göre 1 2 hafta önden yada geriden gitmesi normal canm zaten sen adetliyken hamile kalmıyosun ki yumurtlama döneminde hamile kalıyosun senin beklenen doğum tarihin doktorun dediği canım bebişin gelişimine göre kaç haftalık olduğunu hesaplıyorlar burada herkesin beklenen doğum tarihi değişecek sadece senin değil canım
ay canlarım ya selamlar. Allah yardımcınız olsun sürekli kusan arkadaşlarım. ELHAMDÜLİLLAH bende öyle bişi yok. amma ve lakin fırtına öncesi sessizlik mi nedir anlamıyorum.