2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

HOŞGELDİN CANIM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
İYİ ŞEYLER DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSUN

canım hıc korkma herşey tahmininden daha da hızlı ve olumlu gelişecek allahın izniyle.

ben bebek kurabiyesi yapıyorum onlardan yapmaı düşünüyorum

kötü şeyler yaşamışsınız başlayacaız bakalım onun isteğine ve şartlara göre şekillenecek devam etmesi

badem yağı ekleme istersen kıllanma yapıyor azıcık birşey olmaz ama yinede nacizane fikrim

hoşgeldin inşallah iyi haberlerle bekliyoruz

kızlar bu yağları şimdiden kullanmaya başladınızmı ben hiç kullanmıyorum ablamda bana kakao kremi göndermiş ama daha sürmedim hiç
ortada göbek falan yok çünkü

slm kızlar nasılsınız ?
Dün bebisimi görmeye gittik maşallah baya büyümüş koca kafalı bişey :) sat a göre 1 hafta önden gidiyo sorun yoktur dimi ? Bide benim beklenen doğum tarihim 8 aralık ama doktor 25 kasım diyo ?

gözünüz aydın görmüşsünüz. sata göre önden arkadan gitmesi 1 haftayla hiç sorun deil zamanla yakalıyor satı. muhtemel doğum tarıhıde bebeğin gelişimine göre değişebiliyor. bebiş 1 hafta önden gdiyor diye muhtemel tarihte 1 hafta geriye kaymış. endişelenmeyin.

yakamoz ben çok sık giremiyorum.kusura bakma.görev nedeniyle burdayım.aslen izmirliyim.seni okuyunca çok sevindim.benim 5 ay kadar önce problemli bir hamileliğim ve sonrasında kürtajım olmuştu.o süreçte maalesef gezmediğim doktor kalmadı.mehmet ağar çok iyi fakat çok yoğun saatlerce beklemek gerekiyor bazen.orhan bey jinepark a geçmiş sanırım.onun da çok iyi olduğunu duydum.bir kez gitmiştim.bu iki doktor özellikle normal doğuma teşvik eden doktorlar.ben kürtajımı osm de zeki mil de oldum.çok memnun kaldım doktorun yoğunluğu dışında.doğumumda sezeryan olacağı için osm yi düşünüyorum şimdilik.

Saol canım ya biraz endişelendim ama içimi rahatlattın

Aramıza hoşgeldşn ve yenii gelenlerde HOŞGELMİŞLER

inşaallah gönlüne göre oluvercek hersey ii düşünelim ii olsun:26:

kızlar benm mide bulantılarım2gündür iice şiddetlendi bikaçgün öncesine kadar hafiflemişti sevnmiştim yemek yiyorum cıkardıgım için acıkıyorum yiyorum gene cıkıyo böle kısır döngüdeyiz ama ben Açımmm

maşallah canım büyümüş bebişin sata göre 1 2 hafta önden yada geriden gitmesi normal canm zaten sen adetliyken hamile kalmıyosun ki yumurtlama döneminde hamile kalıyosun senin beklenen doğum tarihin doktorun dediği canım bebişin gelişimine göre kaç haftalık olduğunu hesaplıyorlar burada herkesin beklenen doğum tarihi değişecek sadece senin değil canım

az yemek yemeye çalış canım ara vere vere bide sevdiğin şeylerden ye mideni bulandıran şeylerden uzak dur belki o zaman durur mide bulantın inşallah bi an önce geçer mide bulantınız

ne kadarlık olmuştun tatlım? seni çok iyi anlıyorum bendede geçmek bilmeyen bulantılar var ama ben çıkaramıyorum sürekli öğürüyorum dr um ilk bulantı zamanlarımda çıkarsanda ınatla ye çıkar yine ye yine çıkar yine ye demişti sende pes etme tatlım yemeye devam et. ben hafif şeyler yedımmı ıyı oluyorum haşlanmış patates, yoğurt ekmek, bebek maması (cicibebe+süt) midemi rahatlatıyor denemende fayda var canım dikkat et ikinizede

az yemek yemeye çalış canım ara vere vere bide sevdiğin şeylerden ye mideni bulandıran şeylerden uzak dur belki o zaman durur mide bulantın inşallah bi an önce geçer mide bulantınız
ölede denedim olmuyo 1kase çorba içtim yarım saat sona geri cıkıverdi ne yesem böle su içiyorum su bile oldugu gibi atıyorum amin inşaallah arada hafifliyo ama ben farkettim hafta gecişlerinde şiddetleniyor 2-3gün sürüyo sona3gün hafifliyo ben hafta atlamaya baglıyorum
sata göre9hafta ama benm gec döllenme oldugu için 8haftalık suan canımbebek maması denedim oda olmadı dün gece eşim yaptı saolsun gene cıkıverdi dedim ya hafta gecişlernden kaynaklı heral ben ona baglıyorumye cıkar ye çıkar halmi kalıyo tansiyon sorunm var sürekli düşüyo ilaç kullanmak istemiyorum ....inşaallah kullanmıyacagımda

ahhhh canım ya gerçekten çok zor çıkarmak kadar beter bişey yok gibi geliyor bana boğazlarında tahriş oluyordur allah sabır versin ıns geçecek 3 -4 haftamı z kaldı

canım saol yorumun için ben tam aralığa yoğunlaşmistim neyse hayırlısıyla gelsin bebeğim de ne zaman gelirse gelsin

ay canlarım ya selamlar. Allah yardımcınız olsun sürekli kusan arkadaşlarım. ELHAMDÜLİLLAH bende öyle bişi yok. amma ve lakin fırtına öncesi sessizlik mi nedir anlamıyorum.

ay canlarım ya selamlar. Allah yardımcınız olsun sürekli kusan arkadaşlarım. ELHAMDÜLİLLAH bende öyle bişi yok. amma ve lakin fırtına öncesi sessizlik mi nedir anlamıyorum.

ay sus sus inşaallah kusmassın yaaa olabilir deeee bende6haftamn sonuna dogru basladı hala da var bi arkadasım9haftalıkken baslamıstı

buarada eşlerinizin davranışları nasıl kızlar sizin onlara karşı davranışınız değişti mi bebekten sonraki gelişmeler neler :87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…