aa ne güzelmiş tatlım bebişinin halasından olur bunlar. ben bunu kendim yaparım artık mevlüt şekerleri içinde eminönüne gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
onlarda malzeme almaya eminönüne gidiyor.ben sana örneklerden gösteririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ne güzelmiş tatlım bebişinin halasından olur bunlar. ben bunu kendim yaparım artık mevlüt şekerleri içinde eminönüne gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
Eki Görüntüle 404686
kızlar forumda gezerken gördüm hoşuma gitti. Doğumdan sonra gelenlere lokum felan dağıtılıyo ya lokumları bu poşetlerin içine koyup dağıtma fikri çok güzel olmuş bende böyle yapıcam çok beğendim
selam kızlar ben çatlaklar için daha önce yazılanlara dayanarak bir kaç çeşit yağ aldım, sizce nasıl uygulayabilirim ve siz denediniz mi ?
kayısı yağı, badem yağı, susam yağı ve kakao yağı.
bunları karıştırmayı ddüşünüyorum.
bir de salyangoz kremini 8. aydan itibaren tavsiye ettiler.
evet tatlım çok şekerlermiş gerçekten burdada böyle oluyor çikolata yada lokum ikram ediliyor şu paketleri süsülü bebekli falan olan çikolatalardan birde 40 mevlüdünde ad koymasındada nikah şekeri gibi süslü şeker dağıtılıyor vitrine koyabilecekleri cinsten allah nasip eder o günleri görürsek burda paylaşırız hepimiz yapacaklarımızı birbirimizede fikir vermiş oluruz ahhhhh düşüncesi bile güzel yaaa gerçeği nasıl olur kimbilir
ben normal bebek yağı almayı düşünüyorum yatmadan önce akşamları sür tatlım. teyzem öyle yapıyodu . kakao yağı eğer bulantıların varsa kokusu ağır gelebilir tatlım
ay inş tatlım cinsiyeti bi öğrenim araştırmaya başlıcam mevlüt için gerekli herşeyi artık paylaşırız birbirimize çok güzel olcak yaaaben gelenlere hem bu paylaştığımı yapıcam hemde mevlüdünde o dediğin mevlüt şekerlerinden yaptırmayı düşünüyorum çok heyecanlı yaaa insan düşündükçe zamanın çabuk geçmesini istiyo tatlım
Merhaba kızlar bende 5+5 hamileyim aranıza katılmaya geldim benimde muhtemel doğum tarihim doktora göre 30 aralık nete göre 28 aralık bakalım hayrılısı inş.
evet ben de şu anda nivea nın bebek yağını kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel. mavi kapaklı şeffaf bir şişesi var.
çok güzeller gerçekten. ultrason resimlerini saklamak içinde çok güzel albümler var:))
kızlar kaç gündür okuyarak sizi takip ediyorum artık yazabilirim
bebisimin kalp atışlarını duyamadım ama görebildim çok şükür bu arada kendileri 1 cm olmuş teyzeleri az çok koca kafası seçilir olmuş
çok mutluyum kızlar
hayırlısıyla git gel tatlım inş pıt pıtları duyarsınız. bizde cuma gitcez pıt pıt ları duymaya
hoşgeldinizzzz
melos gitme ya tecrübeli anne ollursun ben kasımda doğurdum erken ocak annelerinden vazgeçememiştim
hiç belli olmaz belk çoğumuz kasım annesi oluruz
ayyyy hadi gidin gelin bakalım güzel haberlele
bende minişimi özledim cuma gitsemmiki kontrole
ayy inşallah mutlaka buraya yaz olurmu ? Çok merak ediyorum
ay ne diye terkedivercen kal işte burda ne işin var baska yerlerde
hade hayırla git gel tatlım mutlulugun kucagına almanla dahada büyüsün inşaallah
hamdolsun iiyiz benm fasulye gene midemi depreştiriyo kusmalarım yine şiddetlendi agzımın da tadı kaçık zati hiç tat alamıyorm aşerme gelince bişi cok cok istiyorum ama malatyada bulmam gerek buralarda yokkk cok mutsuzum eşim memlekete gidip getircek inşaallah:26:
hayırlısıyla git gel güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz
yaa canım hayırlısı olsun ınsallah hayırlı haberlerle gel.
valla o gunden bu yana hayata bakısım değişti kendımı garıp hıssedıyorum ıcımde bır can var mercımek kadar ve kalbı atıyor mucıze bu dıye...
bende haftada 3 gün ile başladım,3. ay haftada tam güne döndüm,4.ay işe başladım 1 ay çalışıp aldım kreşten...
şikayetler
merdiven korumalıydı ama 2. haftası merdivenlerden yuvarlandı burnu morardı,2 öğretmen var başlarında sınıf 11 kişilik grup halinde inerken arkasında ki itmiş,bizimki orta sıralardaymış 2-3 merdiven yuvarlanmış korumalığa çarpmış burnunu..
güzdüz uykusu hiç uyumuyordu okulda hafta sonu evde uyuyor ama okulda uyumuyordu bir türlü alıştıramadılar,son ay hergün 2 kez olmak sureti ile altına çiş yapmalar başladı sebebini bulamadım bir türlü artık son haftalarında okula gitmek istemiyorum diye ağlamalar başladı..
pedagoguyla konuştum alışma dönemi sakın almayın okuldan okul fobisi oluşur desede bu nasıl alışma dönemi 4 ay oldu ilk aylarda hiç sorun yoktu dedim,bişey diyemediler bende aldım..okuldan aldığımın ertesi günü altına çiş yapmalar kesildi çok mutluyuz büyünüce gidicem okula diyo...
Aramıza hoş geldin hayırlısı ile al kucağına inşallah
bende ocak olma ihtimalim var ama burayı çok seviyorum,arada ocak annelerine de bakıyorumolsun zeynoo var bizde oda kasım annesi olabilir ama burda takılıyor oda
hayırlısı iel git gel bizede fotoğrafı göster merak ederük
çok güzeller gerçekten. ultrason resimlerini saklamak içinde çok güzel albümler var:))
ay inş tatlım cinsiyeti bi öğrenim araştırmaya başlıcam mevlüt için gerekli herşeyi artık paylaşırız birbirimize çok güzel olcak yaaaben gelenlere hem bu paylaştığımı yapıcam hemde mevlüdünde o dediğin mevlüt şekerlerinden yaptırmayı düşünüyorum çok heyecanlı yaaa insan düşündükçe zamanın çabuk geçmesini istiyo tatlım
bebisimin kalp atışlarını duyamadım ama görebildim çok şükür bu arada kendileri 1 cm olmuş teyzeleri az çok koca kafası seçilir olmuş
çok mutluyum kızlar
çok mutluyum kızlar