2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 404686

kızlar forumda gezerken gördüm hoşuma gitti. Doğumdan sonra gelenlere lokum felan dağıtılıyo ya lokumları bu poşetlerin içine koyup dağıtma fikri çok güzel olmuş bende böyle yapıcam çok beğendim

evet tatlım çok şekerlermiş gerçekten burdada böyle oluyor çikolata yada lokum ikram ediliyor şu paketleri süsülü bebekli falan olan çikolatalardan birde 40 mevlüdünde ad koymasındada nikah şekeri gibi süslü şeker dağıtılıyor vitrine koyabilecekleri cinsten allah nasip eder o günleri görürsek burda paylaşırız hepimiz yapacaklarımızı birbirimizede fikir vermiş oluruz ahhhhh düşüncesi bile güzel yaaa gerçeği nasıl olur :KK16:kimbilir

selam kızlar ben çatlaklar için daha önce yazılanlara dayanarak bir kaç çeşit yağ aldım, sizce nasıl uygulayabilirim ve siz denediniz mi ?
kayısı yağı, badem yağı, susam yağı ve kakao yağı.
bunları karıştırmayı ddüşünüyorum.

bir de salyangoz kremini 8. aydan itibaren tavsiye ettiler.

ben normal bebek yağı almayı düşünüyorum yatmadan önce akşamları sür tatlım. teyzem öyle yapıyodu . kakao yağı eğer bulantıların varsa kokusu ağır gelebilir tatlım

arkadaşlar selamlar fasulyeler iyi keyifler yerinde dimi :) bende cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya :) hepimize bol sabırlı neşeli günler diliyorummmm :)

Merhaba kızlar bende 5+5 hamileyim aranıza katılmaya geldim benimde muhtemel doğum tarihim doktora göre 30 aralık nete göre 28 aralık bakalım hayrılısı inş.:21:

evet tatlım çok şekerlermiş gerçekten burdada böyle oluyor çikolata yada lokum ikram ediliyor şu paketleri süsülü bebekli falan olan çikolatalardan birde 40 mevlüdünde ad koymasındada nikah şekeri gibi süslü şeker dağıtılıyor vitrine koyabilecekleri cinsten allah nasip eder o günleri görürsek burda paylaşırız hepimiz yapacaklarımızı birbirimizede fikir vermiş oluruz ahhhhh düşüncesi bile güzel yaaa gerçeği nasıl olur :KK16:kimbilir

ay inş tatlım cinsiyeti bi öğrenim araştırmaya başlıcam mevlüt için gerekli herşeyi artık paylaşırız birbirimize çok güzel olcak yaaa:KK16::KK16:ben gelenlere hem bu paylaştığımı yapıcam hemde mevlüdünde o dediğin mevlüt şekerlerinden yaptırmayı düşünüyorum çok heyecanlı yaaa insan düşündükçe zamanın çabuk geçmesini istiyo tatlım

ben normal bebek yağı almayı düşünüyorum yatmadan önce akşamları sür tatlım. teyzem öyle yapıyodu . kakao yağı eğer bulantıların varsa kokusu ağır gelebilir tatlım

evet ben de şu anda nivea nın bebek yağını kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel. mavi kapaklı şeffaf bir şişesi var.

ay inş tatlım cinsiyeti bi öğrenim araştırmaya başlıcam mevlüt için gerekli herşeyi artık paylaşırız birbirimize çok güzel olcak yaaa:KK16::KK16:ben gelenlere hem bu paylaştığımı yapıcam hemde mevlüdünde o dediğin mevlüt şekerlerinden yaptırmayı düşünüyorum çok heyecanlı yaaa insan düşündükçe zamanın çabuk geçmesini istiyo tatlım

çok güzeller gerçekten. ultrason resimlerini saklamak içinde çok güzel albümler var:))

evet ben de şu anda nivea nın bebek yağını kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel. mavi kapaklı şeffaf bir şişesi var.

bende nivea nın yağını almayı düşünüyorum tatlım zaten . bide kızlar çilek kokuluda varmış bilen varmı ben çileğe ve kokusuna bayılıyorum bulursan onu alırım

çok güzeller gerçekten. ultrason resimlerini saklamak içinde çok güzel albümler var:))

evet tatlım ben bi yerde görmüştüm buz dolabı süsleri var çerçeveli ondan alcam bebişimin ultrason resmini ona koyup buzdolabima yapıştırcam tatlım

kızlar kaç gündür okuyarak sizi takip ediyorum artık yazabilirim

bebisimin kalp atışlarını duyamadım ama görebildim çok şükür bu arada kendileri 1 cm olmuş teyzeleri az çok koca kafası seçilir olmuş
çok mutluyum kızlar

bebisimin kalp atışlarını duyamadım ama görebildim çok şükür bu arada kendileri 1 cm olmuş teyzeleri az çok koca kafası seçilir olmuş
çok mutluyum kızlar

cnm çok sevindim darısı bizim başımıza inş

hayırlısıyla git gel tatlım inş pıt pıtları duyarsınız. bizde cuma gitcez pıt pıt ları duymaya

hoşgeldinizzzz

melos gitme ya tecrübeli anne ollursun ben kasımda doğurdum erken ocak annelerinden vazgeçememiştim
hiç belli olmaz belk çoğumuz kasım annesi oluruz

ayyyy hadi gidin gelin bakalım güzel haberlele

bende minişimi özledim cuma gitsemmiki kontrole

ayy inşallah mutlaka buraya yaz olurmu ? Çok merak ediyorum

ay ne diye terkedivercen kal işte burda ne işin var baska yerlerde:KK1::KK1::KK1::KK1:

hade hayırla git gel tatlım mutlulugun kucagına almanla dahada büyüsün inşaallah

hamdolsun iiyiz benm fasulye gene midemi depreştiriyo kusmalarım yine şiddetlendi agzımın da tadı kaçık zati hiç tat alamıyorm aşerme gelince bişi cok cok istiyorum ama malatyada bulmam gerek buralarda yokkk cok mutsuzum eşim memlekete gidip getircek inşaallah:26:

hayırlısıyla git gel güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:

yaa canım hayırlısı olsun ınsallah hayırlı haberlerle gel.
valla o gunden bu yana hayata bakısım değişti kendımı garıp hıssedıyorum ıcımde bır can var mercımek kadar ve kalbı atıyor mucıze bu dıye...

bende haftada 3 gün ile başladım,3. ay haftada tam güne döndüm,4.ay işe başladım 1 ay çalışıp aldım kreşten...
şikayetler
merdiven korumalıydı ama 2. haftası merdivenlerden yuvarlandı burnu morardı,2 öğretmen var başlarında sınıf 11 kişilik grup halinde inerken arkasında ki itmiş,bizimki orta sıralardaymış 2-3 merdiven yuvarlanmış korumalığa çarpmış burnunu..
güzdüz uykusu hiç uyumuyordu okulda hafta sonu evde uyuyor ama okulda uyumuyordu bir türlü alıştıramadılar,son ay hergün 2 kez olmak sureti ile altına çiş yapmalar başladı sebebini bulamadım bir türlü artık son haftalarında okula gitmek istemiyorum diye ağlamalar başladı..
pedagoguyla konuştum alışma dönemi sakın almayın okuldan okul fobisi oluşur desede bu nasıl alışma dönemi 4 ay oldu ilk aylarda hiç sorun yoktu dedim,bişey diyemediler bende aldım..okuldan aldığımın ertesi günü altına çiş yapmalar kesildi çok mutluyuz büyünüce gidicem okula diyo...

Aramıza hoş geldin hayırlısı ile al kucağına inşallah

bende ocak olma ihtimalim var ama burayı çok seviyorum,arada ocak annelerine de bakıyorum:KK49:olsun zeynoo var bizde oda kasım annesi olabilir ama burda takılıyor oda :KK49:

hayırlısı iel git gel bizede fotoğrafı göster merak ederük :KK49:

güzel dilekler için hepinize teşekkür ederizzzz...
1 saat dersim kaldı 4 buçukta randevumuz var....akşama güzel haberlerle döneriz umarım....

SÜPERMİŞ NELER YAPIYORLAR VALLA:KK1:

MAKSİMUM 2 AYIMIZ VAR TATLIM BİRANÖNCE GEÇSİN ŞU GÜNLERRRRR:KK16:

çok mutluyum kızlar

HAYIRLISI OLSUN CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE:nazar:

çok mutluyum kızlar

allah tamamına erdirsin canım ne mutlu:)

hoşbuldum kızlar :KK16:

nisan annesi olucaktım ama kısmet olmadı . kısmet sizin aranıza katılmakmış :emir_bebek:

selam kızlar
ben de sanırım aralık annesi olarak aranıza katılacam
benim sat 1 mart ancak pco lu olduğum için yumurtlama zamanım farklı ondan dolayı şimdilik 15 martmış gibi hesaplanıyor ben tam 1 hafta oldu öğreneli neden adet olmuyorum diye test yapıp çift çizgiyi görünce hastaneye koştum b hcg baktırayım diye bir ünv hastaneisinin hatta kendi mezun olduğum okulun acil servisinde sonucum 70.000 olunca ertesi gün doktoruma gittim keseyi usg de gördük ancak sonuç bize biraz fazla geldi ertesi gün toksoplazma hepatit sonuçlarıma bakmak için kan vermişken tekrar b hcg baktırayım dedim sonuc 11.000 ama ne karın agrısı ne kanama bişey yok ama 2 gün önce hamile olduğunu düşün sonra kaybetme hissi cok zor geldi inanın ben doktor olmama rağmen o an sadece anne olduğunu hissediyorsun eşim doktor değil, bişey soruyor kendim olunca karar veremiyorum neyse sonucun ertesi günü tekrar başka bir tanıdığım kadın doğumcuya gittim bu ssefer vajinal usgde kese ve yumurtayı gördük ve sonuçların hatalı olduğuna karar verdik. 2 hafta sonra tekrar kalp seslerine bakacaz ancak sen gelmeden bir b hcg baktır dedi ancak tekrar yüreğim kaldırmıyor o stresi ya da yanlış sonuç ihtimalini su an 6+4 üm sanırım aslında en doğru sonuc crl ile konacak o yuzden bebeğimin dogum tarihini bilmiyorum ama içimde olduğunu hissediyorum umarım kalbi de atar da rahat bir nefes alırım.

X