2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dedi :KK43: acaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım :KK43: aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi :KK34: eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle
ay ne diye terkedivercen kal işte burda ne işin var baska yerlerde:KK1::KK1::KK1::KK1:

teyzoşlara bir merhaba diyelim....

biz bugün çooook heyecanlıyız çünkü pıtpıtları duymaya gideceğiz.....
hade hayırla git gel tatlım mutlulugun kucagına almanla dahada büyüsün inşaallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
fasülyeler nasıl?

hamdolsun iiyiz benm fasulye gene midemi depreştiriyo kusmalarım yine şiddetlendi agzımın da tadı kaçık zati hiç tat alamıyorm aşerme gelince bişi cok cok istiyorum ama malatyada bulmam gerek buralarda yokkk cok mutsuzum eşim memlekete gidip getircek inşaallah:26:

yaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dedi :KK43: acaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım :KK43: aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi :KK34: eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle

canım ne farkeder hangimizinki ne zaman süpriz yapacak belli değilki:KK30: ayrıca çok sevindim bebişi gördüğüne doktorun bulantılarına birşey diyebildimi?:KK49:

canım ne farkeder hangimizinki ne zaman süpriz yapacak belli değilki:KK30: ayrıca çok sevindim bebişi gördüğüne doktorun bulantılarına birşey diyebildimi?:KK49:

yok canım ya bahsetsem serum bağlayalım diyecekti yine :KK43: sabırla 3 haftanın geçmesini bekliyorum yaptığım başka bişey yok

son gunlerdekı en ıyı gunlerımden bırı çenem bile açıldı buraya yazabiliyorum.çok kişi25 katılmış aramıza hoşgeldiniz hepiniz.

annemde diyor ki sen kasım sonu dogum yaparsın bakma ole 7 aralık dedıklerıne dıyor bır arkadas da gecen sene aynı sat benımle hamıle kalmıstı 30 kasım bebeği hemde normal oldu.

yaa canım hayırlısı olsun ınsallah hayırlı haberlerle gel.
valla o gunden bu yana hayata bakısım değişti kendımı garıp hıssedıyorum ıcımde bır can var mercımek kadar ve kalbı atıyor mucıze bu dıye...

slm bayanlar
benimde 3.bebeğim olacak inşallah.Cuma günü kalp atışlarını gördük 3.bebekte olsa ilkmiş gibi heyecan oluyor:))))
herkese rabbim tamamına ermeyi ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.AMİNNNNNNNN
Benim progesteron tahlili sonucu düşük çıkmış progesteron takviyesi için jel verdi düşük tehditini engellemek için.inş bişey olmaz..aminnnnnnnnnnnnn

burada seçenekçok ama arabam yok servisede vermek istemediğimden eve 5 dk mesafede 4 kreş arası seçim yapıcam 1 tane daha kaldı bakacağım onu beğenmezsem birini beğendim kararımı verdim aslında
zaten tam gün istemiyorum 3-4 saat genel olarak beğenilen bir yer genel güvenlik açısından dikkatliler merdivenler korumalı yemekleri güzel 3 yaş zaten 1 katta tuvaleti uyku oyun odası yemeklerinide o katta yiyorlar diğerleriyle değil
genel olarak bunlara özen gösteren yerlerden biri ne gbi sorunlar oldu sende
bende haftada 3 gün ile başladım,3. ay haftada tam güne döndüm,4.ay işe başladım 1 ay çalışıp aldım kreşten...
şikayetler
merdiven korumalıydı ama 2. haftası merdivenlerden yuvarlandı burnu morardı,2 öğretmen var başlarında sınıf 11 kişilik grup halinde inerken arkasında ki itmiş,bizimki orta sıralardaymış 2-3 merdiven yuvarlanmış korumalığa çarpmış burnunu..
güzdüz uykusu hiç uyumuyordu okulda hafta sonu evde uyuyor ama okulda uyumuyordu bir türlü alıştıramadılar,son ay hergün 2 kez olmak sureti ile altına çiş yapmalar başladı sebebini bulamadım bir türlü artık son haftalarında okula gitmek istemiyorum diye ağlamalar başladı..
pedagoguyla konuştum alışma dönemi sakın almayın okuldan okul fobisi oluşur desede bu nasıl alışma dönemi 4 ay oldu ilk aylarda hiç sorun yoktu dedim,bişey diyemediler bende aldım..okuldan aldığımın ertesi günü altına çiş yapmalar kesildi çok mutluyuz büyünüce gidicem okula diyo...

selam aralık anneleri...bende 7haftalık hamişlerdenim....ilk bebeğim ve çoookkk mutluyummm...kalp atışlarını duyacam hafta sonu çok heyecanlıyım...bulantılarınız başladı mı..ben ara ara yoğun geliyo ama yok gibi...aşerme durumları ne zaman..ilk olduğu için pek bilgim yokk:KK43:(( ama çççoooooooookkkkkkkkkkk heyecanlıyımm...rabbimm hepimizin evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Aramıza hoş geldin hayırlısı ile al kucağına inşallah

hepinize merhaba ben yeni hamilelerdenim :) muhtemel doğum tarihi 3 ocak gösteriyor fakat allah kısmet ederse aralık annesi olmam muhtemel daha doktora gitmedim kısmetse 1 hafta sonra gidicem rabbim herkese hayırlı hamilelikler geçirmesini nasib etsin :nazar::nazar::nazar:

bende ocak olma ihtimalim var ama burayı çok seviyorum,arada ocak annelerine de bakıyorum:KK49:olsun zeynoo var bizde oda kasım annesi olabilir ama burda takılıyor oda :KK49:

hayırlısı iel git gel bizede fotoğrafı göster merak ederük :KK49:

$img_0476uoy1.jpg

kızlar forumda gezerken gördüm hoşuma gitti. doğumdan sonra gelenlere lokum felan dağıtılıyo ya lokumları bu poşetlerin içine koyup dağıtma fikri çok güzel olmuş bende böyle yapıcam çok beğendim

merhaba kızlar okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarımızın zor geçiyormuş hep yatıyorum dinleniyorum falan diyor ben böyle okuyunca kendimin hiç doğru düzgün dinlenmediğini gördüm eskisi gibi evde hep yapacak bir iş buluyorum her gün muhakkak çamaşır oluyor (diyeceksiniz her gün ne çamaşırı :) bu aralar evimiz kalabalık görümcem çocuklarla bizde kalıyo malum yıkanacak çamaşırda çok oluyor çamaşır yıkamaktan ikrah geldi :KK1::KK1::KK1::KK1:) yemek hazırladım derken bir bakmışım akşam olmuş diyorum sonra hani ben bugün keyif yapacaktıım :KK37::KK37: yaa biri bana kızsın da dinleneyiiiim bu arada bugün :KK49: 6 hafta oldu benimde dr amcya gidicez cumaya az kaldı heyoo:KK52::KK52::KK49:

Eki Görüntüle 404686

kızlar forumda gezerken gördüm hoşuma gitti. doğumdan sonra gelenlere lokum felan dağıtılıyo ya lokumları bu poşetlerin içine koyup dağıtma fikri çok güzel olmuş bende böyle yapıcam çok beğendim

canım benim göümcem bu işlerle uğraşıyor neler var neler inanamazsın:KK16: hayırlısıyla şu bebişler iyice ortaya çıksın bak neler yapacağız:KK49::KK16::KK16::KK16:

canım benim göümcem bu işlerle uğraşıyor neler var neler inanamazsın:KK16: hayırlısıyla şu bebişler iyice ortaya çıksın bak neler yapacağız:KK49::KK16::KK16::KK16:

aa ne güzelmiş tatlım bebişinin halasından olur bunlar. ben bunu kendim yaparım artık mevlüt şekerleri içinde eminönüne gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse

Kızlar merhaba... İnşallah ben de aralık annesi olucam. 6. haftamın içindeyim. İnşallah haftaya pıtpıtlarımızı duyucaz. Şimdilik sadece kesemizi gördük. doktor 7. hafta gel dedi. Heyecanlıyım tabi. Sizlerle burda bol paylaşım diliyorum. Bebişin doğumu 15-20 aralık gibi olacak sanırım. adet tarihimle uyumlu değil gebeliğim geç yumurtlama olduğu için. 9 aylık yolculuk hepimize hayırlı olsun.

selam kızlar ben çatlaklar için daha önce yazılanlara dayanarak bir kaç çeşit yağ aldım, sizce nasıl uygulayabilirim ve siz denediniz mi ?
kayısı yağı, badem yağı, susam yağı ve kakao yağı.
bunları karıştırmayı ddüşünüyorum.

bir de salyangoz kremini 8. aydan itibaren tavsiye ettiler.

kızlar sizdede oluyomu yazdığım mesajlar gitmemiş gibi görünüyo sonra bir sürü msj tekrarı oluyo

X