evet bursaya kış geldiya nasıl soğuk hava.
Abur cubur yerine biraz kuruyemişe ilgilerini çeksen kanmazlarmı o bonibonlar çok kötüya sırf boya var üzerlerinde alışınca çok zor valla
haklısın alışınca kızım özellikle çok ağlıyor istiyor ben vermesemde eve gelenler aldı gördüler vermeyincede ağladılar bişey olmaz demeler beni sinir ediyor....
off bu dış etkenler yokmu insanı çileden çıkarırlar ben başlarda çok tartıştım oyüzden şimdi korkudan kimse getiremiyor gelen meyve getiriyor:)) yada çubuk krakere müsade ediyrum bitek onu getiriyorlar.normalde sesiz bi insanımdır ama çocuklar söz konusu olunca çok sinirli ve tersimdir o yüzden kimse benimle kötü olmamak için getirmiyorlar artık abur cubur bir kaç kez getirdiklerinde çocukların ellerinden aldım doğal olarak çocuklar ağladı ve herkes kıyamadı bende vermemekte ısrar edince herkes ne kadar kararlı olduğumu anladı sanırım artık çocukları ağlatmak istemiyorlar:)
annene gitmen çok iyi olmuş biraz rahatlarsın çocuklarada değişiklik olur maalesef ben annemi kaybettim gidicek bi anne evi kalmadı arada ablamlara gidiyorum ama annenin yerini tutmuyo hiçbirşey
portakal artık gaz yapmaz sanırımya haftada bi kere versen nasıl olur tabi sen daha iyi bilirsin ama benimkilerde sütlacı sevmediler yada sanırım ben yapmayı beceremedim birde çok tatlı şeyleri pek sevmiyorlar
Woow afiyet olsun. Arada ikiz annelerininde şımarmaya ihtiyacı var değil mi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maşallah erkek kardeşine karısı yaşadı desene😀
Eşinw geçmiş olsun bu arada ,keyfine bak çık dışarı biraz dolaş diyeceğim ama hava çok sert burada.
başın sağolsun canım annesinin insan kıymetini sonradan anlıyor maaleseff ayy ben vermesemde ıvır zıvır bişey olmaz diyorlar vermiyorum desemde beni dinlemediler nedense bizde gelinler kötü oluyor bu tarz olaylarda ne güzel kimse seninle kötü olmak istememiş bende dedim vermiyorum getircekseniz süt getirin yada ıslak mendil getirin onları kullanıyoruz sonuçta diye dinleyen yok...portakal vermedim korkudan çok çektim ya ben öyle böyle değil zor büyüdüler...çocuklara iyi geldi gelmemiz nasıl şımarıyorlar krem kutusunu boşaltılar heryere şimdi....tuvalete giren olunca kapıyı açıp kaçıyorlar...
Bandag; Allah rahmet eylesin. ablan var mış ne güzel yakınsan sık sık git çocuklar kalabalık ortamı çok seviyor.
Ev telefonu biZdede yok başka yerde görünce çok ilginç geliyor çocuklara. İnşallah sağlıkla büyürürüz bazen düşünüyorumda ne kadar iyi örnek olmaya çalışsakta çocuklara karşılarına doğru insanlar çıkmasını nasip etsin Allah.hayat çok zor insan kime güveneceğini bilmiyor
saol canım anne başka bişey allah kimseye yokluğunu göstermesin
sende elinden geldiğince dikkat edersin canım anlamıyorlarsa uğrasmaya değmez zaten yıpranan sen olursun sen gerçekten çok zor büyütmüşsün canım inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer sağlıklı sıhhatli büyür gidersiniz:) oyy kuzulara bakya şımarsınlar birazcık annesi çeker onların yaramazlıklarını:))
kardeşinede maşallah valla
bu arada eşinede geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?