bizimkiler 2 gündür öğlen uyumak istemiyorlar.
sabah 7 de uanıyorlar
12.30 - 13:00 arası öğle yatırıyordum ama 2 gündür uyumak istemiyorlar sonra da 4 gibi uykuları geliyor
akşam 9 da uyuttuğumdan 4 de uyutsam gece sarkar uykuları diye cesaret edemem.
sizinkiler öğlen nasıl kızlar?
İşinizi garantiye almak istiyorsanız .bütün korunma yöntemlerini deneyin derim yaşadıklarımdan sonra gerçekten çok sabır isteyen bir durum hamileyken doktorumuz kürtaj için resmen baskı yaptı yine hamileyken büyükler kız küçükler biri kız biri erkek oğlunuz yok doğacak kızı evlâtlık verin diyenler bile oldu bunu söyleyende kadın
kızlar merhaba nasılsınız?
ben bunalımdayım ya saçlarım 2 aydır fena kaşınıyor ve beyazlar başladı.
çocuklar çok yoruyor birbirlerine sataşıyorlar ben ayırınca bana kızıyorlar birbirlerini tutuyorlar
off yaa bu kadar zorlandığım başka bişey olmamıştı.
büyüdükçe bazı şeyler kolaylaşmasına rağmen daha çok yorulmaya başladım.
İyiyiz allah a şükür hastalıkları atlattık
canım daha yeni beyazlıyorsa iyi benimki çoktan başladı beyazlamaya yaş kaç bu arada bilmiyorum ama ben 85 doğumluyum.
bizimkilerde çok sataşıyor birbirine koruma durumuda aynı hemen bize karşı savunmaya geçiyorlar birine kızdık diyelim ağlıyor hadi başlıyor öteki de ağlamaya ben gündüz işte olduğum için çok zorlanmıyorum ama babaannemiz ben bakamıcam sanırım artık demeye başladı kreş bakın falan diyo bakalım nasıl olucak
aman hastalık zor, olmasında gerisi bir şekilde oluyor.
ben 82 li yim. sen daha küçükmüşsün.inan son 2 ay da beyazladı benim.
canım biz bu yaşta zor başediyorsak o yaşta kadın napsın haklı olabilir babaanne yani
altlı üstlü oturuyorsanız yarım gün de olsa kreş iyi fikir biraz dinlenmiş olurlar en azından.
ben de 2 ay daha dayanırsam iyi, kreş düşünüyorum mart gibi belki tuvalet eğitimi de vermiş olurum o zaman.
Allah yardımcımız olsun.
bende aslında kreş düşünüyorum yarım günde olsa evimin yakınında düzgün bi yer yok olanlarda hep 3 yaştan önce almıyorlar maalesef uzak bakıyorum onlarda fiyatlar almış başını gitmiş bide kreş parası kadar servis parası istiyorlar hepsi x2 olunca benim maaştan fazla tutuyor işimiz zor yani allah yardımcımız olsun
burdayım kızlar okuyup çıkıyorum yazmaya fırsatım yok eşimde evde gece çalışıyor bu hafta bizde durumlar aynı gibi sataşma vurma kızıma oğlan vurunca bağırıyorum sonra oda bağırma diye ağlamaya başlıyor... lafta çekemiyorlar....kızım daha iyi dinliyor bak kardeşinin başı uff diye gösterince vurmuyor ona....biz şu sıralar oğlumun düşmesine takmış durumdayız kızım düşünce bakmıyorum elleriyle kendini koruyor ama oğlum sağ tarafına yığılıp kalıyor direk kafa üstü şantta darbe alıyor en son akşam üstü benim hatam yüzünden koltukta süt istediler yemekten sonra verdim arkamı döndüm bırakıp gittim su içmeye 2 sn sonra gümm diye bi ses korkudan tutamadımda çocuğu daha kendilerini korumayı bilmiyorlar inşallah öğreneceğiz çok şükür iyi bişey olmadı ama eşimde kızıyor hem yanlarında duruyorum lavaboya gitsem illa düşme oluyor..kafasında şantı olmaza bu kadar takmayacağız ama bizimde durumumuz bu
bende ALLAH nasip kısmet ederse 4 yaşta çalışmayı düşünüyorum ve istiyorum...tabi önce sağlık bizim için..eşimin işyerinde kreş anaokulu var olmadı bende oraya başlarım ...şu aralar adem güneş in kitaplarını okuyorum 4 yaştan önce ne tv ne pc ile tanışmamalı diyor çocuklar anne de 4 yaşa kadar çocuklara bakmalıymış......
tabi canım sizin durumunuz daha riskli bu kavgalardan itişmelerden zarar gelmesin diye uğraşırken sen bir de başına darbe almasın diye panik yapıyorsun Allah yar ve yardımcınız olsun.
canım eşinin iş yerine mi başlamayı planlıyorsun yoksa oradaki kreşe mi?
ama kreş olması çok güzel işyerinde hem yakınında olur.
tv bizde max 20 dakika 2 kez falan ve son 2 aydır falan kış olunca dışarı çıkamadığımızdan mecbur açtım.
pc açmıyorum yanlarında ama arada benim telefondan resimlere falan bakıyorlar. ben istemiyorum tel de çizgi film izlemelerini göstermedim hiç.
ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi,ipler bizim elimizdeyken kolay ama işte 3 yaştan sonra çevrede gördükleri falan ağır basacak.
moontorrent gerçek senin işin çok zor canım allah yardımcın olsun.
bizdede tv kısa süreli açılıyor ondada ya pepe izliyorlar yada şarkı dinlemek istiyorlar pc yi hiç yanlarında açmıyoruz telefonda arada benim telefonumdan müzik dinliyorlar onun dışında bilmiyorlar.
valla ben yaz gelicek diye korkuyorum bütün çocuklar ellerinde abur cuburla geziyorlar geçen sene bi şekilde engel olduk ama bu sene daha çok biliyorlar herşeyi bakalım nasıl engel olucaz
arkadaslar benım kuzular 3.5 aylık oldular
dısarı cıkınca aksam mısıl mısıl uyuyorlar
acıl olarak bebek arabası almam gerekıyor lutfen yardım edın ne kullanıyorsunuz markası modelı nedır
arkadaslar benım kuzular 3.5 aylık oldular
dısarı cıkınca aksam mısıl mısıl uyuyorlar
acıl olarak bebek arabası almam gerekıyor lutfen yardım edın ne kullanıyorsunuz markası modelı nedır
Merhaba hanımlar ben yeni üyeyim .benimde iki kez ikizlerim oldu. Büyükler 2008 doğumlu küçükler 2011 doğumlu büyükler kız küçükler biri kız biri erkek. bu siteyi yeni farkettim.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?