selam rudi nasılsın doğum günü hazırlıklarıylamı uğraşıyorsun....
Oğlum durup dururken kustu şuan genel durumunu takip ediyoruz...tedirgin günler başladı yine...
canım geçmiş olsun bi sıkıntı yoktur inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam rudi nasılsın doğum günü hazırlıklarıylamı uğraşıyorsun....
Oğlum durup dururken kustu şuan genel durumunu takip ediyoruz...tedirgin günler başladı yine...
canım geçmiş olsun bi sıkıntı yoktur inş.
genel durumunu takip ediyoruz..şuan rapaoru bitti hast. Koşturmacası içine girdik yarın başlıyor randevular inşallah bidaha çıkarmazlar gelişimine göre...
canım inş.gerek kalmaz allah yardımcınız olsun.
Benimde kız hastalandı ateşi çok yüksek doktora götürdük bugün boğazları enfeksiyon kapmış bir sürü iğne ilaç verdi kuzum baygın baygın gezmeye çalışıyo evin içinde
canım kusura bakma geç gördüm dönmedim saat epey geç oldu diye.çok geçmiş olsun sizede hastalık olmayınca herşey ne güzel dimi iyiyken iş yapmak vız geliyor insana...
rudicim seni aradım ama cevap vermedin ....telden..
canım inş.gerek kalmaz allah yardımcınız olsun.
Benimde kız hastalandı ateşi çok yüksek doktora götürdük bugün boğazları enfeksiyon kapmış bir sürü iğne ilaç verdi kuzum baygın baygın gezmeye çalışıyo evin içinde
çok geçmiş olsun sizede hastalık olmayınca herşey ne güzel dimi iyiyken iş yapmak vız geliyor insana...
Rudicim seni aradım ama cevap vermedin ....telden..
çok geçmiş olsun bandag. Boğaz enfeksiyonundan biz ayda 1 mutlaka oluruz iğne en az 5 tane veya antibiyotik 6 gün mutlaka veriyor dr. Genelde 3 . Iğneden sonra iyi oluyor ama yinede iğneyi bırakma tamamla sayısını.
benim de oğlan benden ayrılmaz gözünün önünden bir saniye ayrılamam hasta olunca.çok saol canım bizede 3 igne verdi arkasından antibiyotik verdi inş. Iyi gelir kuzuma
bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah.sıra bizde 7 aralıkta bizim doğumgünümüz.
bandag merhabaKızlar nasılsınız kuzular nasıl
bandag merhaba
bir hasta bir iyi geçiyor bizde zaman.
baya dillendiler her şeyi anlatmaya çabalıyorlar ve hafızları baya gelişti aylar öncesini hatırlıyorlar:)
seninkiler nasıl?
moontornet de uzun süredir yazmadı inşallah her şey yolundadır?
ikizlerin kaderi sanırım bir hasta bir iyi geçmesi bünyelerimi zayıf kalıyor anlamadım bizimde aynı
kızım baya konuşuyor ama oğlum tembel çıktıya söylediği kelimeler sınırlı
bu ara birbirlerine çok sardırdılar sürekli itiyorlar vuruyorlar saçlarını çekiyorlar
1,5 aydır falan beşikten inmeye başladılar geceleri hop yanımıza geliyorlar:)) birde gece hala süt içiyorlar sizdede varmı aynı durum
moontornetle geçen gün konuştuk bir sorun yoktu ama son durumu bilmiyorum
canım iyi olmanıza sevindim,selam kızlar biz yoğunuz oğlumun raporu yenilendi onun rand. vardı % 40 düştü hamdolsun 1 yıllık yine inşallah önümüzdeki yıl çıkmaz nörolog benim oğlum olsa 1 yıl daha fizik ted. görmesini isterim dedi
göz kontrolleri vardı kızım büyük olasılıkla gözlük takacak miyop var az zaten roptan ameliyatlı ve % 95 gözlük kullanıyor bunada şükür diyoruz ameliyat olmasaydı gözleri görmeyecekti ALLAH korusun şuan ....
ocak ayında tekrar gözlere bakılcak ve menenjit aşımız var yaptırdınızmı grip aşısıda olmuştuk biz....
çok hareketlendiler durmak yok kapılar açılıp kapanıyor koşmaya çalışıyorlar kıskançlık bizdede var ama aşedilmeyecek gibi değil....
rudi izin veriyorum cümlesini çok beğendim.....tebrik ederim...deneyeceğim bende
kendinize iyi bakın....
canım iyi olmanıza sevindim,
rapor durumu da inşallah dediğin dibi sıfırlanır.fizik tedaviye dvm edeceksiniz değil mi?
grip aşısı olmadık, menenjit de sağlık ocağı önermedi ama yine araştıracağım emin değilim.
bir de benim oğlum dün itibarı ile adam oldu(sünnet) inşallah sorunsuz atlatırız.
kendine ve çocuklara iyi bak canım
görüşürüz