çok haklısın ne diyeyim bilmem eşiminde vardiyalı çalışması hep evde gibi olması yardım açısından çok iyi ama annesi markete gidelim dese gider ben desem o nerden çıktı şimdi ....bakalım hep çocuklar iyi olsun diyoruz.....
canım ben doğumdan önce bir yazı okumuştum ikiz çocugu olan anne babalar da boşanma durumu çok fazla diye. gerçekten o kadar zor ki bizim bu günlere kadar çektiklerimiz birde karşımızdaki anlayışssız olunca ipler kopma noktasına geliyor.Allah sabır versin cümlemize.zaten akşama kadar o kadar kafamız doluyor ki bir de vücut yorgunluğu bir saniye koltğa oturmadan akşam olup eş gelince dağınık yorgunsun ufacık bir şey dese batıyor bize. çocuk yokken kahvaltılar çeşit çeşit özenle hazırlanmış oluyordu şimdi neredeyse tencerede yemek var diye mutlu oluyruz,onlar da o ilgiyi göremeyince en basitinden tartışma sebebi.
Bizi bizden başkası anlayamaz. hayırlısı ve sağlıklısı ile büyüseler kıymetimizi bilseler yeter diyorum çoğu zaman inan.
sen aynı apartmandasın ya hiç olmasalar dokunmaz ama oldugunu bilip bakmamaları insanı her saniye gerer. bir de eltinin çocugunu benimsemeleri daha da çıldırtır , Allah sabır versin.