Meraba canlar 17 aylik ogluslarim var.sizide takip ediyorum.gece sut vermeyi bende kafaya takmistim ama sizde veriyormussunuz.ben o zaman biraktirmaya hic ugrasmiyim.gece 1 2 gibi bizde sut aliyoruz .
size soracam sut ne sutu veriyorsunuz bende bi indk sutu bi devam sutu vermeye basladim.ama ankarada oturuyorum hangi inek sutu vereyim kutu sut mu gunluk sut mu yok sa sutcu mu.
Bide cocuklar tatli yemiyor bal yedirdmedim bende sutun icine koyuyorum azcik dogru mu yapiyorum
selam canım ben bıraktırdım 2 hafta kadar ama çok seviyolar istiyolar bimde satılan inek sütünü veriyorum çocuk devam sütü yani oğlum içinde nutricia multi fiber kullanıyorum tabi kızımada veriyorum arada biz ballı su veriyoruzz sütün içine katmadım hiç sevmezlerde zaten...
Merhaba Ouzi;Meraba canlar 17 aylik ogluslarim var.sizide takip ediyorum.gece sut vermeyi bende kafaya takmistim ama sizde veriyormussunuz.ben o zaman biraktirmaya hic ugrasmiyim.gece 1 2 gibi bizde sut aliyoruz .
size soracam sut ne sutu veriyorsunuz bende bi indk sutu bi devam sutu vermeye basladim.ama ankarada oturuyorum hangi inek sutu vereyim kutu sut mu gunluk sut mu yok sa sutcu mu.
Bide cocuklar tatli yemiyor bal yedirdmedim bende sutun icine koyuyorum azcik dogru mu yapiyorum
rudi iyi geçmesine sevindim çocuklar iyi şükürde ben hastaydım ...yeni yeni toparlıyorum
inşallah kızın kulaklarını deldirmende iyi geçer.....gece süt vermezsem mıkır mıkır ikiside illa istiyorlar...sizinkiler 1 kere kalkıyorya benimkiler max 4-5 oluyor geçen seneye bakış hamdolsun diyorum 25-30 kez kalkıyorlardı....yavaş düzelecek sanırım anlamıyorum ki neden bu kadar mız mız olduklarına sıkıntıları yok burunları açık...hatta yeni yastık yaptırdım yatak boyunda oğlum kafasını düşürünce uyanıyordu ...her çocuk aynı olmaz ama kafaya takıyorum işte....
Merhaba hanımlar ben yeni üyeyim .benimde iki kez ikizlerim oldu. Büyükler 2008 doğumlu küçükler 2011 doğumlu büyükler kız küçükler biri kız biri erkek. bu siteyi yeni farkettim.:13:
Siz çok yol kat etmişsiniz rudi bizim daha işimiz çok gece sütünü baya azalttık ama bu ara çok fazla uyanır oldular geceleri emzikleri nasıl bırakıcaz hiç bilmiyorum zaten sadece uykuda emiyolar ama okadar seviyolarki versem bütün gün ağızlarına gezicekler
bide tuvalet eğitimi var en çok bunu düşünüyorum bu aralar nasıl olucak diye yaz gelsin bakıcaz artık bi çaresine sünnet le kulak deldirme duruyor offff yandık ya
bizimkiler çok bağlı birbirine en basiti dün akşam üstü babaanne geldi oğlanı alt kata götürmek istedi kıyamet koptu ikisi birden nasıl ağlıyo birine zarar gelsin yada kızalım öteki daha çok ağlıyo nasıl davranıcaz bu konuda bilmiyorum
Büyükler anaokuluna gidiyo küçükler evde inşallah onlarında en kısa sürede kreşe vermeyi düşünüyorum. Akşamımızı düşünün curcuna
2 yaş oldu mu seninkiler?
çok geçmiş olsun canım. şimdi iyisindir umarım.
gündüz iyi yedir canım gece süt içince gündüz yemiyorlar kalkınca su ver süt verme öyle öyle alışırlar inşallah.
bizimkiler gündüz de o kadar iyi yemiyorlar yani doyuyorlar mı bilmiyorum 2 sinin yediği tek çocuk ancak doyar benim gözümde. ısrar etsemde sonuç aynı.
benimkiler rüya mı görüyor ne gece ağlayarak uyanıyor kız özellikle.
birde cümle kurmaya başladılar her şeyi anlatıyorlar artık . biri ile dışarı çıksam diğerini diline doluyor akşama kadar ve ne alsa neye dokunsa hep diğerine de alalım götürelim bu onun olsunlar. yan yana gelince 2 canavarlar ama.
ve farkettim tek iken o kadar şımarık değil yani aslında pek hareket etmez oradan oraya koşmaz sessiz ,uyumlu ne bilim kuşun kanadı kırılır ya öyleler. ama işte 2 si yorucu oluyor diye bazen tek tek çıktığımızda oluyor. bir de uzmanlar ara sıra tek olmaları gerekli benlikleri için diyor ya öyle arada deniyoruz işte.
Büyükler anaokuluna gidiyo küçükler evde inşallah onlarında en kısa sürede kreşe vermeyi düşünüyorum. Akşamımızı düşünün curcuna
maşallah yaşadıklarımdan sonra hamile görmeye korkar oldum nasıl 2. karar verdiizzz....
Karar değil korunurken oldu.ben şu an ne hamile birini görmeye nede bir bebek sesini duymaya tahammülüm yoooooooook:13:
nereye gitsem ikizlerden üçüzlerden sonra 3 ve 4 numara için korunurken oldu lafı karşıma çıkıyor ve bende çok korkuyorum açıkçası daha çocuklar yeni yeni kendilerine gelmişken erken doğum yaptım ve en kötü risklerini yaşadım..doğumumda ayrı bir trajedi.....rızk varsa rabbim veriyor işte...ömür.......
7 aralıkta olduk 2 yaşında nerdeyse 1 ayda geçti:))
bizde hepsini tek tek aşıcaz inşallah :))bende bazen ayrı zaman geçirsinler istiyorum babamız bu durumdan çok memnun sanırım kendi kardeşi olmadığı için bırak böyle kalsınlar işte diyor bende üstelemiyorum
şok oldum bunu diyen kadın insan olamaz gibi geldi bana.İşinizi garantiye almak istiyorsanız .bütün korunma yöntemlerini deneyin derim yaşadıklarımdan sonra gerçekten çok sabır isteyen bir durum hamileyken doktorumuz kürtaj için resmen baskı yaptı yine hamileyken büyükler kız küçükler biri kız biri erkek oğlunuz yok doğacak kızı evlâtlık verin diyenler bile oldu bunu söyleyende kadın
İşinizi garantiye almak istiyorsanız .bütün korunma yöntemlerini deneyin derim yaşadıklarımdan sonra gerçekten çok sabır isteyen bir durum hamileyken doktorumuz kürtaj için resmen baskı yaptı yine hamileyken büyükler kız küçükler biri kız biri erkek oğlunuz yok doğacak kızı evlâtlık verin diyenler bile oldu bunu söyleyende kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?