2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

genel durumunu takip ediyoruz..şuan rapaoru bitti hast. Koşturmacası içine girdik yarın başlıyor randevular inşallah bidaha çıkarmazlar gelişimine göre...

canım inş.gerek kalmaz allah yardımcınız olsun.

Benimde kız hastalandı ateşi çok yüksek doktora götürdük bugün boğazları enfeksiyon kapmış bir sürü iğne ilaç verdi kuzum baygın baygın gezmeye çalışıyo evin içinde

çok geçmiş olsun sizede hastalık olmayınca herşey ne güzel dimi iyiyken iş yapmak vız geliyor insana...

rudicim seni aradım ama cevap vermedin ....telden..

çok geçmiş olsun sizede hastalık olmayınca herşey ne güzel dimi iyiyken iş yapmak vız geliyor insana...

rudicim seni aradım ama cevap vermedin ....telden..
canım kusura bakma geç gördüm dönmedim saat epey geç oldu diye.
Allah a şükür her şey yolunda.oğlun nasıl oldu?
bizim 2 yaş bitti dgünü kutladık mutlu oldular.
yarın 2 yaş aşıları var

çok geçmiş olsun bandag. boğaz enfeksiyonundan biz ayda 1 mutlaka oluruz iğne en az 5 tane veya antibiyotik 6 gün mutlaka veriyor dr. genelde 3 . iğneden sonra iyi oluyor ama yinede iğneyi bırakma tamamla sayısını.

Rudicim seni aradım ama cevap vermedin ....telden..

saol canım valla sorma hasta olunca herşey zor bide benim kzıım hastalanınca çok mızmız sürekli ağlıyor hep yanında oturayım istiyo iyice maf oldum işe geliyorum aklım hep onda(

çok saol canım bizede 3 igne verdi arkasından antibiyotik verdi inş. Iyi gelir kuzuma

bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah.sıra bizde 7 aralıkta bizim doğumgünümüz.

büyüyorlar ne güzel koskava 2 yıl geçti baya sıkıntılı atraksiyonlu ama her şeye rağmen iyikide varlar

benim de oğlan benden ayrılmaz gözünün önünden bir saniye ayrılamam hasta olunca.
2 yaş aşımızı olduk bugünde.

Kızlar nasılsınız kuzular nasıl
bandag merhaba
bir hasta bir iyi geçiyor bizde zaman.
baya dillendiler her şeyi anlatmaya çabalıyorlar ve hafızları baya gelişti aylar öncesini hatırlıyorlar:)
seninkiler nasıl?
moontornet de uzun süredir yazmadı inşallah her şey yolundadır?

ikizlerin kaderi sanırım bir hasta bir iyi geçmesi bünyelerimi zayıf kalıyor anlamadım bizimde aynı
kızım baya konuşuyor ama oğlum tembel çıktıya söylediği kelimeler sınırlı
bu ara birbirlerine çok sardırdılar sürekli itiyorlar vuruyorlar saçlarını çekiyorlar
1,5 aydır falan beşikten inmeye başladılar geceleri hop yanımıza geliyorlar:)) birde gece hala süt içiyorlar sizdede varmı aynı durum
moontornetle geçen gün konuştuk bir sorun yoktu ama son durumu bilmiyorum

bandag ben uyumadan önce biberon ile ellerine süt veriyorum 200 cc içip öyle uyuyorlar,(8:30)
birde gece 12 de ben uyumadan önce 200 cc verip öyle yatıyorum. uyku esnasında içiyorlar.
her gece vermesemde haftada 4 gece veriyorum. aslında kesecektim gece sütünü ama 500 lt içmeleri gerekli ya kahvaltıda içiremediğimden gece haklarını dolduruyorlar.
ben şu sıralar çıldırmak üzereyim birbirlerine sataşmalar,bu benim kavgaları ve kıskançlık diz boyu sürekli birbirinin elindekini istiyorlar ve alamayınca itip kakıyorlar birbirlerini.
sanırım 2 yaş sendromu ve ikisinin yan yana olması bizi paylaşıyor olmaları bu noktaya getirdi.
2 yaş sendromu ile ilgili yazılar okuyorum ilgilenmeyin kendi haline bırakın tarzı yaklaşımlar var. ama işte zarar verirler diye müdahale ediyorum ben.
sabır sanırım en çok bu yıl gerekli bize. dur yapma kardeşin demekten dilimde tüy bitti.
şimdi ben bunlara izin verdim cümlesini öğrettim. birinden diğeri bir şey istediğinde izin ver oynasın diyorum böylece izin verene ödül veriyorum bazen sadece alkışlamak kucağına alıp zıplatmak gibi iyi bir şey yaptığını düşünüp arada da olsa elindekini diğerine veriyor.
bir de kış içerideyiz iyice birbirlerine sarıyorlar. Allah yardımcımız olsun.

selam kızlar biz yoğunuz oğlumun raporu yenilendi onun rand. vardı % 40 düştü hamdolsun 1 yıllık yine inşallah önümüzdeki yıl çıkmaz nörolog benim oğlum olsa 1 yıl daha fizik ted. görmesini isterim dedi

göz kontrolleri vardı kızım büyük olasılıkla gözlük takacak miyop var az zaten roptan ameliyatlı ve % 95 gözlük kullanıyor bunada şükür diyoruz ameliyat olmasaydı gözleri görmeyecekti ALLAH korusun şuan ....

ocak ayında tekrar gözlere bakılcak ve menenjit aşımız var yaptırdınızmı grip aşısıda olmuştuk biz....

çok hareketlendiler durmak yok kapılar açılıp kapanıyor koşmaya çalışıyorlar kıskançlık bizdede var ama aşedilmeyecek gibi değil....

rudi izin veriyorum cümlesini çok beğendim.....tebrik ederim...deneyeceğim bende

kendinize iyi bakın....

canım iyi olmanıza sevindim,
rapor durumu da inşallah dediğin dibi sıfırlanır.fizik tedaviye dvm edeceksiniz değil mi?
grip aşısı olmadık, menenjit de sağlık ocağı önermedi ama yine araştıracağım emin değilim.
bir de benim oğlum dün itibarı ile adam oldu(sünnet) inşallah sorunsuz atlatırız.
kendine ve çocuklara iyi bak canım
görüşürüz

sağol cnm fizik tedv. devam
oğlun içinde hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatırsınızz...
menejit aşısını çocuk dokt. yapıcam dedi.bizde beyin hasarı var sonuçta ...risk var ALLAH korusun...
benimde boğazlarım da batma var üşüttüm sanırım...teşekkür ederim sizde kend. iyi bakın...

RUDİCİM HAYIRLI OOLSUN İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER İYİLEŞME SÜRESİ DARISI BİZİM BAŞIMIZA :))
BENDE SÜT VERİYORUM GECELERİ BİR TÜRLÜ KESEMEDİM HEP NİYETLENİP SINRA VAZGEÇİYORUM DEDĞİN GİBİ BİZİMKİLER GÜNDÜZ İÇMİYORLAR EN AZINDAN GECE İÇSİNLER DİYORUM.
İZİN VERME KULAĞA GÜZEL GELİYOR BENDE BİR DENEYEYİM BAKALIM BELKİ İŞE YARAR BU 2 YAŞ SENDROMU KISA SÜRER İNŞALLAH YOKSA İŞİMİZ ZOR.

Moontorrent ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İYİ OLMASINA SEVİNDİM OĞLUNUN.
BENDE GRİP AŞISI YAPTIRMADIM MENEJİT İÇİNDE BİR TÜRLÜ KARA VEREMEDİM ARAŞTIRMA AŞAMASINDAYIM

bugün fizik ted. gidemedim hiç keyfim yok hastayım valla havada çok soğuk inşallah çarşamba gidebilirim....

gece süt veriyorum daha doğrusu süt ver diye uyanıyorlar benimkiler 2 kez içiyor 100 cc toplam 200 cc yi 2 seferde kesmiştim ama bu sefer süt kıymete bindi istemeye başladılar....ayrıca gündüz yemek yeseler bile süt diye ağlıyorlar çok seviyoruz hatta oğlumun sütü raporla alınıyor kabız olmasın diye kızımada çıkartayım dedi % 300 zam gelmiş şok oldum .....60 şişe süt 97 tl olmuş 50 tl den ...

Son düzenleme:
Meraba canlar 17 aylik ogluslarim var.sizide takip ediyorum.gece sut vermeyi bende kafaya takmistim ama sizde veriyormussunuz.ben o zaman biraktirmaya hic ugrasmiyim.gece 1 2 gibi bizde sut aliyoruz .
size soracam sut ne sutu veriyorsunuz bende bi indk sutu bi devam sutu vermeye basladim.ama ankarada oturuyorum hangi inek sutu vereyim kutu sut mu gunluk sut mu yok sa sutcu mu.
Bide cocuklar tatli yemiyor bal yedirdmedim bende sutun icine koyuyorum azcik dogru mu yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…