ayy inşallah huyları değişmez çok kötü oluyo ozaman benim kızla seninki aynı sanırım çok cadı yaa basıyor çığlığı oda oğlumunda ödü kopuyo ayrıca kızım baba hastası oldu ben oğlumla fizik tedaviye idince kucağından inmiyormuş mama sandalyesine bile oturmuyo dedi eşim mamasını zor yapmış geçen gün...
kızlar size bir şey soracağım. benimkiler e gece en son 12 de 200 lük gece tahılı yapıp biberoda veriyorum ama sabah 7 ye kadar zor dayanıyorlar. su ile geçiştiriyorum çok ağlayınca 60 lık mama veriyorum sabah 5 de.siz neler yapıyorsunuz. nasıl kesebilirim gece besleme durumunu?
kızlar birde ben maşallah kilo vermişim bugun tartılsım 55.5 hedefim 52 kg.
egzersize başladım 3 gündür bebeler gece uykusuna yattığında ancak yapabiliyorum kendim için yaptıgım tek şey diyebilirim.
yağmur geldi gezmeler bitti...
aynen canım hava bi öyle bi böyle yeni düzeldiler hasta etmektende korkuyorum evde de sıkılıyorlar,
düzen falan kalmadı biri uyuyo diğeri uyanıyor birbirlerine sataşmalar kıskançlıklar...
şimdi çok zorluyorlar önceye göre. bakalım kışın evde nasıl başedeceğiz.Allah hepimize kolaylık versin
amin cnm inşallah kış rahat geçer ben uyku için kızı odadan ayırdım yanımızda yatıyo ona rağmen uykusu kıt çok kalkıyo bu aralar karın ağrısı var sanırım iyice beslenmeyi düzene soktuk çok şükür çok sıkılırlarsa 1.kata kv. indiririm ben kayınpeder işten gelince anca öle olur şu fizik tedavi bitsin 30 seansımız var özel eğitim için rapora başvurucam inşallah oğlum için dahada ilerler diyolar bakalım hayırlısı benim günlerimde yoğun geçecek gibi gözüküyo küvez doktoruna dün sordum bence rapora başvur dedi ben bile iyi olsun diye oğlumu kurslara gönderiyorum oğlun için iyi gelecektir diye ekledi çok şükür algısı kuvvetli dili iyi şu sağ el baya uğraşırıcak gibi gözüküyo sağı kullansın diye sol ele ortez yapıldı takılcak inşallah faydası olur .............Eki Görüntüle 513529
canım maşallah çok tatlı seninkiler ve acaip benzettim ben.
inşallah çok daha iyi olur oğlun ve ben inanıyorum olacak da, özel eğitim ne olarak geçiyor canım biraz açıklayabilir misin? sen denver yaptırmıştın ve iyi demiştin. ben denver skalalarını netten bulmuştum bir ara denedim kendim evde ne kadar başarılı oldum bilemem ama..
off ya benim kizda 7 de sut icer yatardi artik istemiiyo deli etti bu kiz beni valla
gelismiycek diye korkuyorum
hic istahi yok
yemek vermesem istemiyo hic acikmiyo heralde
evet kis geliyo allah hepimize kolaylik versin valla
off ya benim kizda 7 de sut icer yatardi artik istemiiyo deli etti bu kiz beni valla
gelismiycek diye korkuyorum
hic istahi yok
yemek vermesem istemiyo hic acikmiyo heralde
evet kis geliyo allah hepimize kolaylik versin valla
demek sana benziyorlar sende güzel bir bayansın anladım maşallah yaa çok tatlılar bir daha baktım önceki sayfadan resimlerine nazarboncugu yapacaktım ama klavyem nedense algılamadı.sağol cnm evet çok benziyolar birbirlerine vede bana babaya benzemiyoruz özel eğitim ve rrehabitilasyon merkezleri varya rapor alınıyo sonuçta oğlum beyin kan. geçirdi ve beyinde hasar var oda sağ ele vurmuş çok şükür ayakta yok diyolar algılaması çok iyi onun durumda olanlara göre ALLAH a şükür çok iyi ama bireysel eğitim almasıda lazım daha iyi olmak için beyin gelişimi için 3 yaş diyolarya nekadar katkı sağlayabilirsek işte denver testini zekalrı ölçmek için yaptırıyorum....
Nurum nerelerdesin bak 2011 ikiz toğiginden sonra 2012 hatta 2013 ikizler topiğide aldı başını gidiyor. biz epey yol katettik doğurduk yaşlarına geldik hatta siz epey büyüttünüz günler nasıl geçiyor en kıdemlimiz olaraktan anlat biraz.
amin cnm inşallah kış rahat geçer ben uyku için kızı odadan ayırdım yanımızda yatıyo ona rağmen uykusu kıt çok kalkıyo bu aralar karın ağrısı var sanırım iyice beslenmeyi düzene soktuk çok şükür çok sıkılırlarsa 1.kata kv. indiririm ben kayınpeder işten gelince anca öle olur şu fizik tedavi bitsin 30 seansımız var özel eğitim için rapora başvurucam inşallah oğlum için dahada ilerler diyolar bakalım hayırlısı benim günlerimde yoğun geçecek gibi gözüküyo küvez doktoruna dün sordum bence rapora başvur dedi ben bile iyi olsun diye oğlumu kurslara gönderiyorum oğlun için iyi gelecektir diye ekledi çok şükür algısı kuvvetli dili iyi şu sağ el baya uğraşırıcak gibi gözüküyo sağı kullansın diye sol ele ortez yapıldı takılcak inşallah faydası olur .............Eki Görüntüle 513529
aman rabbim bu güzellikler senin kuzucukların mı montorrent ? rabbim nazarlardan saklasın inşallah.çok güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?