2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

aynen canım benim kızda babasına bitişik yaşıyor desem yeridir.
babası gelir gelmez paçalarına yapışıyor yanından hiç ayrılmıyor. hatta gece yatırıyoruz ya ikisini. önce mutlaka oğlan uyuyor kız hep bekliyor yatağında sessizce. oğlanın uyudugunu gösteriyoruz gözüyle görüyor ından sonra uyuyor. kendi aklınca beni uyutup kardeşimimi sevecekler diyor acaba? yaa böyle çok fena bişey ...

sağlıklı olsunlarda hastalık perişan etti bizi.

kızlar size bir şey soracağım. benimkiler e gece en son 12 de 200 lük gece tahılı yapıp biberoda veriyorum ama sabah 7 ye kadar zor dayanıyorlar. su ile geçiştiriyorum çok ağlayınca 60 lık mama veriyorum sabah 5 de.siz neler yapıyorsunuz. nasıl kesebilirim gece besleme durumunu?

kızlar birde ben maşallah kilo vermişim bugun tartılsım 55.5 hedefim 52 kg.
egzersize başladım 3 gündür bebeler gece uykusuna yattığında ancak yapabiliyorum kendim için yaptıgım tek şey diyebilirim.

cnm ben 20 00 de yatarken veriyorum inek sütü gecede 1 kere çok mızmız olurlarsa süt yine bazen içiyolar bazende içmiyolar oda gece 12 00 veya 1 00 de oluyo başkada bişey vermiyorum oğluma su veriyorum suyu gece içiyo kızımda gündüz daha çok su tüketiyo keşke içmeseler bıraksalar ama olmuyoki sonrada kahvaltı ertesi gün 9 00 da tahıllı bence daha çok acıktırıyo sanki benimkiler kalkmayı huy edince kendimce açlıktan kalmıyolar ......

bende bu sıralar gece besleniyorum kg alıcam daha çok bebekler kalkınca bende kendimi mutfakta buluyorum çok fenayım yaaaaaa
kızlar birde ben maşallah kilo vermişim bugun tartılsım 55.5 hedefim 52 kg.
egzersize başladım 3 gündür bebeler gece uykusuna yattığında ancak yapabiliyorum kendim için yaptıgım tek şey diyebilirim.

Kg şimdilik duruyor düzenli beslenme dikkat etmek ve spor yapmak lazım
OgLusLarim varken bu mümkün değil biraz daha büyümeleri gerekiyor. Suan kg vermek askıda
Buarada bakıyorum ikizler büyümüş maşallah

yağmur geldi gezmeler bitti...

aynen canım hava bi öyle bi böyle yeni düzeldiler hasta etmektende korkuyorum evde de sıkılıyorlar,
düzen falan kalmadı biri uyuyo diğeri uyanıyor birbirlerine sataşmalar kıskançlıklar...
şimdi çok zorluyorlar önceye göre. bakalım kışın evde nasıl başedeceğiz.Allah hepimize kolaylık versin

amin cnm inşallah kış rahat geçer ben uyku için kızı odadan ayırdım yanımızda yatıyo ona rağmen uykusu kıt çok kalkıyo bu aralar karın ağrısı var sanırım iyice beslenmeyi düzene soktuk çok şükür çok sıkılırlarsa 1.kata kv. indiririm ben kayınpeder işten gelince anca öle olur şu fizik tedavi bitsin 30 seansımız var özel eğitim için rapora başvurucam inşallah oğlum için dahada ilerler diyolar bakalım hayırlısı benim günlerimde yoğun geçecek gibi gözüküyo küvez doktoruna dün sordum bence rapora başvur dedi ben bile iyi olsun diye oğlumu kurslara gönderiyorum oğlun için iyi gelecektir diye ekledi çok şükür algısı kuvvetli dili iyi şu sağ el baya uğraşırıcak gibi gözüküyo sağı kullansın diye sol ele ortez yapıldı takılcak inşallah faydası olur .............

Son düzenleme:

canım maşallah çok tatlı seninkiler ve acaip benzettim ben.

inşallah çok daha iyi olur oğlun ve ben inanıyorum olacak da, özel eğitim ne olarak geçiyor canım biraz açıklayabilir misin? sen denver yaptırmıştın ve iyi demiştin. ben denver skalalarını netten bulmuştum bir ara denedim kendim evde ne kadar başarılı oldum bilemem ama..

off ya benim kizda 7 de sut icer yatardi artik istemiiyo deli etti bu kiz beni valla
gelismiycek diye korkuyorum
hic istahi yok
yemek vermesem istemiyo hic acikmiyo heralde
evet kis geliyo allah hepimize kolaylik versin valla

sağol cnm evet çok benziyolar birbirlerine vede bana babaya benzemiyoruz özel eğitim ve rrehabitilasyon merkezleri varya rapor alınıyo sonuçta oğlum beyin kan. geçirdi ve beyinde hasar var oda sağ ele vurmuş çok şükür ayakta yok diyolar algılaması çok iyi onun durumda olanlara göre ALLAH a şükür çok iyi ama bireysel eğitim almasıda lazım daha iyi olmak için beyin gelişimi için 3 yaş diyolarya nekadar katkı sağlayabilirsek işte denver testini zekalrı ölçmek için yaptırıyorum....

dönem dönem oluyo bende kızda sinir krizi geçirirdim hep aptamil versem hayır demiyordu şimdi yeni yeni düzene giriyo yavaş oluyo ama varsın olsun.....
off ya benim kizda 7 de sut icer yatardi artik istemiiyo deli etti bu kiz beni valla
hic istahi yok

hic istahi yok

canım farklı şeyler dene mesela muhallebi hem kiloda aldırır
bu kışı atlatırsak seneye yaza birazda olsa kolaylayacağız artık yeter ki sağlık olsun Ben kasım annesiyim ya kasım anneleri topiğinde arada gözatıyorum ve bir bebek çok ciddi rahatsız onu okuduğumda tüylerim diken diken oldu biz başedemiyoruz diye dert yanarken onlar hastanelerde koşuşturuyor.Allah tüm bebeklere sağlık versin annelerede sabır diliyorum.

demek sana benziyorlar sende güzel bir bayansın anladım maşallah yaa çok tatlılar bir daha baktım önceki sayfadan resimlerine nazarboncugu yapacaktım ama klavyem nedense algılamadı.
sanki benimkiler ikiz değilmiş gibi baktım benzemiyorlar yaa benimkiler birbirine,,
3 yaştan önce beyin fazlası ile gelişiyor benim bildiğim ne kadar erken olursa o kadar iyi bilinçli anneler oldugumuz için bebeklerimiz çok şanslı.

Nurum nerelerdesin bak 2011 ikiz toğiginden sonra 2012 hatta 2013 ikizler topiğide aldı başını gidiyor. biz epey yol katettik doğurduk yaşlarına geldik hatta siz epey büyüttünüz günler nasıl geçiyor en kıdemlimiz olaraktan anlat biraz.

haklısın rudi nurum nerdesin hakikaten çocuklar yürüyo ama senin arkalarından koşmakla geçiyordur zamanın çoğu....

rudi sağol güzellik konusunda haklısın foto koymayayım daha fazla oğlum için ne gerekiyorsa yapıyoruz tabi fizik tedavi de fazla üstüne düşemiyorum evde ama uğraşıyoruz eşimde bende ALLAH a şükür oğlum çok zeki kızımdan bile fazla ne gösterirsek yapıyo kızım oralı bile değil oda yapıyo canı istediğinde ama...birazdan uyutacağım oyuncak torbasının önüne koydum ikisinide bakıp bakıp arkaya fırlatıyolar vallahi bu günleride gördümya çok şükür ...........

Son düzenleme:
Merhaba 2011 anneleri.. Buralardayim canım uzaktan takipteyim merak etmeyin:)
Rudicim bende face'de aktifim gene erkek yok tabi hemde cok seri.. Yenileri var eskileri var fotograflar var varda var..
Burası nedense donuyor. Hep bı kaç kısıyiz anneler yogun ilgi göstermiyor ki? 2012 2013 cok yeni bizde öyle degilmiydik cok sık girip bakar yazardik.

Canım benimkiler yürüyor ya cok fenalar. Bugün bı oglum hani bebek odalarında sifonyer olur ya, iste bizimki 5 cekmeceli, sen tut alttan 2. Çekmecenin üstüne çık, arkamı bi dondüm(o sirada oglumun altini temizliyordum) AYakta dikiliyor, sonra çekmecenin icine oturdu sonrada yuzustu aşağı geldi. Nazladigimda daha cok ağlıyorlar

aman rabbim bu güzellikler senin kuzucukların mı montorrent ? rabbim nazarlardan saklasın inşallah.çok güzeller.

sağol melitta çok şükür sen bide doğdukları günden beri olan fotolarını görsen inanmazsın çok çok şükür öle bi değiştiler ki eee 1 kg doğan bebekle 3 kg doğan bebek arasında ki görsel fark olacaktı ama oğlum resmen evrim geçirdi bakıyorum foto.larına da ALLAH büyük üzüntüyü başta yaşadık şimdi sevindiriyo zaten nazar çok değiyo gerçekten herkesin çocuğu kendine güzel gelir ama övmüyorum öle kibirlikte yapmıyorum oğlum nereye gitse gecesi ağlama krizleri ile uyunıyo şimdide fizik tedavi merk. maslotu oldu kapıdan girer girmez benden alıyo ablaları oraya gelen bebekler öle değil çoğu görmüyo oksijensiz kalan vakalar çoğunlukta kendini bilmiyo korkuyorumda bişey olcak diye ALLAH korusun.....
aman rabbim bu güzellikler senin kuzucukların mı montorrent ? rabbim nazarlardan saklasın inşallah.çok güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…