merhaba kızlar cok uzun zaman oldu girmeyeli takip edemez oldum o kadar yoğun geciyo ki günlerim bebeklerim 1 yaşına girdiler cok şükür eski huysuzlukları kalmadı ama şimdi de her tarafı karıştırmakla meşguller ee tabi bende arkalarından toplamaya calışıyorum :) bi oğlumda sadece 2 diş var alttan diğerinde ise altlarla birlikte üsteki dişleri de gelmeye başladı azı dişi ve ortada ki dişleri 3 diş aynı anda geliyo o cok sıkıntı yapıyo uykusu yemesi zorlaştı.
Hergün attamız vardır cıkarmadığım zaman kapıya vuruyolarkıyamıyorum yaaa hiç bir yeere gitmesek kapının önüne cıkarıyorum 5 dakka hala yalnızım bebeklerimle bütün gün uğraşıyorum yemesi banyosu uykusu onlar uyurken ev temizliği yemek derken kendime zaman ayıramıyorum nete cok zor girebiliyorum görüşmeyeli umarım herkez iii dir yadıktan sonra yorumları okucam sonra bıdıklar uyanınca yazamıyorum herkezi cok öpüyorum kolaygelsin yavrularınızla
çok önceden izliyordum cnbc e de okul zamanımda yabancı dil okudumda meraktan bakıyordum alt yazılı ya...
moontornet 1 yaşınız kutlu olsun. sağlıkla huzurla hep birlikte nice yıllar geçirmeniz dileği ile.
5 diş birden mi geliyor yanlış okumadım dimi maşallah zor olur ama işte tek tek çekmektense bir anda çıkarlar.
Benimkilerde 9 ay doldu doktora gitik kız 9 erkek 9.600 kg olmuş boylar 73 cm.
oğlan artık kucağımızda bile durmuyor.atlıyor zıplıyor zaptedemiyoruz dışarıda. evdede sürekli emekleme durumunda.
kız daha sakin ve mızmız bugunlerde
şimd, benimkiler kucak çocuğu inşallah ayaklanırlarda ozaman arkalarını toplamakla geçer heralde varsın öle geçsin iyiz canım çok şükür bizde dün 1 yaşımıza girdik doğum günümüz 2 hafta sonra ailelerden şehir dışında olcaklar var o yğzden kısmetse haftaya pazar ama benimkilerde tık yok oturuyolar çok şükür oğlum dönüyo yuvarlanıyo ama kızım oturmaya bile üşeniyo yanıdaki oyuncağı almak için bile çığlık çığlığa ....bugün fizik tedavi merkezine gittik oğlum için yarın başlıyoruz el için dengesi için daha öncede evimize geliyodu ama oğlum istemedi doktoru bakalım nasıl geçicek
merhaba müge bende izmirliyim.seni gördüğüm zaman aklıma eski iş arkadaşım geliyor.çok severdim kendisi.izmir de havalar nasıl ?
merhaba izmir yanıyodu son 2-3gün akşamları biraz serin olmaya başladı geceleri güzeel uyuyoruz.İzmir in neresinden?
merhaba müge bende izmirliyim.seni gördüğüm zaman aklıma eski iş arkadaşım geliyor.çok severdim kendisi.izmir de havalar nasıl ?
merhaba izmir yanıyodu son 2-3gün akşamları biraz serin olmaya başladı geceleri güzeel uyuyoruz.İzmir in neresinden?
ben yurtdıışndayım şu anda.ailem karabağlar da oturuyor.çok özledim izmir i.gözümde tütüyor.
Mrb cnm. Eskiye nazaran suan daha bı kolaylaşmışsin rahatlamissindir..(null)
Mrb cnm. Eskiye nazaran suan daha bı kolaylaşmışsin rahatlamissindir..
1 yasından sonra bebeklik hallerindeki yorgunluğumuzu düşünürsek suan cok daha iyiyiz..
Haftada 3 gün çıkarıyorsun oğlunuzda peki kızın nerede canım? Oğlun iyi değil mı?
Ben nerdeyse hergün çıkarıyor salıyorum site güvenli olduğu icin hem araba vs.korkunda yok o cimenlik senin bu saha benim koşturun duruyorlar ikisine aynı anda farklı yönlere koşmam imkansız. Şimdiye kdr yalnız çıkaran ben suanda illa ki bı yardımcıya ihtiyac oluyor:)
Cocukları gece duymamAn kötü ama onlar niye ağlıyor ki gece beslenmelerini kesmedin mı?
kaç günden beri bişiler yazıyorum takoz bilgisayar ya kitleniyo hata veriyo siliniyi yada internet cekmiyo tümmm yazdıklarım boşa gidiyo bende ceza olarak fişini cekiyorumdelirtti beni inşallah şimdi yazdıklarım cıkar .akşam uyumalarımız düzene girmeye başladı cok şükür gece ytmadan önce muhallebi yediriyorum yatırıyorum 2-3 defa kalkarlar o zaman da su veriyorum sabah acıkıyolar ama o zaman da süt veriyorum (inek sütü)8 9 gibi kalkıyolar sabahları güneş geç doğuyo onunda etkisi var erken uyanmıyolar önceden 6 dedi mi ayaktaydık,inek sütü veren anneler marketten alınan sütleri kaynatıyomusunuz nasıl veriyosunuz ben ılıştıyorum doğru mu yapıyorum bilemedim bide camaşırlarını ayrımı yıkıypsunuz bi arkadaşım 1 yaşından sonra kendi kıyafetleriyle atmaya başlamış da ben cesaret edemiyorum sizler nasıl yıkıyosunuz güzel ikiz anneleri
Sutu kaynatmanızı ne gerek var zaten pastorize ben ilistiriyorum okdr..(null)
ben çamaşırların ayrı yıkanması taraftarıyım.
deterjanları ayrı ve iki bebek zaten sık sık makina açılıyor.onların bizden daha çok yıkanacak elbiseleri oluyor.
kendimiz için daha az makina açıyoruz.
bu arada biz hala blendır kullanıyoruz bir türlü kurtulamadık..
sizler ne durumdasınız?
deterjanları ayrı ve iki bebek zaten sık sık makina açılıyor.onların bizden daha çok yıkanacak elbiseleri oluyor.
sizler ne durumdasınız?
sizler ne durumdasınız?
ellerinden tutup yürüyormus gibi yaptık bizz bu kez de alıştılar hep istiyorlar.birde kızım bağırmayı öğrendi istediği olmayınca basıyor çığlığı.Ben dogduklarindan beri hic ayri yikamadim camasirlari i
Blendr da cekiyorum bende yemeklerini biraz puturlu kaldimi yemiyorlar maalesef
Nasilolsa zamani gelince isirip kendileri yiycek:)
Benim tembeller daha ayaklarinin ustune bile basmiyolar
Biraz alistirma yaptirmam lazim galiba,,,,,,,,Ayrica cok gecmisolsun canim
Kızlar merhaba nasılsınız?
benimkiler nezle oldu uğraşıyoruz.
öksürükte başladı ballı limon veriyorum akşamları.
9,5 aylık olduk ve emeklemek ayağa kalkmak derken şimdide ellerinden tutup sürekli yürütmemizi istiyorlar.
sanırım 2 yaşına kadar zor süreç sonra biraz da olsa rahatlayacağız.
sizler ne durumdasınız?
ellerinden tutup yürüyormus gibi yaptık bizz bu kez de alıştılar hep istiyorlar.birde kızım bağırmayı öğrendi istediği olmayınca basıyor çığlığı.
sağol canım hasta çocuk çok zor ikisi birden oluyor tüm hastalıkları birlikte geçiriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?