- 4 Kasım 2020
- 1.810
- 2.358
- 83
- Konu Sahibi elektroforez
- #30.721
Sürekli saat başı geliyor sarı renkli falanAkıntı yoğun mu oluyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli saat başı geliyor sarı renkli falanAkıntı yoğun mu oluyor acaba
Benimde sarı renkli baya sümüksü ama muhtemelen enfeksiyon o benceSürekli saat başı geliyor sarı renkli falan
Bende nst ye girdim hiç sancı vs yok herşey normal yarın tam 39 haftalık oluyorum geleceğine dair ümidi kestim tosunum birde 3600 kg olmuş ye paşam içerde ekmek elden su göldenValla 42 ye kadar gider bu şekilde bu bebeler hdjdjdjd![]()
Benimde öyle ama bana idrar testi de yapıldı hiçbir şey yoktu. Bir de karnım taş gibi anlamadım neden böyle oluyor. Nişan sarı renkte olur mu yada sürekli gelir mi ki? Bir de kasılma dediğimiz şey karnımızın taş gibi olması mı acabaBenimde sarı renkli baya sümüksü ama muhtemelen enfeksiyon o bence
Kasilma karnın taş gibi olması evet ama Nisan sürekli olmaz.lBenimde öyle ama bana idrar testi de yapıldı hiçbir şey yoktu. Bir de karnım taş gibi anlamadım neden böyle oluyor. Nişan sarı renkte olur mu yada sürekli gelir mi ki? Bir de kasılma dediğimiz şey karnımızın taş gibi olması mı acaba
Benimde öyle ama bana idrar testi de yapıldı hiçbir şey yoktu. Bir de karnım taş gibi anlamadım neden böyle oluyor. Nişan sarı renkte olur mu yada sürekli gelir mi ki? Bir de kasılma dediğimiz şey karnımızın taş gibi olması mı acaba
kasilma dedigimiz sey bebegin bi yerde toplanip kendini birakmasi degil mi?Kasilma karnın taş gibi olması evet ama Nisan sürekli olmaz.l
Evet sarımsı oluyor. Bel ağrısı fln da ve. Ve karnım sürekli taş gibi ben gideyim o zaman yakında doğumaNişan parça parça gelebilir denildi bana, illa bir anda gelmek zorunda değilmiş. Saarımsı, kahverengi veya kanlı olarak.
Genel olarak ama tek seferde hafif pembe ama sarımsı sümüksü yapıya sahip oluyormuş.
Benimki de geceleri uyumuyor gündüz yat babam yatKizlar benim bebek dunden beri hic uyumuyor surekli meme istiyor benide bitirdi uykusuzluk agrilarimda bir yandan. Sutum yetmio die dusunduk. Bugun hastaneye gitmistik sorduk sutun normal emzirmeye devam et dedi. Bu nasil olcak bole bilmiom![]()
Hadi kız doguracaksiniz xbxbbdbdj bu arada o bende de oluyodu bence bebiş baskısı bağırsaklara fazla yükleniyor son zamanlar direkt doğum diyemeyiz ama eli yakındırNormalde hiç baskı falan hissetmem ama Bugün hafif baskı çömelince ıkınma gibi bir his var acep doğum habercisi miiii yoksa bu bebe büyüyor içerimi sığmıyor
Bilmiyorum da ben de beklesem 40 ı kesin 4 ü geçermiş şansıma bdbdbdbdbdb. 38+4 gibi gittim ben de 3800 doğdu işteKızlar bebek 38+6 3600 kilo dedi artık eksi artı kaç çıkarsa normal.dogumu bekliyorum haftaya Perşembe 40 haftam doluyor o zamana bu tosun 4 kilo olur nasıl doguracam ya bi korku saldı beni
Hadi gözün aydın canimmm14.günde göbek bağı düştü çok şükür. 7.günden beri düşecek diye bekliyordum![]()
Açıklık da güzelmiş aslında. Geceleri hiç mi bir şey yok mesela benim gündüz tık yok gece sancilaniyodum sabah hicbir tık yoktu öyle iki ay gelmişim subat sonuna kadar. Hastahanede muayene edilince kasılmalar basliyodu i tarz mudahake edilebilir belki bilemedimKızlar pek aktif değilim ama sizleri takip ediyorum. 39+5 ile belirtisiz bekliyorum. Geçen hafta nişanım gelmiş kan olduğu için hastane nişandır dedi. 4cm açıklık var diye de doktorum membran sıyırma yaptı ama benim tosun yerinden memnun ki kanala bile girmedi.
Kormuyordum ama maşallah mart anneleri şubata kaydı ben şubat olurum derken martta kaldım![]()
Sağ ol canım. Ay ben yarın yıkayacağım. Çok heyecanlıyım, ilk banyosu kuzumunBenimki de geceleri uyumuyor gündüz yat babam yatçoğu bebek böyleymiş malesef
bizi de tüketiyor gece mal oluyoruz sabaha zaten
benim de öyle oldu ilk başta yorgunluktan vs derken süt az geldi bebek aç kaldı derken mama ile paralel gittik biraz baktim bu çok uyku yapıyor sütü veremiyorum mamayi azalttim sonra zaten memelerin şişkinliği koluma vurdu, mamayı dün kestim komple memeler hâlâ sisince koluma vuruyor mastit korkusu sardı ama değildir herhalde bakalım gorcem
o yüzden takılma kendin uyku uyuyunca biraz su içip yemek yediğinde sütun de kendine gelir merak etme
stres yapma
Hadi kız doguracaksiniz xbxbbdbdj bu arada o bende de oluyodu bence bebiş baskısı bağırsaklara fazla yükleniyor son zamanlar direkt doğum diyemeyiz ama eli yakındır
Bilmiyorum da ben de beklesem 40 ı kesin 4 ü geçermiş şansıma bdbdbdbdbdb. 38+4 gibi gittim ben de 3800 doğdu işte
Hadi gözün aydın canimmmbize de iki güne düşer dediler. Nasıl yikayacaz bu bebeyi korkusu sardı sjhxhdbdj kv cagircam tek yapamayiz biz
Açıklık da güzelmiş aslında. Geceleri hiç mi bir şey yok mesela benim gündüz tık yok gece sancilaniyodum sabah hicbir tık yoktu öyle iki ay gelmişim subat sonuna kadar. Hastahanede muayene edilince kasılmalar basliyodu i tarz mudahake edilebilir belki bilemedimbi de suni ile 4 ten 9 a çıkması çok hızlı olabilir belki
Valla ben de son günü kaçırdım martı djhdbdndjdj dur daha nisan anaları gelecek marta![]()
Ben kriz geçirir miyim bilmiyorum çünkü hiç fikrim yok yeğenimi bile yikamadim korkuyorum kayacak diye djhdjdnd en azından ilk banyosunu yardim etsinler bir şey olmazSağ ol canım. Ay ben yarın yıkayacağım. Çok heyecanlıyım, ilk banyosu kuzumun
Başlarda bilen birinden destek almak iyi olur tabi. Ben tek daha rahat yıkıyorum. Annem de eşim de bana kriz geçirtiyorlarMümkünse izlesinler sadece
![]()
Ağrı koluna vurduysa tıkanmaya başlıyorsun sakın bekleme her geçen gün aleyhine olur mastit çok zordur bekledikçe mastitw çevirir hemen sağım yapmaya başla sertliklere masaj yap sürekli açılsın kanallarBenimki de geceleri uyumuyor gündüz yat babam yatçoğu bebek böyleymiş malesef
bizi de tüketiyor gece mal oluyoruz sabaha zaten
benim de öyle oldu ilk başta yorgunluktan vs derken süt az geldi bebek aç kaldı derken mama ile paralel gittik biraz baktim bu çok uyku yapıyor sütü veremiyorum mamayi azalttim sonra zaten memelerin şişkinliği koluma vurdu, mamayı dün kestim komple memeler hâlâ sisince koluma vuruyor mastit korkusu sardı ama değildir herhalde bakalım gorcem
o yüzden takılma kendin uyku uyuyunca biraz su içip yemek yediğinde sütun de kendine gelir merak etme
stres yapma
Hadi kız doguracaksiniz xbxbbdbdj bu arada o bende de oluyodu bence bebiş baskısı bağırsaklara fazla yükleniyor son zamanlar direkt doğum diyemeyiz ama eli yakındır
Bilmiyorum da ben de beklesem 40 ı kesin 4 ü geçermiş şansıma bdbdbdbdbdb. 38+4 gibi gittim ben de 3800 doğdu işte
Hadi gözün aydın canimmmbize de iki güne düşer dediler. Nasıl yikayacaz bu bebeyi korkusu sardı sjhxhdbdj kv cagircam tek yapamayiz biz
Açıklık da güzelmiş aslında. Geceleri hiç mi bir şey yok mesela benim gündüz tık yok gece sancilaniyodum sabah hicbir tık yoktu öyle iki ay gelmişim subat sonuna kadar. Hastahanede muayene edilince kasılmalar basliyodu i tarz mudahake edilebilir belki bilemedimbi de suni ile 4 ten 9 a çıkması çok hızlı olabilir belki
Valla ben de son günü kaçırdım martı djhdbdndjdj dur daha nisan anaları gelecek marta![]()
Evde mecbur kalırsanız Çıplak halde müsline sarıp yatırıp yıkayabilirsin illa yüzüne gelmesine gerek yok şimdilikBen kriz geçirir miyim bilmiyorum çünkü hiç fikrim yok yeğenimi bile yikamadim korkuyorum kayacak diye djhdjdnd en azından ilk banyosunu yardim etsinler bir şey olmaz![]()
Benimkide 3.580 idi canım kızımBende nst ye girdim hiç sancı vs yok herşey normal yarın tam 39 haftalık oluyorum geleceğine dair ümidi kestim tosunum birde 3600 kg olmuş ye paşam içerde ekmek elden su gölden
Bende tek yıkamayı seviyorum benide sinir ediyorlarSağ ol canım. Ay ben yarın yıkayacağım. Çok heyecanlıyım, ilk banyosu kuzumun
Başlarda bilen birinden destek almak iyi olur tabi. Ben tek daha rahat yıkıyorum. Annem de eşim de bana kriz geçirtiyorlarMümkünse izlesinler sadece
![]()
Ayyy sıyırma sonrası 12 saat içinde gelmesi lazım kız ne zaman yaptı suyun gelebilir dikkat et bana da aynını yapmıştı bi güm sonra suyum gelmiştiKızlar pek aktif değilim ama sizleri takip ediyorum. 39+5 ile belirtisiz bekliyorum. Geçen hafta nişanım gelmiş kan olduğu için hastane nişandır dedi. 4cm açıklık var diye de doktorum membran sıyırma yaptı ama benim tosun yerinden memnun ki kanala bile girmedi.
Kormuyordum ama maşallah mart anneleri şubata kaydı ben şubat olurum derken martta kaldım![]()