• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Ayyy maşallah bende baktım. Moontorrent bunlar birbirine cok benziyorlar cokta sekerler ama kızda sac yok :-) benim bı oğlumun masallahi varda. Tebarekeallah büyürmüşsün be Canım 29+9 haftalık halleri nere şimdiki halleri kurban oldugum Rabbim nazara gelmesinler aman.
Biz bu donemleri geçirdik suan mümkün değil mama sandalyesinde oturupta oynamazlar ayağa kalkar dikilirler:) Canım ya iki tane mı almıştın? stelik büyük ebat olanlardan evin cokmu büyüktü ? benim kocaman ev olmasına rağmen bitane aldım nefret ediyorum eşyalardan artık of.

Benim OgLusLarimin birlikte oyun oynuyorlar suan en sık yaptıkları oyunsa biryerlere saklanıp bianda cikipta kahkaya boğulmaları. Hani bn onlara 'cee' cok yapardım ya:))
Birbirlerinden kıskanıyor paylasamiyorlar beni akılları birçok seye eriyor.

İki haftadır annemlerdeyim evimize geldik hiç unutmamışlar herseyin yerini hatırladılar. Mutfak dolaplarının tezgah altındaki kulplarını çıkarmıştım ya... Artık kulpsuz olmasida ise yaramıyor.
Kapağın usttunden tutup yavaşça acıyorlar sonra dolabın icine dalıyorlar
Cooook zekiler Hamileyken bol bol tükettiğim cevizler bı hayli yaramış benim OgLusLarima

sağol nurum ALLAH razı olsun kızın saçı şuan daha fazla uzadı baya arkalarını bile topluyorum lastik tokalarla :))))) mama sandalyeleri benim çok işime yarıyo vallahi çok seviyolar oğlum dönüm ağlıyo alınca okadar yemek yaparken de iyi oluyo odadan çıkamıyorum ki hep yanlarında olucam aksine benim ev kutu gibi hele mutfak çok küçük 1 tane alsamda diğerini ne olcaktı benimkiler öle dursa ne güzel rabbim inşallah nasip ederde ayakta durduğkları günleride örürüm benimkiler çok pasif bu konuda hala tık yok tembeliz baya anlayacağın fizyoteraspşstşmşz anormal bi durum yok diyo kızım için oğlum için zaten yaşaıtlarıyla yürüme beklemeyin diyolar ama ALLAH bilir ALLAHN izniyle yetişicez neler demişlerdide ne olduk çok şükür...ne güzel oğluşların artık pacayı yırtmış kurtamışlar kendilerini vallahi......gerçekten çok zekiler hiçte bişeyi unutmuyolar sen onlara amma gülersin bıyık altında dimi oyun oynarlarken.........
Ayyy maşallah bende baktım. Moontorrent bunlar birbirine cok benziyorlar cokta sekerler ama kızda sac yok :-) benim bı oğlumun masallahi varda. Tebarekeallah büyürmüşsün be Canım 29+9 haftalık halleri nere şimdiki halleri kurban oldugum Rabbim nazara gelmesinler aman.
Biz bu donemleri geçirdik suan mümkün değil mama sandalyesinde oturupta oynamazlar ayağa kalkar dikilirler:) Canım ya iki tane mı almıştın? stelik büyük ebat olanlardan evin cokmu büyüktü ? benim kocaman ev olmasına rağmen bitane aldım nefret ediyorum eşyalardan artık of.

Benim OgLusLarimin birlikte oyun oynuyorlar suan en sık yaptıkları oyunsa biryerlere saklanıp bianda cikipta kahkaya boğulmaları. Hani bn onlara 'cee' cok yapardım ya:))
Birbirlerinden kıskanıyor paylasamiyorlar beni akılları birçok seye eriyor.

İki haftadır annemlerdeyim evimize geldik hiç unutmamışlar herseyin yerini hatırladılar. Mutfak dolaplarının tezgah altındaki kulplarını çıkarmıştım ya... Artık kulpsuz olmasida ise yaramıyor.
Kapağın usttunden tutup yavaşça acıyorlar sonra dolabın icine dalıyorlar
Cooook zekiler Hamileyken bol bol tükettiğim cevizler bı hayli yaramış benim OgLusLarima

sağol melitta çok şükür sen bide doğdukları günden beri olan fotolarını görsen inanmazsın çok çok şükür öle bi değiştiler ki eee 1 kg doğan bebekle 3 kg doğan bebek arasında ki görsel fark olacaktı ama oğlum resmen evrim geçirdi bakıyorum foto.larına da ALLAH büyük üzüntüyü başta yaşadık şimdi sevindiriyo zaten nazar çok değiyo gerçekten herkesin çocuğu kendine güzel gelir ama övmüyorum öle kibirlikte yapmıyorum oğlum nereye gitse gecesi ağlama krizleri ile uyunıyo şimdide fizik tedavi merk. maslotu oldu kapıdan girer girmez benden alıyo ablaları oraya gelen bebekler öle değil çoğu görmüyo oksijensiz kalan vakalar çoğunlukta kendini bilmiyo korkuyorumda bişey olcak diye ALLAH korusun.....:nazar:

:nazar:

maşallah annesi ben inanıyorum çok güzel günler sizi bekliyor.bütün kötü günler geride kalacak.rabbim sana ve eşine sağlık versin evlatlarııza bağışlasın inşallah :nazar:

böyle güzelliklere kim dayanır yaa insanın yanaklarından mıccık mıccık öpesi geliyor maşallah.benim oğlumda çok masum çok tatalı.kız ağlarken ortalığı yıkıyor ama oğluşum sessiz ağlıyor mesela dayanamıyorum oğluma doya doya öpüyorum bıktırana kadar.yüreğime soksam sığmaz sevgisi rabbim evlatlarımızı bize bizleri de evlatlarımıza bağışlasın inşallah...

inşallah torunlarımızı da görüp sevmeyi nasip eder güzel rabbim. (amin)

sağol melitta güzel dileklerin için inşallah herşey herkesin gönlünce olsun....kızlar öle canım ya çok cadılar ....birazcıkta anneden geçiyo sanırım fenalık :)))))))
maşallah annesi ben inanıyorum çok güzel günler sizi bekliyor.bütün kötü günler geride kalacak.rabbim sana ve eşine sağlık versin evlatlarııza bağışlasın inşallah :nazar:

böyle güzelliklere kim dayanır yaa insanın yanaklarından mıccık mıccık öpesi geliyor maşallah.benim oğlumda çok masum çok tatalı.kız ağlarken ortalığı yıkıyor ama oğluşum sessiz ağlıyor mesela dayanamıyorum oğluma doya doya öpüyorum bıktırana kadar.yüreğime soksam sığmaz sevgisi rabbim evlatlarımızı bize bizleri de evlatlarımıza bağışlasın inşallah...

inşallah torunlarımızı da görüp sevmeyi nasip eder güzel rabbim. (amin)

sağol melitta güzel dileklerin için inşallah herşey herkesin gönlünce olsun....kızlar öle canım ya çok cadılar ....birazcıkta anneden geçiyo sanırım fenalık :)))))))

bilmem ben öyle fena da değilim ki bu kız tam bi cadı ama bi de öyle sevidriyor ki kendini çok işveli yiyesim geliyor :):):)

hava değişimi hemen etkili tabi bizi çok nemliyiz...vallahi burun akıntısı öksürük çok etkili inşallah fazla ilerlemez ballı zencefil vericem iyi geliyomuş toz alabilirsem...sizler nasılsınız kızlar .......?oğlumUN SOL ELİ İÇİN alet yapılmıştı sağı kullansın diye takınca mecbur kalıyo sağı kullanmaya inşallah iyi gelecek...

Her sabah olduğu gibi bu Sabah'ta OgLusLarima süt içirdim. Sonra bir bardakta ben iceyim dedim derken birde TADI tuaf gelmesin mı!!!!
Hemen diğer paketi actım ama o bozuk degildi. İki paketinde stt aynı yani geçmemiş.
Peki biz PINAR SUTde güvenmeyeceksek başka hangi süte guvenebiliriz?
Firmayı aradım sütlerini gelip alacaklar inceleyeceklermismis...

Slm kizlar bakiyorumda bebekleri buyuteli Herkesin keyfi yerinde masallah
Bizde iyiz cok sukur ama almina deli edicek beni yemiyo cocuk bisey yaaa
Ustelik agzinda biriktiriyo sonrada her taraf batiyo
Acaip sinir bozucu bisey bu
Kizlar allah askina bunun bi cozumunu bilen varmiiiii
Hmm unutmadan bu hafta kontrolumuz vardi
Kizlar 73 cm olmuslar birisi 10030gr digeri 9000gr olmus
Bakalim yavas yavas buyuyoruz
Dis bulguru partisi hazirligi yapiyoruz buara
Bakalim umarim guzel gecer
Bizden bu kadar

selam kızlar nasılsınız biz yine gece uyumuyoruz gündüz 1 kere uyutmama rağmen 2 kere uyutunca daha iyi uyuyolardı anlamadım gitti var bi sıkıntıları ama çok üzülüyorum büyüyme hormonu gece uykusunda salgılanıyo diye biliyorum...cuma gecesi kızım saat 1 den 5 e kadar sallamama rağmen uyumadı ve 5 te ağlama krizine girdi susmadı fitil verdim hemen uyudu dün akşam bütün gün dışarı çıkarmadım baba da işten gelince uyudu malum gece uykumuz yok uyununca 20 dk çıkalım dedik bebek arabsıyla gezdik zaten kim görse öpüyo seviyo kucaklıyo sonra normal arabaylada gezdirdik eve geldik bi ağlama krizi oğlumda susmadı fitil verrdim zar zor sustu ikiside korkunca ağlama tonları aynı oluyo tabi gece 3 ten sonra uyumadık 5 te zar zor ben çok yoruldum vallahi niye böyleler çok mu nazar değiyo acaba gören ayyy deyip geçiyo tanıyan tanımayan artık dışarı çıkartmayacağım ....bakalım aynı mı olacaklar...:43:

bu arada çok şükür kilo almamız başladı diş ateş derken kızım 300 gr oğlumda 600 gr cık almışlar...................................

selam kızlar nasılsınız biz yine gece uyumuyoruz gündüz 1 kere uyutmama rağmen 2 kere uyutunca daha iyi uyuyolardı anlamadım gitti var bi sıkıntıları ama çok üzülüyorum büyüyme hormonu gece uykusunda salgılanıyo diye biliyorum...cuma gecesi kızım saat 1 den 5 e kadar sallamama rağmen uyumadı ve 5 te ağlama krizine girdi susmadı fitil verdim hemen uyudu dün akşam bütün gün dışarı çıkarmadım baba da işten gelince uyudu malum gece uykumuz yok uyununca 20 dk çıkalım dedik bebek arabsıyla gezdik zaten kim görse öpüyo seviyo kucaklıyo sonra normal arabaylada gezdirdik eve geldik bi ağlama krizi oğlumda susmadı fitil verrdim zar zor sustu ikiside korkunca ağlama tonları aynı oluyo tabi gece 3 ten sonra uyumadık 5 te zar zor ben çok yoruldum vallahi niye böyleler çok mu nazar değiyo acaba gören ayyy deyip geçiyo tanıyan tanımayan artık dışarı çıkartmayacağım ....bakalım aynı mı olacaklar...:43:

Belki bi yerleri falan agriyodur ins kisa zamanda duzelirler canim yaaa
Ayni sorun bizdede var her goren hic gormemis gibi bakiyo
Artik eskisi kadar hizli buyumuyolar normal olarak
Benimkiler 6,5 haftada 800gr falan almis
Saglikli olsunlarda onemli degil nasil olsa buyuyolar

inşallah düzelirler en kısa zamanda uyuyu geçtim zaten üzülüyorum onlara canları mı yanıyo anlamıyoruz diye...baba mızda gececi bu hafta gece yalnızım annemede gidemiyorum fizik ted. var diye bugünde gitmedik oğlumun düzelmedi öksürüğü çok ağlıyo orda daha da fazlalaşmasın diye
Belki bi yerleri falan agriyodur ins kisa zamanda duzelirler canim yaaa
Ayni sorun bizdede var her goren hic gormemis gibi bakiyo
Artik eskisi kadar hizli buyumuyolar normal olarak
Benimkiler 6,5 haftada 800gr falan almis
Saglikli olsunlarda onemli degil nasil olsa buyuyolar

inşallah düzelirler en kısa zamanda uyuyu geçtim zaten üzülüyorum onlara canları mı yanıyo anlamıyoruz diye...baba mızda gececi bu hafta gece yalnızım annemede gidemiyorum fizik ted. var diye bugünde gitmedik oğlumun düzelmedi öksürüğü çok ağlıyo orda daha da fazlalaşmasın diye

Offf rabbim bebeklere sifa sanada sabir versin canim
Cok zor yaaa

Selam kIzlar.bizim bakıcı konya ya memleketine gitti.bir hafta rapor aldım.çocukların ikiside ateş boğaz enfeksiyonu öksürük oldu ya.oysaki ne hayallerim vardı.onlarla doya doya vakit geçirecektim hevesim kursağımda kaldı:43:

hoşgeldin yeliss sorma aynı durum bizdede var erken doğum oldukları için herşeyden nem kapıyolar oğlumun kulağıda akmaya başlamış bu sabah fark ettim öğleden sonra doktora gidicez inşallah çok salgın var kime sorsam hasta....hevesin kalmasın canım başka iznine kısmet artık....
Selam kIzlar.bizim bakıcı konya ya memleketine gitti.bir hafta rapor aldım.çocukların ikiside ateş boğaz enfeksiyonu öksürük oldu ya.oysaki ne hayallerim vardı.onlarla doya doya vakit geçirecektim hevesim kursağımda kaldı:43:

Gecmis olsun Yeliz bizde ayniyizzzzzzzzzzzzzzz
Aynı seyler bizede de var birde burunları cok akıyor. Enjektorle zorla veriyorum şurupları diğer oglum alıyor cok şükür yaramazim sıkıntı ona Enjektorle
Nefret geldi hastalıklarından
1. Hasta olduklarında ikilem banyo yaptırmıştım usutup hasta olmuşlardı

2. Hasta olmaları iyileştiler diye hemen banyo yaptırdım gene aynı

3. Yani şimdiki hastaligimizsa artık bı haftadır korkuyorum diye yıkamadım iyileşmelerini bekledim ilaçları uzun zamandır bırakmıştım amma gecen gib yıkamadım gene hastalandılar

Sınır oluyorum kendime benim yizumdenmi diye ama oldukça titiz davranıyorum dikkat ediyorum sıcak havalarda yıkadık uzerlerini hep sıkı sıkı giydirdim evin içindeyiz hep sıcak evde offf offf

nurun ben yıkamaya korkuyorum valla oğlum orta kulak intihabı olmuş bi sürü ilaç dediğin gibi inşallah düzelir haftaya kontrolü var fizik ted. gidemiyoruz bu hafta annem üşüyo onlar sen anlamıyosun giydir deyip duruyo hastalandıktan sonra banyodan sonra şapka giydir diyoda kim dinliyo çok sıcak ev zaten fenalık gelcek çocuklara diyorum bende onlar üşüyo sen anlamıyon deyip duruyo yine rsv aşılarını bu sene de vurdurcaz böle giderse üniversite yolları düşüyo bize durmak yok .......

Son düzenleme:
nurun ben yıkamaya korkuyorum valla oğlum orta kulak intihabı olmuş bi sürü ilaç dediğin gibi inşallah düzelir haftaya kontrolü var fizik ted. gidemiyoruz bu hafta annem üşüyo onlar sen anlamıyosun giydir deyip duruyo hastalandıktan sonra banyodan sonra şapka giydir diyoda kim dinliyo çok sıcak ev zaten fenalık gelcek çocuklara diyorum bende onlar üşüyo sen anlamıyon deyip duruyo yine rsv aşılarını bu sene de vurdurcaz böle giderse üniversite yolları düşüyo bize durmak yok .......

geçmiş olsun kızlar, hasta bebek gerçekten çok zor

Merhaba Arkadaşlar;
Oğlum da sonunda diş çıkarmaya başladı yani 10 ay tam bitti diş patladı.
yeme problemimiz başladı şimdide..
menümüze bir bakın bana az geliyor şu an
sabah:06:30 uyanırlar ve 60 cc mama
08:30 kahvaltı
12:30 çorba ( kıyma,sebze,tarhana...vs)
16:00 meyve 1.adet
17:30 yoğurt 100 cc kadar
19:30 gece muhallebisi
24:00 200 cc mama

arada makarna , pilav,kek,tahıllı ekmek vermeye çalışıyorum ama pek yedikleri söylenemez..

Back