merhaba kızlar cok uzun zaman oldu girmeyeli takip edemez oldum o kadar yoğun geciyo ki günlerim bebeklerim 1 yaşına girdiler cok şükür eski huysuzlukları kalmadı ama şimdi de her tarafı karıştırmakla meşguller ee tabi bende arkalarından toplamaya calışıyorum :) bi oğlumda sadece 2 diş var alttan diğerinde ise altlarla birlikte üsteki dişleri de gelmeye başladı azı dişi ve ortada ki dişleri 3 diş aynı anda geliyo o cok sıkıntı yapıyo uykusu yemesi zorlaştı.
Hergün attamız vardır cıkarmadığım zaman kapıya vuruyolar kıyamıyorum yaaa hiç bir yeere gitmesek kapının önüne cıkarıyorum 5 dakka hala yalnızım bebeklerimle bütün gün uğraşıyorum yemesi banyosu uykusu onlar uyurken ev temizliği yemek derken kendime zaman ayıramıyorum nete cok zor girebiliyorum görüşmeyeli umarım herkez iii dir yadıktan sonra yorumları okucam sonra bıdıklar uyanınca yazamıyorum herkezi cok öpüyorum kolaygelsin yavrularınızla
merhaba müge bende izmirliyim.seni gördüğüm zaman aklıma eski iş arkadaşım geliyor.çok severdim kendisi.izmir de havalar nasıl ?
çok önceden izliyordum cnbc e de okul zamanımda yabancı dil okudumda meraktan bakıyordum alt yazılı ya...
benim eşimde çok izler ingilizce kitaplar okur ve filmler izler.ben cnbc nin dizilerini çok seviyorum.bazen alt yazsızı pc den izlenebiliyor.